Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Prodej, dodávky, servis a poradenství k redukčním ventilům a technologiím GCE
Dodávky, servis a poradenství k redukčním ventilům a dalším technologiím společnosti GCE poskytuje firma MS Technika Pro s.r.o. z Olomouce.
MS Technika Pro s.r.o. Technické plyny Olomouc
Stavby zděných plotů se zámečnickými a kovářskými prvky – osobitý charakter a moderní design
Na stavbu zděných plotů se zámečnickými a kovářskými prvky, které mají osobitý charakter a moderní design, se zaměřují specialisté ze společnosti ReSpol s.r.o. působící nejen v Opavě a Ostravě.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Precizní šití plátěné stříšky na zahradní houpačku, výroba plachet na altán
Šité plátěné stříšky na zahradní houpačku a na altán se zárukou kvality vyrobí přesně na míru dle Vašeho přání společnost KARPJAK se sídlem v Ostravě.
KARPJAK
Zakázková výroba přírub podle specifických požadavků – zhotovení příruby podle výkresové dokumentace, dodatečná úprava
Zakázkovou výrobou přírub na míru se zabývá firma GELDBACH - CZ s.r.o. Dle požadavků zákazníka zajistíme dodatečnou úpravu přírub i atypickou výrobu.
GELDBACH - CZ s.r.o.
Malířské a natěračské potřeby, příslušenství – vše pro profesionální, domácí malíře a natěrače
Malířské a natěračské potřeby a příslušenství pro profesionální i domácí malíře a natěrače najdete v prodejně M.J. Final, s.r.o. V Litovli. Prodáváme vše od ochranných pomůcek až po štětce.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Specialisté na barvy a laky - poradíme, namícháme, naplníme - RÁJ BAREV
Ve světě barev a laků je Ráj Barev průvodcem od maloobchodních radostí až po velkoobchodní řešení. Ponořte se do pestrosti odstínů a kvalitních materiálů, které vašim projektům dodají ten pravý lesk.
Můžete tankovat levně u čerpací stanice Fryšták - v areálu zemědělského družstva
U Čerpací stanice ZDV Fryšták u Zlína můžete naftu i benzín tankovat levně po celý rok. Čerpací stanice je přímo v areálu zemědělského družstva.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Slévárna přesných ocelových odlitků - výroba odlitků metodou vytavitelného voskového modelu
Společnost SPO spol. s r.o. Zlín je slevárna, která jako jedna z prvních začala využívat při výrobě ocelových odlitků metodu vytavitelného voskového modelu. Máme více než 60 let zkušeností v oboru.
SPO spol. s r.o. Slévárna Zlínský kraj
Pilinové, dřevěné brikety do krbu, kamen, kotle - levné ekobrikety s vysokou výhřevností
Společnost ZENEB s.r.o. z Ostrožské Nové Vsi u Uherského Hradiště vyrábí dřevěné pilinové brikety, které mají vysokou výhřevnost, jsou vhodné do krbu, kamen i kotle. Jde o levné bezkouřové ekobrikety.
ZENEB s.r.o. Dodavatel briket a pelet Zlínský kraj
Ochranné oleje, impregnace, krycí nátěry, lazury na dřevo DELTA - prodej přes eshop
V eshopu firmy WALFER eshop.walfer.cz nakoupíte ochranné oleje, impregnace, krycí nátěry a lazury na dřevo zn. DELTA. Prodejna pro zákazníky ze Vsetínska je v Halenkově.
WALFER spol. s r.o. prodejna a míchárna barev Delta
Hutní materiál a výroba atestovaných dílců - výpalky, zápustkové výkovky
Atestované výpalky, zápustkové a volně kované výkovky dodává v okolí Olomouce společnost rapid trade s.r.o. Hutní materiál, dílce vyrábíme dle příslušných norem EN 10204.
rapid trade, s.r.o. Hutní materiál Brno
Široký sortiment hutních výrobků, jako jsou tenkostěnné profily a kotevní prvky
Tenkostěnné profily, kotevní techniku, svařované sítě a další hutní výrobky naleznete ve FESTO-ŠTODT s.r.o., specializované prodejně hutního materiálu na Šumpersku a Olomoucku.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Filtrační rohože z polyesterových vláken spunbond – dodávka, prodej
Dodávkou a prodejem filtračních rohoží z polyesterových vláken spunbond se zabývá firma Alpax s.r.o. z Blanska. K dispozici máme několik typů polyesterových rohoží.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Kvalitní dřevěné doplňky pro cyklostezky
Společnost Dřevoslav ze Slavonic vyrábí dolňkové prvky na cyklostezky. Na zakázku zhotoví odpočívadla, stojany na kola, odpadkové koše a další doplňky ze dřevěného masivu.
Dřevoslav s.r.o.
Plošinové ocelové rošty – vysoká kvalita, dlouhá životnost a nízké náklady díky pozinkování
Na zakázkovou výrobu na míru a dodávku plošinových ocelových roštů s dlouhou životností a nízkými náklady díky pozinkování se zaměřuje společnost KASALI, s.r.o působící nejen pro oblast Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Podpora z MF pro modernizaci teplárenství, snižování emisí v průmyslu – program HEAT a ENERG ETS
Pokud si nevíte rady se zpracováním žádosti o podporu v rámci modernizace teplárenství nebo snižování emisí v průmyslu, obraťte se na společnost E-expert, spol. s r.o., která vyřídí žádost za Vás.
E-expert, spol. s r.o.
Sáčky z netkané textilie – kvalitní a cenově výhodné produkty nejen pro výrobní činnost
Na tradiční výrobu sáčků z netkané textilie v různých rozměrech a sériích s vysokou kapacitou výroby a kvalitou nejen pro výrobní činnost zajišťují profesionálové ze společnosti Němec trade s.r.o.
Němec trade s.r.o.
Kruhový vodotěsný pochozí poklop na šachtu - do zeleného pásu, chodníků i cyklotras
Specialistou na prodej a dodávku kruhových vodotěsných pochozích poklopů na šachtu, které jsou vhodné do zeleného pásu, chodníků i cyklotras, je společnost Bulldeck s.r.o. My poklopům rozumíme.
Poklopy - Bulldeck s.r.o.
Výroba plastových komponentů z termoplastu z dodaných forem – práce prováděná specialisty
Na profesionální výrobu a prodej plastových komponentů z termoplastu ze zákazníkem dodaných forem se zaměřují odborníci ze společnosti Havel - plasty, s.r.o. ze Svitav.
Havel - plasty, s.r.o.
Zakázková výroba plastových kufříků z vlastních forem nebo forem od zákazníků
Na návrh, zakázkovou výrobu a dodávku plastových kufrů a kufříků na míru z vlastních forem nebo forem od zákazníků s potřebnou specifikací se zaměřuje společnost RS Plast Strachoň, s.r.o.
RS Plast Strachoň, s.r.o.
Dřevěné rovná madla k do zábradlí – zakázková výroba stylových ukočení a úchytů madel
Na zakázkovou výrobu a prodej dřevěných rovných madel k zábradlí, ukončení a úchytů madel z masivního dřeva a dalšího příslušenství se zaměřují specialisté ze společnosti FK DŘEVĚNÉ LIŠTY.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Výroba příhradových vazníků, realizace a rekonstrukce střech
Pokud rekonstruujete střechu a chcete se opřít o specialistu v oboru s mnohaletými zkušenostmi, obraťte se na firmu SOVYM, která dodává příhradové vazníky a také se zabývá realizací a opravami střech.
SOVYM s.r.o. Výroba příhradových vazníků
Profily z niklu, titanu a jejich slitin
Pokud potřebujete pro Vaše průmyslové a technologické aplikace profily z niklu, titanu a jejich slitin, obraťte se na společnost Valbruna Central Europe, s.r.o, která zajistí dodávku těchto materiálů
Valbruna Central Europe, s.r.o. Výrobní závod nerezové oceli Olomouc