Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Výroba švihadel, provaznického zboží, okr. Jindřichův Hradec.
Vyrábíme švihadla, sportovní lana, autolana a veškeré provaznické zboží.
Chemikálie pro čištění odpadních vod České Budějovice
Firma VTA nabízí širokou paletu koagulantů a flokulantů pro čištění odpadních vod. Na základě laboratorních testů s odpadní vodou z Vaší ČOV - komunální i průmyslové - vyberou naši zkušení technici nejvhodnější produkt přímo na místě a poradí s jeho aplikací. Máme přípravky pro srážení fosforu, potlačení plovoucího kalu, zahušťování a odvodňování ...
Výkup a prodej palivové dřevo České Budějovice.
Manipulace a doprava dřeva. -výkup dříví ve všech sortimentech od drobných dodavatelů (majitelů lesa) -prodej výrobků po manipulaci dříví, včetně dohodnutých dimenzí -prodej palivového dříví a odpadu z manipulace odvoz dříví soupravou na dlouhé a rovnané sortimenty, včetně zahraniční přepravy.
Prodej laků a barev, Písek.
Prodáváme laky, mořidla, barvy pro profesionální povrchovou úpravu nábytku a dřevěných interiérů.
Diamantové nástroje, spojovací materiál Veselí nad Lužnicí.
Prodáváme brusné a řezné diamantové nástroje, distanční prvky pro ošetření betonu. Prodáváme a aplikujeme stavební chemii REDROCK. -přísady do betonu REDROCK -odbedňovací oleje -spojovací materiál.
Výkup a prodej palivové dřevo České Budějovice.
Manipulace a doprava dřeva. -výkup dříví ve všech sortimentech od drobných dodavatelů (majitelů lesa) -prodej výrobků po manipulaci dříví, včetně dohodnutých dimenzí -prodej palivového dříví a odpadu z manipulace odvoz dříví soupravou na dlouhé a rovnané sortimenty, včetně zahraniční přepravy.
Provaznická výroba okr. Jindřichův Hradec
Vyrábíme šňůry prádlové, prádelní, zednické, roletové, tkané a mřížkované rohože, motouzy, zemědělské provazy, opratě, autolana, pletené šňůrky a lana, sítě sportovní, houpací, ochranné.
Kliky, kování Týn nad Vltavou
Nabízíme okenní a dveřní kliky, okenní a dveřní závěsy, dveřní zámky a zabezpečení.
Použitý stavební a instalační materiál Tábor
Nabízíme použitý a přebytkový stavební a instalační materiál: dveře, okna, vrata, stavební nástroje, nářadí, sanitární keramiku, svítidla, hutní materiál, nábytek, bílou techniku.
Speciální slevová akce na kliky.
Interiérová klika VERONA OB za pouhých 199 kč bez DPH. Interiérová klika Luxembourg (OB) za pouhých 199 kč bez DPH. Interiérová klika TOKYO OB za pouhých 199 kč bez DPH.
Výroba vnitřního a venkovního nábytku Prachatice.
Zakázková výroba vnitřního i venkovního nábytku, schodišť a oken. Výroba a montáž dětských certifikovaných hřišť.
Stavebniny Nová Bystřice
Zabýváme se velkoobchodním prodejem stavebnin a střech: betonová krytina, betonové a pálené střešní tašky, stropy, střešní krytiny a systémy, cihly, zdící systémy a materiály, střešní okna, omítky, tvárnice, izolace, sádrokartony, okapy.
Plynoinstalace okr. Tábor
Prodej, montáž-plynové a olejové hořáky. Plynoinstalace rodinných domků a občanské vybavenosti. Revize - tlakové nádoby, pece, průmyslové plynovody.
Paletové přířezy kamionové odběry
Nabízíme k prodeji paletové přířezy těchto rozměrů: 22x98x1200;22x143x1200mm v I a II. jakosti. Kamionové odběry.
Likvidace a přeprava odpadů Vodňany
Nabízíme prodej pohonných hmot, prodej uhlí, písku, nákladní dopravu, likvidaci a přepravu odpadů.
Podlahy včetně pokládky Prachatice
Zabýváme se výrobou a pokládkou podlah, renovací podlah, dodáváme parkety a obklady z exotických dřevin. Vyrábíme masivní dveře, terasy.
Elektromontážní práce Tábor
Vyrábíme bytové, průmyslové rozvaděče. Nabízíme elektromontážní práce.
Střešní krytiny, izolace střech Český Krumlov.
Prodej střešních krytin, střešní konstrukce, klempířských prvků -střešní a zemní fólie -izolace střech -dřevostavby -rekonstrukce střech -práce s montážní plošinou -půjčovna lešení -zelená úsporám.
Automatizace procesů Milevsko
Nabízíme tvorbu a zavádění systémů automatického řízení, MaR a vizualizace. Dále nabízíme rekonstrukce ovládacích a řídících systémů v potravinářství, keramickém průmyslu, v chladícím a tepelném hospodářství, v zemědělství apod., včetně projekce a realizace. V našem závodě Vám vyrobíme elektrické rozvaděče podle dodané projektové dokumentace, nebo ...
Prodej stavebnin Nová Bystřice.
Prodej:- betonová krytina, betonové střešní tašky, pálené střešní tašky, stropy, střešní krytiny, střešní systémy. Stavebniny: -cihly, zdicí systémy a materiály, eternit, střešní okna.
Pilařská výroba, dřevařské výrobky  Veselí nad Lužnicí.
Elektrárna Krkavec. Pila, malá vodní elektrárna: -pilařská výroba -impregnace dřeva -řezivo, trámy, krovy, hranoly, prkna, stavební dřevo, pořez kulatiny -dřevařské výrobky -paletové přířezy.
Spojovací a vyspravovací materiály ze dřeva okr. Strakonice.
Spojovací lamely, vyspravovací lodičky, nábytkové kolíky, vyspravovací suky, zaslepovací zátky, nábytkové úchytky, zábradlí, tyčoviny, soustružené díly. Soustružení dřeva.
Prodej a pokládka obkladů a dlažeb Písek.
Regionální zastoupení firmy MAPEI Velkoobchod, maloobchod, prodej, pokládka: -obklady, dlažby -sanitární keramika -konstrukční systém SCHLÜTER pro bezchybné řešení ukončení balkonů a teras -suché maltové směsi -ušlechtilé omítky -lepidla a spárovací hmoty -fasádní barvy a nátěry -podkladové a penetrační nátěry Služby: ...
Stroje a nářadí Tábor
Prodáváme dřevoobráběcí stroje, zahradní a lesní techniku, vysokotlaké mycí stroje, kalová čerpadla, zahraní nábytek, pneumatické, ruční a elektrické ruční nářadí, nástroje, spojovací materiál.
Stavebniny, střešní systémy Nová Bystřice.
Velkoobchod stavebnin a střech do celé ČR: -betonová krytina, betonové střešní tašky, pálené střešní tašky, stropy -střešní krytiny, střecha, střechy, střešní systémy, stavebniny -cihly, zdicí systémy a materiály,eternit, střešní okna, malty -difuzní fólie, omítky, tvárnice, izolace, sádrokartony,okapy.