Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Šití, výroba plachet na bazény, přístřešky, vozíky, stánky
Společnost KARPJAK sídlící v Ostravě se specializuje na šití a výrobu krycích plachet na míru, které můžete využít na bazény, stánky, vozíky a přístřešky.
KARPJAK
Stavební, konstrukční řezivo z pily - výroba na zakázku, prodej
Objednávejte stavební, konstrukční řezivo z Pily Lubná - Kroměříž. Na prodej běžné typy řeziva, výroba je možná i na zakázku.
Pila LUBNÁ - Zdeněk Vavřík www.pila-lubna.cz
Talířové pružiny s dlouhou životností - standardní k odběru, výroba na zakázku
Průmyslové pružiny s dlouhou životností vyvíjí firma Alcomex Spring Works, s.r.o. z Moravan u Brna. Pro Českou republiku dodáváme standardní talířové pružiny a atypické vyrábíme na zakázku.
Alcomex Spring Works, s.r.o.
Kvalitní grilovací brigety s dlouhou hořlavostí, ideální pro uzavřené grily
Brikety na grilování, které jsou vysoce kvalitní, s dlouhou hořlavostí, které jsou ideální pro uzavřené grily a zajistí stejnoměrné rozložení tepla na grilu zakoupíte u firmy EMTB Trade s.r.o. v Brně.
EMTB Trade s.r.o., Brno
Prodej ledvického hnědého uhlí Jaroměř, černé uhlí, koksy
Zabýváme se prodejem hnědého a černého uhlí, koksů, palivového dřeva a písků. Též výkupem kovového odpadu a barevných kovů.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Okenní parapety z litého mramoru jsou odolné a snadno se udržují - MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o.
Společnost MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. z Prahy, je výrobce a dodavatelem okenních parapetů, mezi něž patří i okenní parapety z litého mramoru.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Barvy, laky, pryskyřice a další polymerní chemické výrobky od SYNPO a.s.
Společnost SYNPO z Pardubic již přes 70 let vyvíjí a vyrábí polymerní chemické výrobky jako jsou lepidla, barvy, laky nebo pryskyřice.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Výroba řeziva na zakázku - trámy, fošny, hranoly dle požadovaných rozměrů
Pila Lubná je schopna vyrobit a dodat různé druhy řeziva. Na zakázku Vám dodáme stavební řezivo, trámy, fošny, hranoly dle požadovaných rozměrů. Máme dlouholetou tradici v oblasti zpracování dřeva.
Pila LUBNÁ - Zdeněk Vavřík www.pila-lubna.cz
Rychlá montáž a výměna lamelových clon s plastovou lištou QM – PVC lamely ušetří Vaše náklady
Rychlou montáž i snadnou výměnu plastových lamel zajistí společnost Portaflex s.r.o. se sídlem v Ostravě. PVC clony s plastovou lištou QM ušetří Vaše náklady při pořízení i údržbě a brání úniku tepla.
Portaflex s.r.o.
Helopal exclusiv - parapety vnitřní a vnější s robustnějším vzhledem
Konečně jste doštukovali omítky a teď už jen stačí vybrat kvalitní a designové parapety? Líbil by se vám robustní vzhled litého mramoru?
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Výroba plastových karet s čipem, s originálním potiskem na míru
Pokud hledáte spolehlivou a profesionální firmu, která se zabývá výrobou plastových karet s čipem a čipových karet s potiskem, doporučujeme Vám BlackCard z Ostravy.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Systémy na bázi epox. pryskyřic – Nátěrové hmoty a další směsi
Systémy na bázi epox. pryskyřic můžete využít v náročných podmínkách za snížených teplot a vyšší vlhkosti podkladu. V našem e-shopu najdete několik produktů.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Konvenční technologie pro výrobu ZN odlitků – licí automaty FRECH s uzavírací silou od od 20 do 120 t
Firma TENZA cast, a.s. Vyrábí Zn odlitky pomocí konvenčních technologií. Díky licích automatů FRECH jsou naše výrobky vysoce pevné, kvalitní a je možné vyrobit i komplikované tvary odlitků.
TENZA cast, a.s.
Dřevěné obklady na stěnu i na strop vhodné do interiérů i exteriérů. kryty na radiátory
Výrobou a montáží dřevěných obkladů na stěny a stropy, kryty na radiátory, obklady ze dřeva vhodné do interiérů i exteriérů, se zabývá společnost Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Plnění sprejů barvami a míchání autolaků na počkání od profesionálů
Na prodejně v Drahotuších Vám nově společnost Král - barvy s.r.o. nabízí plnění sprejů a míchání autolaků. Naši prodejnu navštěvují zákazníci z Přerova, Hranic a okolí. Obraťte se na profesionály.
Král - barvy, s.r.o.
Výroba silikonových pryžových směsí, chemické produkty, moderní chemie, udržitelnost, ekologie
Společnost Wacker-Chemie, s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej silikonových pryžových směsí pro evropský trh.
Wacker-Chemie, s.r.o.
Zakázková výroba plastových dílů, forem a součástí vstřikováním včetně kompletace
Firma Havel - plasty, s.r.o. z Poličky vyrábí kvalitní plastové výrobky pro firmy i domácnosti. Vstřikujeme různé plastové díly a formy na zakázku. Postaráme se o montáž a kompletaci součástí.
Havel - plasty, s.r.o.
Široký sortiment revizních dvířek v eshopu - nerezové, kovové, plastové, vanové i do sádrokartonu
Velký výběr revizních dvířek za bezkonkurenční ceny mají v eshopu i na prodejně firmy Ventilátory Zlín. Pořídíte u nás nerezová, kovová dvířka i vanová, plastová dvířka - pod obklad i do sádrokartonu.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Balené i volně ložené černé a hnědé uhlí, koks, brikety – velkoobchodní prodej
Velkoobchodním prodejem na paletách baleného i volně loženého černého uhlí, hnědého uhlí, koksu a briket se zabývá společnost EMTB Trade s.r.o. se sídlem v Ostravě. Kvalita za příjemné ceny
EMTB Trade s.r.o.
Revize, opravy a údržba rozvoden, trafostanic, vrchních i kabelových elektrických rozvodů, elektromontáže, elektrická zařízení
Společnost ELPRO - DELICIA, a.s. je spolehlivým partnerem pro projektování, výstavbu, opravy, údržbu a provoz elektrických zařízení.
ELPRO - DELICIA, a.s.
Netkané textilie, rohože ze skelných a polyesterových vláken Johns Manville
Netkané textilie značky Johns Manville dodává firma ALPAX. Prodáváme rohože ze skelných vláken s vysokou rozměrovou stabilitou a vysoce pevné a porozitní netkané polyesterové textilie z PES vláken.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Únikové poklopy s oboustranným otevíráním jako záchrana života - únik z uzavřených prostorů
Na únikové poklopy s oboustranným otevíráním, které umožňují rychlý a bezpečný únik z uzavřených prostorů v případě nouze se zaměřují profesionálové ze společnosti Poklopy - Bulldeck s.r.o.
Poklopy - Bulldeck s.r.o.
Reklamní plachty a bannery na fasády domů, zábradlí, ploty - efektivní venkovní reklama
Autoplachty Jiří Marha nabízí kvalitní reklamní plachty a bannery pro všechny typy kampaní, ideální pro fasády domů, ploty a venkovní konstrukce.
Jiří Marha Autoplachty Hradec Králové
Kvalitní e-shop s hutním materiálem - betonářská ocel, ocelové jekly, plechy, profily, tyče a trubky
Na prodej kvalitního hutního materiálu, jako je betonářská ocel, ocelové jekly, plechy, profily, tyče, úhelníky a trubky se zaměřuje společnost FERRUM s.r.o. působící na Vysočině a provozující e-shop.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Pryskyřice, tmely, barvy nebo lepidla vysoké kvality od SYNPO akciová společnost
Společnost SYNPO akciová společnost z Pardubic je výrobce kvalitních pryskyřic, tmelů nebo barev, které mají uplatnění v průmyslu i pro drobné odběratele.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice