Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Ocelové námořní kontejnery 20‘ a 40‘ problémy se skladováním vyřeší Praha
Jak rychle a efektivně vyřešit problémy se skladováním velkého množství zboží? No přece díky ocelovým námořním kontejnerům od společnosti METRANS.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Termotransferové pásky pro potisk papíru, etiketovací kleště prodej Praha
Společnost TECOM paper s.r.o. se sídlem na Praze 9 dodává také termotransferové pásky pro potisk papíru, etiketovací kleště a různé příslušenství TTR.
Obytné a skladovací kontejnery pro stavebniny - jednoduché řešení pro výstavbu prodejny
WAREX spol. s r.o. je společnost nabízející kompletní výstavbu zázemí pro prodejny se stavebninami. Zajistíme přípravu, výrobu, dopravu a samotnou montáž i s připojením na inženýrské sítě.
Výroba obytných kontejnerů – nové progresivní řešení se zvýšenou tepelnou odolností
Společnost WAREX spol. s r.o. se zabývá kompletní dodávkou obytných kontejnerů od samotného projektování, přes montáž až po veškeré okolní práce jako jsou např. terénní úpravy.
Ručně vyráběné papírové tašky  s vánočním motivem Praha
Společnost Paleco ručně vyrábí papírové tašky s nejrůznějšími motivy např.vánočními. Tašky jsou vyráběny s kartonovým dnem, kartonovou horní záložkou a držadlem z textilní šňůry. Nabízíme nepřeberné množství variant,materiálů, grafiky a formátů. Vánoční vzor na taškách může být dle Vašich požadavků buď ve zlaté, nebo stříbrné barvě, možnost ...
Mobilní stanové haly pro Vaše podnikání Praha - ke skladování materiálu a zboží
Stanové haly jsou vhodným a kvalitním krátkodobým zastřešením zboží, materiálu či pracovních ploch.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Průmyslový a dílenský nábytek Praha - dílenské skříně a speciální antistatické stoly
Jste majitelé dílen nebo průmyslových továren? Pak jistě víte, že čas je největším nepřítelem vašeho podnikání. Aby mohla být práce precizně odvedená, je potřeba věnovat jí více času.
Lean Manufacturing - štíhlá výroba od Enprag s.r.o. - kovový nábytek do jakékoliv kanceláře či školy
Lean Manufacturing neboli metoda štíhlá výroba od společnosti Enprag s.r.o. se sídlem v Praze nabízí kovový nábytek do kanceláří, škol, lékařských ordinací a čekáren a dalších venkovních prostor.
Bublinková fólie dokonale ochrání vaše zboží při přepravě - malé i velké zásilky
Společnost Model Pack Shop se v Praze specializuje také na prodej bublinkové fólie v rolích, která výborně ochrání přepravované zboží.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Kovové konstrukce, zámky a trezory na Praze 4 Všenory - zámečnické služby na jednom místě
Truhlářství Hubač Všenory zajišťuje zámečnické služby. Vyrábí kovové konstrukce pro interiéry i exteriéry.
Papírový šatní box pro snazší stěhování oblečení - moderní a praktické řešení
Naše společnost Model Pack Shop Praha prodává moderní, kvalitní a účelné papírové šatní boxy pro snazší stěhování oblečení. Zvolte praktické řešení.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Stěhovací kartonové krabice a šatní boxy - kvalitní materiál a provedení
Model Pack Shop prodává kvalitní stěhovací krabice pro balení a odnos těžších a rozměrných předmětů. Skladem naleznete kvalitní stěhovací krabice a šatní boxy pro balení těžších a rozměrných předmětů.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Projektory, mikrofony a další projekční technika k zapůjčení Praha - naše projekční technika vás nezklame
Bez čeho se žádné velká akce neobejde? No přece bez kvalitního ozvučení a projekční techniky. Špatně nastavená projekční technika totiž zkazí zážitek z akce nejen divákům,ale i samotným přednášejícím.
Ručně vyráběné luxusní papírové tašky prodej Praha - výběr z nekonečné řady sortimentu
Společnost Paleco se sídlem v Praze vyrábí luxusní papírové tašky a další obaly pro reklamní a dárkové použití v nepřeberném množství barev a tvaru.
Obaly pro reklamní a dárkové použití výroba Praha - skládací papírové krabičky, obaly na hrníčky a jiné drobnosti
Společnost Paleco v neposlední řadě vyrábí také další obaly pro reklamní a dárkové použití. Řadu z nich máme přímo v naší prodejně k dispozici.
Nábytek a herní prvky pro mateřské školy, s důrazem na bezpečnost
Nábytek, herní prvky a další vybavení pro mateřské školy, jesle a dětské koutky vyrábí a dodává společnost DENELL Trade s.r.o. Vysoká kvalita provedení, bezpečnost a atraktivní design.
Farmářské papírové paletky na zeleninu z extra pevné lepenky
Farmářské papírové paletky na zeleninu, z extra pevné lepenky, nabízí internetový obchod i prodejna Model Pack Shop Praha.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Značení kabelů Praha
Značení kabelů – bužírky, nosiče návleček s upínacími pásky, pouzdra na štítky s upínacími pásky, štítky. Kabely mají větší průměry, takže ideálním řešením značení je buď bužírka (pokud ještě nejsou zapojené) nebo nějaký nosič s informací, který se připne ke kabelu upínacími pásky. Většina nabízených variant značení se dodává také v ...
Pronájem tiskáren v profesionálním provedení pro firmy na dobu neurčitou | Praha
Pronájem tiskáren nejen v hlavním městě Praha může řešit problém nejedné společnosti. Výkonná tiskárna je v každé firmě či kanceláři nezbytností. Velké tiskárny bývají ale finančně velmi nákladné a ne každému se jejich koupě vyplatí. Chcete si vyzkoušet profesionální tiskárnu před tím, než do ní investujete? Nebo na její koupi nemáte dostatek ...
Prodej palet Praha – akční ceny do vyprodání zásob
Sháníte ke koupi levné palety ve velkém množství za akční ceny? Prověřená firma AZpalety s.r.o. Praha se zaměřuje na prodej a výkup palet. Zajišťujeme prodej a dodání většího množství dřevěných palet různých druhů. Cenou se přizpůsobujeme množství požadovaného od zákazníka. Platí zlaté pravidlo: čím víc objednáte, tím větší slevu Vám dáme. ...
Ozvučení akcí, velkoplošné LED obrazovky k pronájmu, Praha 8
Ozvučení akcí nebo například pronájem velkoplošných LED obrazovek v Praze a po celé České republice pro Vás zajistí společnost Romax. Chystáte koncert, meeting, tiskovou konferenci nebo festival? Pak se vám zajisté budou hodit služby společnosti ROMAX produkce, která nabízí především ozvučení akcí, osvětlení akcí a pronájem velkoplošných ...
Papírové krabičky Praha – výroba obalů na zakázku
Vyrábíme okrasné papírové krabičky na zakázku. Objednejte si dárkové obaly u našich pracovníků v Praze. Pro Vaše drobné dárky máme připravenou krabičku ve tvaru pyramidy. Tento obal dodáváme ve třech velikostech: 6x4x5 cm, 9x5x8 cm a 15x10x13,5 cm. Jsou proto velmi vhodné pro hrnečky, šátky, svíčky a jiné malé pozornosti. Mohou být v barvách ...
Kancelářské stroje Toshiba, prodej a servis Praha
Skenery, tiskárny a další přístroje, které nesmí v kanceláři chybět. V každodenním životě nás obklopuje mnoho přístrojů, bez kterých si už neumíme představit své působení. O kancelářském prostředí ani nemluvě. Skenery, kopírky, tiskárny a další kancelářské přístroje nám usnadňují a zefektivňují naši práci. Jedničkou ve výrobě skenerů, tiskáren ...
Multifunkční tiskové stroje Toshiba Praha
Pro potřeby kvalitního tisku existují praktické multifunkční tiskové stroje, které nabízí společnost APII CZ. Ta prodává produkty známých značek, jako TOSHIBA nebo OKI. Na přání zákazníka je také možné dodat zařízení značky EPSON, CANON a HP. Multifunkční tiskárny naleznou uplatnění hlavně v případě potřeby tisku velkoobjemových sérií, a to ...
Samolepící folie na sklo Praha – protisluneční ochrana interiéru
Samolepící folie na sklo ochrání interiér proti pronikání slunečních UV paprsků. Vyberte si ideální ochranu Vašich oken v naší pražské prodejně. Protisluneční fólie ochrání vnitřní prostory domů a bytů před škodlivými UV paprsky. Zadrží přes 90% slunečního záření. Díky tomu, že odrazí většinu tepla zpět, snižuje folie náklady na vytápění ...