Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Krabice na vánoční cukroví a potraviny - specializovaná prodejna i e-shop
Krabice na vánoční cukroví i na potraviny nakoupíte v kamenné prodejně Model Pack Shop Praha nebo z pohodlí domova či kanceláře přes náš e-shop.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Pivní sudy KEG Praha
Nabízíme sortiment repasovaných nerezových KEG sudů DIN a EURO a také sudy různých průměrů.
KSO AST GmbH  Anna Petrová KEG sudy nerezové pivní, jehly fitingy
Přepravní obaly Praha – zboží doručené bez poškození
Pro bezpečné doručení zboží nabízí společnost ProTrade, s.r.o. z Prahy široký sortiment přepravních obalů, které slouží k ochraně proti mechanickému poškození zásilky během cesty k adresátovi.
Internetový e-shop s nehtovou kosmetikou pro profesionály i laiky
Nehtová kosmetika, profesionální péče o vaše nehty, nejlepší internetový obchod pro salony, domácí uživatele, kompletní vybavení pro přípravu krásných nehtů, kurzy, semináře – Krásné Nehty s.r.o.
Krásné nehty s.r.o. Nehtový e-shop
Specialista na prodej a distribuci technických textilií všeho druhu
Folie, membrány, textilie, střešní tkaniny, potřeby pro realizace fasád, materiály pro suchou výstavbu, omítkové lišty a soklové profily. Velkoobchodní prodej zajišťuje ROBEX s.r.o. sídlící v Praze.
ROBEX s.r.o.
Nápojové obaly, party soudky a obaly na víno
Potravinářské obaly, zejména pro nápojový průmysl. Pivní party soudků s firemním logem a popisem nejvyšší kvality a bezkonkurenční ceny. Obaly na víno a plechovky na pivo od společnosti Party soudky.
Julius Kleemann-Anna Petrová Party soudky
Kadeřnické potřeby – kompletní sortiment v prodejně v Praze i na e-shopu
Široký výběr kadeřnických potřeb nejen pro profesionály. Vlasová kosmetika, kadeřnické nůžky i kadeřnický nábytek, vybavení kadeřnického salonu od firmy PULS - PRAHA, s r.o.
Velkoobchodní prodej dřevařského materiálu
Dřevařské výrobky nejen pro stavebnictví a obalové materiály. Velkoobchodní prodej a široký sortiment. Export a import zajišťuje BOHEMIA HOLZ s.r.o.
Kovový nábytek za bezkonkurenční ceny Praha – vybavení dílny, skladu, kanceláře
Široký sortiment kovového nábytku pro vybavení dílen, kanceláří, skladů, šaten nebo zdravotnických ordinací nabízí za bezkonkurenční ceny společnost Enprag s.r.o. z Prahy.
Kancelářské regály na šanony Praha – mobilní, posuvné nebo stacionární
Kancelářské regály na šanony z nabídky společnosti Enprag s.r.o. z Prahy Vás osloví svou variabilitou provedení, vysokou nosností a snadnou a rychlou montáží.
Pivní soudky 5 - litrové
Pětilitrové soudky na pivo a další nápoje vhodné na oslavy a akce pro Vás vytváříme již přes 140 let.
Julius Kleemann-Anna Petrová Party soudky
Zásuvkové kontejnery a skříňky Praha – úložné prostory nejen pro dokumenty
Nemáte v kanceláři či provozovně dostatek úložných prostor pro Vaše dokumenty a drobné kancelářské předměty? Zásuvkové kontejnery a skříňky od společnosti Enprag s.r.o. z Prahy jsou ideální volbou.
Úložné kancelářské systémy BISLEY pro Vaši pracovnu či kancelář.
Potřebujete více úložných prostorů pro Vaši kancelář či pracovnu? Úložné kancelářské systémy BISLEY v mnoho variantách nabízí společnost Enprag s.r.o. ve svém internetovém obchodě.
Projekční kancelář Praha, tvorba interiéru na klíč, 2D a 3D vizualizace, návrhy interiéru, zaměření
Projekční kancelář Praha, tvorba interiéru na klíč, 3D vizualizace, 2D návrhy interiéru včetně designu, zaměření prostoru laserovou technikou, výkresová dokumentace, provedení včetně stavebních úprav.
Vyřazené námořní kontejnery prodej Praha – ihned k odběru
Vyřazení ocelové námořní kontejnery různých velikostí s okamžitým využitím jako garáže, sklady nebo dílny nabízí k prodeji společnost METRANS, a.s. z Prahy.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Plastové a duralové přístrojové skříňky a profily prodej Praha -  pro vestavbu elektronických zařízení
Plastové a duralové přístrojové skříňky a profily pro vestavbu elektronických zařízení najdete v eshopu společnosti Megatron s.r.o. - dodavatele komponentů pro automatizaci.
Last Way kontejnery pro poslední cestu za nízké ceny - ČR a Slovensko
Last Way kontejnery pro poslední cestu s využitím ke kontinentální i zámořské přepravě Vašich projektů nabízí pro zájemce z celé ČR i Slovenska za nízké ceny společnost METRANS, a.s. z Prahy.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Pronájem námořních kontejnerů za akční ceny včetně možnosti dopravy
Nedostatek skladových prostor vyřešíte rychle a efektivně pronájmem námořních kontejnerů za akční ceny u společnosti METRANS, a.s. z Prahy.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Školní lavice jednomístné i dvoumístné, pevné i výškově stavitelné Praha – kvalitní a ergonomické
Kvalitní a ergonomické školní lavice a žákovské stoly v jednomístném i dvoumístném provedení, v pevné nebo výškově nastavitelné variantě nabízí společnost Enprag s.r.o. z Prahy.
Rychloboxy, rychloobaly z třívrstvé lepenky - snadné a rychlé balení zboží
Firma Model Pack Shop z Prahy vyrábí a dodává speciální rychloboxy, rychloobaly z třívrstvé vlnité lepenky, které slouží ke snadnému a rychlému balení zboží. Jejich odběr je možný již od jednoho kusu.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Nekonečné regály eshop - základní a přístavné
Enprag s.r.o. v Praze nabízí systém nekonečných kovových regálů v různých rozměrech a variantách. Stačí navštívit náš e-shop a vybrat si variantu, kterou potřebujete.
Bezpečnostní nádoby na kontaminovaný odpad pro laboratoře a ambulance Praha
Společnost Biogen Praha, s.r.o. vyrábí a nabízí nádoby na kontaminovaný odpad různých velikostí, které jsou vhodné do každé laboratoře či ambulance.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Pronájem nových i používaných multifunkčních zařízení Praha - od malých tiskáren formátu A4 až po velká tisková zařízení
Pro snížení nákladů za tisk a kopírování využijte možnost výhodného pronájmu nových i používaných multifunkčních velkých zařízení i malých tiskáren formátu A4 od společnosti TOMADOS s.r.o. z Prahy.