Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Vybavení pro školy - Interaktivní tabule ACTIVboard
Dodávku interaktivních tabulí ACTIVboard zajišťuje naše firma Ing. Aleš Svoboda TOPmedia, sídlící v Brně. Tabule jsou orientovány přimo pro školní prostředí.
Dotyková tabule ActivBoard Touch - dodávky rychlých a přesných tabulí
Dotyková tabule ActivBoard Touch - dodávky rychlých a přesných interaktivních tabulí s licencí Vám dodá firma Ing. Aleš Svoboda v Brně.
Prodej elektrického nářadí, přídavných vrtáků a brusiv různých typů
Prodej elektrického nářadí, přídavných vrtáků a brusiv různých typů, diamantové kotouče a další nabízí v Brně firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Stavební a interiérová zámečnická výroba - služby v oboru zámečnictví a kovovýroby
Stavební a interiérová zámečnická výroba - kompletní služby v oboru zámečnictví a kovovýroby poskytuje firma RS evostyl s.r.o. v Brně.
Prodej, servis, tiskárny, multifunkční tiskárny DEVELOP, KONICA MINOLTA
Prodej, servis, tiskárny, multifunkční tiskárny DEVELOP, KONICA MINOLTA, poradenství, optimalizace tiskových zařízení zajistí firma KOHOUT KT s.r.o.
Prodej elektro nářadí včetně příslušenství za výhodné ceny
Profesionální ruční nářadí, nářadí izolované, vrtáky nebo brusné kotouče a mnoho dalšího pořídíte v brněnské firmě PROFIKRAFT TRADING s.r.o., která je Váš partner pro kvalitní nářadí.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Prodej a pronájem multifunkční tiskárny a laserové tiskárny
autorizovaný prodej a servis laserové tiskárny, multifunkční zařízení, doplňkový sortiment, spotřební materiály to vše najdete u firmy PB Alfa, s.r.o.
Pomůcky pro školy obor-kuchař, řezník, kadeřnice, kosmetička, dodávka, prodej Brno
Pomůcky pro školy a studenty hotelových škol pro obory kuchař, řezník-uzenář, kadeřnice a kosmetička nabízí firma Weigel nůžky, nože v Brně.
Prodej, servis a realizace oprav počítačů, notebooků, PC
Prodej, servis a správu počítačů a notebooků, instalaci softwaru a hardwaru, upgrade (modernizace) hardware a software, připojení k internetu od ZONECOMP Moravský Krumlov.
Prodej barevné laserové tiskárny DEVELOP na splátky, záruční servis
Specialista na autorizovaný prodej, záruční servis barevných laserových tiskáren DEVELOP, multifunkčních zařízení, kopírek aj. je firma KOHOUT KT s.r.o.
Ocelové a nerezové schodiště, stěny, ocelové prosklené stěny
výrobu z nerezu, schodiště na zakázku, ocelové prosklené stěny, světlíky, atypickou zámečnickou výrobu, obrábění, prosklené fasády zajistí firma REMING, spol. s r.o.
Sterilizační olej ke sterilizaci nástrojů Brno, olej pro chirurgické a stomatologické nástroje.
Sterilizační olej ke sterilizaci nástrojů, olej pro chirurgické, stomatologické a jiné nástroje od firmy Weigel nůžky, nože v Brně - mezinárodní certifikovaný prodej oleje.
Speciální vrtáky, ruční nářadí, profesionální elektronářadí - vše pro domácí kutily i firmy
Firma PROFIKRAFT TRADING s.r.o. poskytuje diamantové kotouče, vozíky a pracovní stoly, profesionální ruční nářadí, maloobchod, velkoobchod, brusky, vrtáky, ruční nářadí nebo vrtačky.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Servis, prodej  počítačů, notebooků, poradenství v oblasti výpočetní techniky Moravský Krumlov
Servis počítačů a notebooků, poradenství v oblasti výpočetní techniky pro domácnost a malé firmy od firmy Zonecomp Bc. Petr Záviška v oblasti Moravského Krumlova.
Autorizovaný prodej a servis barevných a multifunkčních tiskáren Brno
DEVELOP, KONICA MINOLTA, poradenství, optimalizace tiskových zařízení, barevná laserová a multifunkční tiskárny, pronájem, prodej, servis
Správa a servis počítačů, opravy PC, poradenství, instalace SW, HW, Znojmo
Opravu, správu a servis počítačů, poradenství, instalace hardwaru HW, softwaru SW, lehčí i složitější opravy PC, provádí specialista v oboru firma Zonecomp ze Znojma.
Plastové, skleněné obaly pro farmaceutický, chemický a potravinářský průmysl Brno
Prodej, dodávka skleněné obaly pro farmacii, chemii, potravinářství. Láhve z plastu a skla, dózy, uzávěry, zátky a další dodává firma ELPACK, s.r.o., z Brna.
ELPACK, s.r.o.
Barvící pásky pro tiskárny čárového kódu, tiskárny čárových kódů Praha
automatická identifikace, parkovací a docházkové systémy, tiskárny čárového kódů, snímače, čtečky, náhradní díly, příslušenství, turnikety, závory
Ocelové konstrukce, ocelové haly, kovovýroba
Ocelové konstrukce, brány, vrata, schodiště, mříže, ocelové haly, svařování oceli kovovýroba od firmy KOVOVÝROBA Herůfek v Bořeticích.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
Zámečnictví, zámečnické práce, zámečnická výroba, zakázková kovovýroba
Zámečnictví, zámečnické práce, zámečnická výroba, zakázková kovovýroba, stavební zámečnictví od firmy Kovovýroba Herůfek v Břeclavi - kvalitní práce zkušených zámečníků.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
Brusky, brusivo, profesionální ruční nářadí a elektronářadí prodej a servis v Brně
Hoblíky, frézky, brusivo OPTIMA, vozíky, šroubováky, diamantové kotouče, míchadla, leštičky, elektrické nářadí a mnohé další pořídíte v brněnské firmě PROFIKRAFT TRADING s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Dodavatel vodojemů, montáž, výstavba věžových i zemních vodojemů, nádrží
Specialista a dodavatel vodojemů, výstavba věžových i zemních vodojemů (zásobníků na vodu), nádrží provádí firma AKVAEL s.r.o., která je specialistou v oboru.
Generální opravy, servis, revize, čištění vodojemů, nádrží, kontrolní prohlídky
Stavba, generální opravy, servis a revize a kontrolní prohlíky nádrží, vodojemů Hydroglobus, Aknaglobus, HG, AKNA, AK, AKV, VV a ZV, provádí AKVAEL s.r.o.
Lisované a svařované regálové a podlahové rošty, výroba, montáž, demontáž roštů
Výroba, montáž, lisované, svařované regálové a podlahové rošty s využitím v různých průmyslových odvětvích poskytuje specialista v oboru firma KASALI, s.r.o.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Prodej tiskáren čárových kódů, čteček a spotřebního materiálu Brno
spotřební materiál k tiskárnám, tiskárny a čtečky čárových kódů, parkovací systémy, automatická identifikace, snímače, automatická pokladna