Výroba ocelových konstrukcí a kovových schodů splňuje i nejnáročnější normy nejen samotné výroby, ale i montáže. Střešní a balkonové konstrukce, kovové profily pro skladovací prostory, nosníky, kovové schodiště, mosty a další ocelové a kovové konstrukce vynikají vysokou odolností a dlouhou životností. Vhodné řešení pro exteriéry i interiéry.

Výroba skladovacích systémů, plošin, regálových zařízení Uh. Brod
Projektování, výroba, montáž, servis: - regály, skladovací systémy: Stacionární regálová zařízení: - paletové - standatní pevný paletový systém, průjezdné a vjezdové regály Drive in - policové - stabilní policový regál, vícepodlažní policový regál, s uzavřeném provedení - konzolové - jednostranný a oboustranný konzolový regál - pro ...
Požární ocelová vrata - rolovací Valašské Meziříčí
Nabízíme požární rolovací ocelová vrata pro použití do prostor s vysokými nároky na bezpečnost a šíření plamene požáru. Klasifikace požární třídy EW 60, EW 45, EW 30.
Kontejnerové návěsy, přívěsy a vleky, sklápěcí korby Kroměříž
Nabízíme prodej i servis: -kontejnerových přívěsů a sklápěcích návěsů: -nosnost 10 – 24t -ocelové, hliníkové a celohliníkové sklápěcí návěsy -přívěs, sklápěcí návěs na různých typech náprav -v různých dékových variantách -přívěsová a návěsová technika -kontejnerových vleků -sklápěcí korby (S1, S2, S3): -jednostranné, ...
Zámečnická, vzduchotechnická výroba, vjezdové systémy Zlín
Firma KT-KOVO, s.r.o. nabízí služby v oblasti klempířské, zámečnické a vzduchotechnické výroby. Poskytujeme dodávky a montáž: - vzduchotechniky - oplocení - samonosné brány - vjezdové systémy - automatická vrata - zámečnické konstrukce - ocelové konstrukce - montáž polykarbonátových desek.