Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Venkovní a vnitřní okenní parapety – široká škála dekorů
Okenní doplňky, jako jsou vnitřní a venkovní okenní parapety v široké škále dekorů prodává v okolí dačic a Slavonic firma Okna Bastl.
Výroba plechových dílů, třískové obrábění, CNC frézování, svařování
Zakázkovou výrobu plechových dílů, kovovýrobu konstrukčních prvků, třískové obrábění, CNC frézování, soustružení, ohraňování realizuje společnost SINOP SMP s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
Energetická řešení Praha - energie zdarma dostupná pro jednotlivce i firmy
Rozčilují Vás vysoké účty za energie? Společnost SILVER PLANET s.r.o. se sídlem v Praze přináší jednotlivcům i formám řešení ve formě energetických řešení a úspor za energie.
Systémy pro vedení kapalin a plynu, vlnité a hladké hadice, výroba, dodání a montáž
Spolehlivou ochranu před mechanickými i chemickými vlivy včetně elektrického vedení Vám poskytne společnost UNIWELL CZ s.r.o. ze Zdíkova u Prachatic. Systémy dle specifických potřeb zákazníka.
TABOND, pojivý modifikátor různorodých materiálů s využitím ve stavebnictví a průmyslu
Spojení odlišných materiálů používaných ve vícevrstevných výrobcích nebo v plněných a spojených kompaundech, to jsou mimořádné technologie firmy SILON s.r.o. z Plané nad Lužicí.
SILON s.r.o. plastové směsi
Velkoobchodní prodej barev Košín u Tábora
Široký sortiment kvalitních malířských a fasádních barev a laků nabízí velkoobchodní prodejna RÁJ BAREV v Košíně u Tábora.
Epoxidové oblázkové podlahy - realizace litých kamínkových podlah
Dejte Vašemu prostoru punc originality. Pořiďte si epoxidovou oblázkovou podlahu. Realizaci litých kamínkových podlah Vám zajistí odborníci ze společnosti Profistone s.r.o. Tábor Vysočina.
Maloobchodní prodej barev Tábor
Maloobchodní prodejna RÁJ BAREV z Tábora nabízí kompletní sortiment malířských a fasádních barev či laků od většiny běžných dodavatelů.
Prodej kameniva Jindřichův Hradec
Prodej kameniva v Jindřichově Hradci zajišťuje společnost HB beton, s.r.o. Nabízí štěrkopísek, drcené kamenivo 4 - 22 mm. Kameniva jsou vhodná do betonu i malty.
HB beton, s.r.o.
Dřevěné schodiště, točité, šprušlonosné, segmentové - výroba, prodej a montáž
Dřevěné schodiště, točité, šprušlonosné, segmentové, kombinované - výroba, prodej a montáž, povrchová úprava schodišť provádí firma Schody Krejčí v Dačicích.
Laminátové a plastbetonové výrobky pro zemědělství s vysokou životností a nezávadností
Sklolaminátové boudy pro telata, vany kotců, rybářské kádě nebo plastobetonové koryta a jiné zboží pro zemědělskou a živočišnou produkci vyrábí firma SAKUTUS spol.s r.o.
Výkup dřeva, dřevěné obaly, dřevovýroba, pila, pořez dřeva
Výrobce dřevěných palet, europalet, výrobu europalet, dřevěných palet. Prodej, výkup dřeva a dřevovýrobou se zabývá firma Pila Benda s.r.o.
Chemicky odolný, síťovatelný polyetylenový kompaund TABOREX s paměťovým efektem
Silanem naroubovaný polyetylen Taborex, vhodný pro výrobu potrubí, trubek, telefonních drátů, kabelů, fólií a jiných produktů, nabízí firma Silon s.r.o. v Plané nad Lužnicí.
SILON s.r.o. plastové směsi
Míchání fasádních barev Tábor
Míchání fasádních barev v Táboře zajišťuje prodejna barev a laků RÁJ BAREV. Na zakázku Vám namíchají Vámi požadovanou fasádní barvu.
Laky, lazury, oleje, vosky a impregnace na podlahy, venkovní i vnitřní nábytek, cihlové obklady či kovové topení
Laky, oleje, vosky, tmely, impregnační nátěry do interiérů i exteriérů na dřevo, kov i cihlové obklady na ekologické bázi dodává firma MIREN s.r.o, výhradní distributor německé firmy AURO.
Míchání autolaků Tábor
Táborský obchod RÁJ BAREV nabízí prodej i míchání autolaků dle požadavků svých zákazníků. Míchání akrylových autolaků a metalíz CENTARI (cca 30 000 odstínů) a akrylových autolaků od fy Body.
Barvy, laky, tmely, velkoobchod, Tábor
Ty nejkrásnější odstíny kvalitních barev a laků najdete kde? No přeci v Ráji barev, kde si můžete vybírat nejen z širokého spektra barev a laků, ale dostanete tam i množství různých tmelů a lepidel.
Výroba a zpracování umělých hmot Čkyně
Jedním z nejpoužívanějších materiálů v dnešním průmyslu jsou umělé hmoty. Pro potravinářství a další odvětví průmyslu vyrábí Aptar Čkyně s.r.o. vysoce kvalitní produkty, konkrétně uzávěry, a to z různých typů umělých hmot. V nabídce najdete uzávěry těchto typů: - Plastové (šroubovací, narážecí, dávkovací) - ...
Aptar Czech Republic s.r.o.
Uhlí, koks i brikety, palivo, prodej, distribuce - zásoba topiva Jindřichův Hradec
Uhlí, koks, brikety, distribuci, prodej, dodávku paliva, zásoby na zimu zajistí firma Uhelné sklady Dačice, působící v okrese Jindřichův Hradec. Kvalitní prodejce topiva.
Reklamní kosmetické přípravky Prachatice
Kosmetické přípravky pro podporu produktu dodává firma Aptar Čkyně s. r. o. V našem oddělení beauty+home naleznete výrobky, které Vám pomohou vytvořit skvělou propagaci Vašeho produktu. Nabízíme Vám produkty z oddělení propagace a cestovních verzí kosmetiky: - Imagin - plochý sprej k užití v magazínech či dopisech. - Easy ...
Aptar Czech Republic s.r.o.
Plastové hadice a systémy pro vedení kapalin a plynů, rozvody paliva, brzdové hadice
Systémy pro vedení kapalin a plynů, vlnité i hladké plastové hadice pro rozvody paliva, vzduchu, spojovací a brzdové hadice vyrábí společnost Uniwell CZ s.r.o., Zdíkov.
Plastové ochranné trubky, hadice a systémy ochrany kabelových svazků
Ochranné trubky, hadice, kabely a systémy ochrany kabelových svazků vyrábí z extrudovatelných polymerních plastů společnost Uniwell CZ s.r.o. Zdíkov. Pro vyšší kvalitu dílů využíváme 3D měření.
Prodej černého a hnědého uhlí s dopravou Dačice, Jindřichův Hradec
Pořiďte si dostatečnou zásobu černého nebo hnědého uhlí! Uhelné sklady Dačice, s.r.o. se zabývají prodejem pevných paliv, převážně pak hnědého a černého uhlí a to včetně dopravy. Těžené uhlí v závislosti na kvalitě je upraveno tříděním, drcením, rozdružováním na pestrý sortiment obchodních uhelných produktů. Černé i hnědé uhlí si můžete ...
Prodej těženého či drceného kameniva Jindřichův Hradec
Prodejem těženého nebo drceného kameniva v Jindřichově Hradci se zabývá firma HB beton. Nabízí prodej kameniva, které je potřebné pro stavbu komunikace, chodníků, parků, zahrad a dalších ploch. Kvalita je podložena testy Technického a zkušebního ústavu stavebního Praha. Pokud sháníte větší množství kameniva, společnost Vám produkt doveze až ...
HB beton, s.r.o.
Polyesterová vlákna TESIL pro výrobu netkaných textilií, Planá nad Lužnicí
Polyesterová vlákna TESIL pro využití při výrobě netkaných textilií vyrábí společnost SILON s.r.o. v Plané nad Lužnicí. TESIL, to jsou polyesterová staplová vlákna vysoké kvality, která mají na trhu již více než 50letou tradici. Vyrábí se z recyklovaných PET lahví a díky svým výborným vlastnostem, například vyváženému poměru mezi tažností a ...
SILON s.r.o. plastové směsi