Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Spolehlivý automatizovaný tok zboží pro optimální zaskladnění
Spolehlivé řešení pro automatický tok zboží nejen v rámci optimálního zaskladnění pomocí RECA iSTORAGE si vezme na starost firma Reca spol s.r.o. z Brna jež je proslulá poctivým a upřímným přístupem.
Výkonné velkoplošné solventní tiskárny Mimaki pro profesionální využití
Autorizovaný prodejce tiskáren Mimaki, firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně dodává výkonné a cenově dostupné velkoplošné solventní tiskárny pro profesionální využití.
ELECTRON, spol. s r.o.
Prodej olejů pro zemědělskou techniku - Shell, Paramo a Mogul
Značkové motorové oleje vhodné pro zemědělskou techniku, jako jsou Shell, Castrol, Mogul či Paramo naleznete u MICRO, s.r.o.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Pronájem kancelářských a skladových kontejnerů včetně dopravy a složení
Pronájem kancelářských a skladových kontejnerů vhodných k uskladnění materiálu nebo jako mobilní kancelář zajišťuje v oblastech Znojma a Moravského Krumlova společnost Autodoprava Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Velkoobchod s motorovými oleji TOTAL, ELF, MANNOL a MOL
Spolehlivým velkoobchodním partnerem s motorovými oleji ověřených značek TOTAL, ELF, MANNOL a MOL pro vaši dílnu, prodejnu či firmu je firma MERLIN-PLUS, spol s.r.o.
Prodej motorových olejů a maziv
Pokud hledáte spolehlivého prodejce olejů, motorových olejů a maziv, pak navštivte e-shop či kamennou prodejnu společnosti MICRO, s.r.o. z Kuřimi.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Vícezásobníkový systém Reca-Kanban, box s velkou kapacitou vhodný pro sériové montáže
Vícezásobníkový systém Reca-Kanban, box s velkou kapacitou vhodný pro sériové montáže, který se přizpůsobí na provozní možnosti, dodává firma Reca spol s.r.o. z Brna.
Kancelářské skříně s vysokou nosností polic a variabilitou úložného prostoru včetně 3D vizualizace
Široký sortiment kancelářských skříní s variabilitou úložného prostoru a vysokou nosností polic pořídíte v prodejně Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Poskytujeme i 3D vizualizaci kanceláří zdarma.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Moderní vybavení kanceláře na klíč
Vybavte svou kancelář luxusním moderním nábytkem. Výrobou kvalitního nábytku se v Brně a jeho okolí zabývá truhlářství Woodtech Jiřího Májka.
Jiří Májek Woodtech
Uchycení fasádní desek ILTEGRO - VARIO - inovativní uchycení fasádních obkladů
Moderní, inovativní a efektivní to jsou konstrukce k uchycení fasádních desek VARIO pro montované fasádní obklady, které pro Vás zajišťuje brněnská firma ILTEGRO, spol. s.r.o.
Oleje pro stavební a zemědělské stroje,  průmyslové oleje a maziva
Široký sortiment speciálních olejů vhodných pro stavební a zemědělské stroji i průmyslové oleje a maziva najdete u prodejce MICRO, s.r.o.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Dodavatel olejů a maziv pro autoservisy, autodopravce; zemědělské, stavební  a strojírenské firmy
Dodavatelem kvalitních olejů a maziv MOL, TOTAL, ELF a MANNOL pro autoservisy, autodopravce, ale i zemědělské, stavební nebo strojírenské firmy je společnost MERLIN-PLUS spol. s.r.o.
Prodej průmyslových, plastických maziv a motorových olejů
E-shop a kamenná prodejna MICRO, prodejce vysoce kvalitních motorových, průmyslových, plastických, polosyntetických, minerálních, převodových olejů a maziv různých značek.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Plošné UV tiskárny Mimaki pro tisk 3D - Excelentní potisk 3D předmětů
Plošné UV tiskárny Mimaki pro tisk 3D - Excelentní potisk 3D předmětů, nové technologie tisku, odolné proti oděru a poškrábání dodává firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
RFID technologie - inovativní způsob řízení zásob, speciální KANBAN systém
Inovativní způsob pro řízení toku zásob Vám přináší firma reca spol. s r.o. z Brna. RFID technologie (radio frequency identification) představují speciální řešení hospodaření v KANBAN systémech.
Nové modely barevných tiskáren Develop a Konica-Minolta
Pokud si chcete pořídit novou barevnou tiskárnu značek Develop nebo Konica-Minolta, obraťte se na společnost Samsontech nedaleko Brna.
Kancelářský nábytek, úložné prostory do kanceláře – účelové praktické řešení
Kancelářský nábytek, který představuje účelové a praktické řešení úložného prostoru ve vaší kanceláři, objednávejte na e-shopu nabytek-aktiv.cz.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Prodej, pronájem i servis kancelářské techniky-tiskárny, kopírky, faxy
O Prodej, pronájem a servis kvalitní kancelářské techniky, jako jsou tiskárny, kopírky a faxy různých druhů, zajistí pro menší i větší klienty z oblasti Brna a Vysočiny společnost SAMSONTECH.
Velkoobchodní i maloobchodní prodej silikonizovaných folii od italské firmy SILICONATURE
Velkoobchodním a maloobchodním prodejem silikonizovaných folii od italské firmy SILICONATURE se zabývá společnost Alpax, s.r.o. v Blansku. Používá se při výrobě samolepek či etiket a dalších.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Záruční i pozáruční servis, prodej, pronájem tiskáren
Autorizovaný prodejce laserových i multifunkčních tiskáren značek DEVELOP, Konica Minolta, pronájem , servis tiskáren zajistí na Brněnsku firma Samsontech.
Ochrana soukromí – velkokapacitní skartovací stroje HMS do kanceláří
Skartovací stroje HMS k ochraně osobních a firemních údajů ve firmách i domácnostech zajistí společnost Samsontech, která působí v okolí Brna a Vysočiny.
Sáčky všeho druhu - bublinkové, uzavíratelné nebo s netkanou textilií
Společnost HB pack s.r.o. je specialista na výrobu kvalitních obalových materiálů, mezi než patří například i kvalitní a pevné sáčky, které vyrábí v několika variantách.
HB pack s.r.o.
Multifunkční výkonné laserové tiskárny pro barevný i černobílý tisk - formát A4 i A3
Firma Samsontech Josef Samson poskytuje kvalitní a výkonné laserové tiskárny INEO, které jsou vhodné do kanceláří a podniků. Tiskárny tisknou barevně i černobíle do maximálního formátu A3.
Bublinkové folie - spolehlivá ochrana Vašeho zboží při přepravě
Široký výběr bublinkových folii Vám poskytne brněnská firma HB pack s.r.o., která se zabývá výrobou a prodejem kvalitních balících materiálů různých tlouštěk, barev a vrstev.
HB pack s.r.o.
Lepidla, laky, brusné kotouče a další materiál pro lepení, lakování a broušení
ŠH TRADE CZ s.r.o. z Mikulova je společnost, která se zaměřuje na prodej materiálu pro broušení, lakování a lepení. Najdete u nich široký sortiment lepidel, laků a brusných materiálů.