Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Cenově výhodné a úsporné tonery pro laserové i inkoustové tiskárny
Tonery nejen pro laserové a inkoustové tiskárny pro vás zprostředkuje a zajistí firma SPIN SERVIS s.r.o. z Brna, která poskytuje sortiment i s úspornými vlastnostmi za výhodné ceny.
Kovovýroba na míru, sériová a kusová produkce, svařování Hodonín
Kovovýrobu zajistíme od prvotního návrhu až po realizaci, sériová a kusová produkce, svařování nerezu, hliníku a oceli - AmonisMetal s.r.o. Hodonín
Levný tisk - snížení nákladů na tisk
Levnější tisk díky snížení nákladů za tisk pro Vás zajistí společnost SPIN SERVIS s.r.o. z Brna. Zhodnotíme Váš stávající způsob tisku a poradíme vhodná opatření.
Hliníkové přepravní bedny - mobilní, stabilní a nezničitelné
Brněnská firma Zarges CZ, s.r.o. pro Vás zajistí kvalitní hliníkové přepravní bedny a boxy, které jsou mobilní, stabilní a díky pevné konstrukci téměř nezničitelné.
Levnější tisk - analýza a optimalizace tisku
Levnější tisk ve Vaší firmě díky analýze a optimalizaci tisku zajistí společnost SPIN SERVIS s.r.o. z Brna. Tiskněte levnější, snižte náklady za tisk až o 30 %.
Výroba, montáž schodiště a zábradlí na zakázku, realizace
Výrobu a montáž všech typů schodišť i zábradlí na zakázku provádí společnost RS evostyl s.r.o., sídlící v Brně. Schodiště přímé, lomené, točité, spirálové i vřetenové za dostupnou cenu.
Levné originální tonery a cartridge, renovace tonerů
Levné originální tonery a cartridge prodává v Brně společnost SPIN SERVIS s.r.o. Snižte své náklady na tisk díky našim kvalitním tonerům.
Regálové systémy do skladů a kanceláří, paletové i policové regály
Vybavení do skladů, archivů a dílen, mobilní a stabilní regálové systémy dodává společnost BEG BOHEMIA, spol. s r.o., Brno. Realizujeme projekční řešení regálů ve Vašich prostorách.
BEG BOHEMIA, spol. s r.o.
Sektorový nábytek a nábytkové sestavy do dětských a studentských pokojů – e-shop
Kompletní sortiment sektorového nábytku a nábytkových sestav do dětských a studentských pokojů za příznivé ceny zakoupíte prostřednictvím e-shopu Nábytek-aktiv.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Výroba dřevěných obalů pro zemědělce
Obalové materiály pro zemědělce naleznete u společnosti Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. ze Znojemska. Vyrábíme kvalitní, pevné dřevěné obaly vhodné pro uskladnění zemědělských plodin.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Kvalitní plastové přepravky a bedny, vozíky pod přepravky pro potravinářský a masný průmysl
Plastové bedny na maso, pečivo i cukroví dodává česká společnost PK Group 2016 s.r.o. z obce Dubňany u Hodonína. Přepravky různých tvarů, barev i velikostí z kvalitních materiálů.
Nerezové, ocelové zábradlí, schodiště na zakázku, výplně, realizace, montáž, Brno
Výrobu, montáž zábradlí a schodiští na zakázku, prodej výplní, povrchovou úpravu nerezového zábradlí, ocelového zábradlí provádí firma RS evostyl s.r.o., se sídlem Brně.
Montážní pracovní stůl snižuje náklady, je ergonomický a upraven individuálně potřebám zákazníka
Montážní pracovní stůl GESIPA, umožňuje přesnou manipulaci, je ergonomický a snižuje náklady díky snadnému nastavení stolu pro více produktů, dodává firma SFS Group CZ s.r.o. se sídlem v Brně.
Ocelové stožáry, výroba ocelových stožárů a sloupů k  veřejné světelné signalizaci
Ocelové stožáry, výroba ocelových stožárů a sloupů k veřejné světelné signalizaci a veřejnému osvětlení od firmy Vysto Kobylí, s.r.o. - dodávka kompletního materiálu pro veřejné osvětlení.
Elektricky vodivé BIG-BAGy typu C umožňují odvádět elektrostatické náboje
Pokud se obáváte nekontrolovaných elektrických výbojů při manipulaci se zbožím, pak vyzkoušejte naše elektricky vodivé BIG-BAGy typu C.
Výroba a montáž brány, plotu, markýzy, pergoly i městský mobiliář
Výroba a montáž brány, plotu, markýzy, pergoly, městského mobiliáře od zámečnické firmy RS evostyl s.r.o. Brno. Dbáme na kvalitu a jakost. Plníme dohodnuté termíny.
Boxy, bedny, přepravky, kufry, euroboxy, přepravní boxy - prodej, dodávka, půjčovna
Dodávku boxů, beden, přepravek, kufrů, euroboxů a přepravních boxů zajistí firma Zarges CZ, s.r.o., z Brna, která se zabývá prodejem a půjčováním a mají pro Vás vždy optimální řešení.
Vybavení autoservisů a pneuservisů, karosáren, zařízení za dostupnou cenu Brno
Prodej, velkoobchod vybavení autoservisů a pneuservisů, zařízení karosáren, klimatizace, plničky, zkušebny brzd a další vybavení od firmy MITERAL Ing. Alice Smejkalová, z Brna.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Výkup a čištění použitých vaků a Big-Bagů
Výkup a čištění použitých velkoobjemových vaků či Big-Bagů provádí společnost Bohemia Bag s.r.o.
Výrobce a dodavatel velkoobjemových vaků
Společnost Bohemia Bag s.r.o. z Oblekovic u Znojma, to je výrobce kvalitních velkoobjemových vaků Big-Bag, využitelných v zemědělském chemickém, stavebním i potravinářském průmyslu.
Ocelové sloupy, stožáry jižní Morava
Výrobou a dodávkou ocelových sloupů a stožárů pro veřejné osvětlení se zabývá společnost VYSTO Kobylí, s.r.o. se sídlem v Šakvicích na Jižní Moravě. Máme několik druhů sloupů.
Výroba krabiček, obalový materiál - obaly na balení kosmetiky
Obalový materiál, obaly na balení kosmetiky Vám dodá společnost Wéčko, s.r.o. se sídlem ve Tvarožné u Brna, která se zabývá výrobou krabiček pro kosmetiku.
Obaly pro potraviny - nepropustný, laminovaný papír krabičky
Výrobu obalů na potraviny z nepropustného laminového papíru zajistí firma Wéčko, s.r.o. Provádí lepení krabiček, výsekové práce a laminování.
Výroba, lepení krabiček - obaly pro farmaceutický a kosmetický průmysl
Lepením krabiček a obalů pro farmaceutický a kosmetický průmysl se zabývá společnost Wéčko, s.r.o. se sídlem ve Tvarožné u Brna, která má s výrobou dlouholeté zkušenosti.
Kopírka, tiskárna, multifunkční zařízení pro fakturantky - tiskárny Xerox
Firma SPIN SERVIS s.r.o. zajistí vše pro tisk. V široké nabídce najdete skenery, produkční systémy, multifunkční zařízení, tonery, kopírky, tiskárny pro fakturantky zajistí.