Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Pronájem kopírek Praha – na dobu určitou i neurčitou za jednotnou cenu
Potřebujete zapůjčit kopírku? Společnost TOMADOS s.r.o. se sídlem v Praze nabízí pronájem kopírek na dobu určitou i neurčitou za jednotnou a výhodnou cenu.
Velkoobchod nehty Praha - produkty se zárukou kvality a tradicí
Velkoobchod Krásné nehty s.r.o., Praha dodává produkty se zárukou kvality s 50 letou tradicí, potřeby pro manikúru a péči o ruce a nehty, krémy, laky, brusky, UV lampy.
Krásné nehty s.r.o. Nehtový e-shop
Výprodej - bazar Praha -  kovový nábytek za bezkonkurenční ceny
Bazarový prodej kovového nábytku za bezkonkurenční ceny, výprodej vystavených a nevyzvednutých kusů, regály, trezory, skříně od společnosti Enprag s.r.o., Praha.
Nádoby na kontaminovaný odpad – různé velikosti
Certifikované nádoby na kontaminovaný odpad laboratoří a lékařských ordinací zakoupíte v mnoha variantách na eshopu společnosti BIOGEN PRAHA s.r.o.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Velkoobchod s dřevomateriálem, desky, bedny, laťovky, dýhy, překližky, spárovky
Dřevařský materiál pro truhláře, do stavebnictví i jiné řemeslníky naleznete u společnosti BOHEMIA HOLZ s.r.o. z Prahy 5. Připravili jsme pro Vás široký sortiment dřevařských produktů.
Internetový a kamenný obchod s širokou nabídkou kovového nábytku
Enprag s.r.o., kamenná prodejna a e-shop s kovovým nábytkem. Židle, skříně, regály do škol, kanceláří, průmyslových dílen, zdravotnictví - slavíme 24let na trhu.
Servis a opravy projektorů všech značek – svoz zdarma z celé ČR
Přehřívá se Váš projektor nebo dokonce přestal úplně fungovat? Opravy, servis, ale i preventivní čištění projektorů všech značek a svoz do své provozovny zdarma nabízí společnost ITC Services z Prahy.
Pronájem LED stěny včetně dopravy a instalace
Pronájem vysoce kvalitní LED stěny pro Vaši konferenci, přednášku i školení včetně dopravy a instalace nabízí společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Zapůjčení techniky na konference a školení – tiskárny, notebooky, audio-video
Potřebujete zapůjčit na školení, konferenci nebo prezentaci moderní techniku a audio-video vybavení? Společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy nabízí technické zázemí včetně odborné instalace.
Projekční technika pro konference a školení – zapůjčení projektorů, LED stěny
Projekční technika, kterou Vám včetně instalace na konferenci či školení zapůjčí společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy, se postará o špičkovou úroveň průběhu celé akce.
Pronájem barevné multifunkční, tiskové zařízení jen za 1Kč měsíčně ! Praha
Nabízíme komplexní služby v prodeji, pronájmu a servisu kancelářské techniky. Najdete nás na Praze 8.
Dokufix/Dokumat - přepravní obaly prodej Praha – pro bezpečné doručení balíků a dokumentů
Samolepící kapsy a přepravní obaly Dokufix a Dokumat pro průvodní dokumenty k dopisům a balíkům v různých rozměrech prodává společnost ProTrade, s.r.o. sídlící v Praze.
Nádrže na dešťovou vodu akce – k sestavám zdarma posudek na dotace Dešťovka
Šetřete pitnou vodou i finance z Vaší peněženky. K sestavám nádrží na dešťovou vodu nyní získáte od společnost Nádrže 24 s.r.o. z Prahy v rámci podzimní akce posudek na dotace Dešťovka zdarma.
Obytné kontejnery pro sociální byty, ubytovny, školy a školky Praha – pohodlné řešení nedostatku ubytovacích kapacit
Pohodlné a rychlé řešení nedostatku ubytovacích kapacit představují obytné kontejnery pro sociální byty, ubytovny, školy a školky od společnosti WAREX spol. s r.o. z Prahy.
Výroba obytných modulů s možností volby interiérového vybavení Praha
Obytné moduly se zvýšenou tepelnou odolností, které vyrábí společnost WAREX spol. s r.o. se sídlem v Praze, naleznou své uplatnění na stavbách, jako kanceláře, prostory pro školky i nouzová bydlení.
Montáž vlastních ocelových konstrukcí i opláštění objektů Praha – garance kvality
O odbornou montáž vlastních ocelových konstrukcí i opláštění objektů a střešních plášťů se postará společnost WAREX spol. s r.o. z Prahy.
Folie pro laminaci, laminovací fólie, fólie pro horkou ražbu - prodej spotřebního materiálu
Folie pro laminaci, laminovací fólie a fólie pro horkou ražbu Vám zajistí společnost TFP UNIVERSAL a.s.
Kontejnery na skladování a přepravu zboží Praha – expresní dodání  do 24 hodin
Bezpečné skladování i přepravu Vašeho zboží zajistí spolehlivé přepravní kontejnery dodávané firmou METRANS, a.s. Praha, které můžete mít již do 24 hodin od objednávky.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Kontejnery pro uložení zboží i přepravu Praha – bezpečné a jednoduché řešení
Bezpečná přeprava na krátké i dlouhé vzdálenosti a uložení zboží všeho druhu a uložení je snadno řešitelné pomocí kontejnerů od společnosti METRANS, a.s. se sídlem v Praze.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Hliníkové konstrukční stavebnicové profily MayTec – vysoká nosnost, flexibilita a rychlé dodání
Širokou škálu využití v různých odvětvích průmyslu k výrobě montážních a dílenských pracovišť a výrobních linek nabízí hliníkové konstrukční stavebnicové profily MayTec od Enprag s.r.o. z Prahy.
Prodej a pronájem skladové kontejnery 6m a 12m
Společnost METRANS, a.s. nabízí prodej a pronájem skladových kontejnerů 6m a 12m.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Údržba a servis nápojových KEG sudů v závodě Wilnsdorf Německo
Vlastníte použité KEG sudy, které potřebují repasi? Chcete je připravit na další používání? Pokud ano, spolehněte se na KSO AST.
KSO AST GmbH  Anna Petrová KEG sudy nerezové pivní, jehly fitingy
Prodej průmyslového a kovového nábytku do dílen a kanceláří Praha
Společnost Enprag s.r.o nabízí prodej průmyslového a kovového nábytku do dílen a kanceláří. Na českém trhu působíme od roku 1995.
Originální tonery jsou zárukou kvalitního tisku - prodej originálních tonerů HP
Společnost RK-MPTIES prodává originální tonery HP v lokalitě Praha, Středočeský kraj. Při použití originálních tonerů HP nebudete muset řešit žádné reklamace a máte záruku kvalitního tisku.
Ocelový systém typové řady Hamco Multi-Plate pro mosty, podjezdy, tunely, výhradní prodej
Kvalitní ocelové důlní výztuže, řetězy a záchytné systémy pro komunikace Vám dodá léty ověřená společnost, výhradní prodejce ocelových výrobků Hamco Multi-Plate, EKON, spol. s r.o. z Prahy.