Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Pronájem plnicí stanice CNG Litoměřice -  snadné využití i pro plnění osobních automobilů
Ve společnosti BALKANCAR CZ vám nabízíme pronájem kvalitních plnicích stanic CNG, které jsou vhodné i pro plnění osobních automobilů a to hned v několika provedeních.
Půjčovna vysokozdvižných vozíků Litoměřice - krátkodobý i dlouhodobý pronájem
Společnost BALKANCAR CZ s.r.o. se sídlem v Litoměřicích nabízí vysokozdvižné vozíky s nosností od 1800 do 5000 kg, a to na jediný den, dva týdny nebo i několik měsíců.
Akumulátorové plošinové vozíky prodej Litoměřice -  v nosnostech od 1 do 15 tun
Naše akumulátorové plošinové vozíky v nosnostech od 1 do 15 tun oceníte nejvíce v průmyslových areálech, skladech, ale i potravinářském průmyslu.
Plastové paletizační vozíky prodej Litoměřice -  vhodné pro přepravní a spediční společnosti
Plastové paletizační vozíky, které jsou vhodné pro přepravní a spediční společnosti, nebo také do provozů s agresivním prostředím prodává společnost BALKANCAR.
Terénní vysokozdvižné vozíky s výkonným motorem a širokými pneumatikami Litoměřice
Snadnou přepravu zboží a materiálu i mimo zpevněné plochy zajistí terénní vysokozdvižné vozíky s výkonným motorem a širokými pneumatikami od společnosti BALKANCAR.
Čelní vysokozdvižné vozíky - nové řady, prodej Litoměřice - vysoký výkon a malá spotřeba paliva
Představujeme Vám nové řady (řada 2E, řada Z) čelních vysokozdvižných vozíků, které jsou vhodné k přesunu materiálu či zboží.
Stohovací nízkozdvižné vozíky prodej Litoměřice -   s jednoduchou údržbou a snadným servisem
Kvalitní výkonné stohovací vozíky s rychlou a obratnou technikou pro stohování materiálu nabízí ke koupi společnost BALKANCAR CZ.
Průtokoměr / spínač průtoku WY a převodník SIGNAL 4.0. - novinky v měření a hlídání průtoku
Průtokoměr - spínač průtoku WY a převodník SIGNAL 4.0 – novinku oblasti měření a hlídání průtoku nabízí firma HENNLICH s.r.o. se sídlem v Litoměřicích.
Prodej a servis strojů Wisconsin Litoměřice - všestranné stroje pro použití celý rok
Zahradnické služby Knotek & Veselka z Litoměřic je autorizovaným prodejcem univerzálních strojů Wisconsin Engineering. Zajišťujeme i servis. Stroje jsou k použití v letních i zimních měsících.
Prodej ložisek Ústí nad Labem - distribuce značky SKF
Jsme předním distributorem ložisek od společnosti SKF, nakupujeme a prodáváme originální, špičková ložiska. Nabízíme veškeré výrobky společnost SKF. V našem sortimentu naleznete pouze nejkvalitnější ložiska, které strojům prodlouží životnost. Což má za následek i další ušetřené peníze. LOGUP, spol. s r.o. neprodává ani nenabízí žádné ...
Zimní údržba veřejných komunikací Litoměřice - 24 hodinová pohotovost
Zahradnické služby Knotek & Veselka zajišťují zimní údržby komunikací. Dále také ruční úklid sněhu a úklid tam, kde nemá přístup technika (disponujeme ručními posypovými vozíky.
Kvalitní hydraulické systémy s českou tradicí - projektování, výroba, montáž
Najít kvalitního a spolehlivého partnera v oblasti strojírenství a hydraulických systémů nemusí být snadné, obzvláště pokud se chcete pohybovat pouze na českém trhu.
Ložiska, gufera i další zboží - e-shop LOGUP, nejvyšší kvalita zboží
Ložiska, gufera, ale i praktické nářadí pro montáž a další příslušenství nabízí společnost LOGUP. Prodáváme ložiska všeho druhu, gufera tuzemská i dovozová, válečky automobilové sady i další zboží.
Vysokotlaké hadice a hydraulické agregáty Bílina - hydraulické výrobky
Konstruujeme, vyrábíme a montujeme vysokotlaké hadice a další hydraulické výrobky, jako jsou agregáty, válce a pohony pro Vaši firmu.
Výroba a montáž hydraulických válců, hadic, pohonů, agregátů a další výrobky
Specialista na hydraulické systémy, zabýváme se jimi již od roku 1993, poradíme si tak s jejich projekcí, výrobou i montáží. Nabízíme ale i kvalitní hydraulické válce, hadice, agregáty či pohony.
Ložiska, gufera Ústí nad Labem - velkoobchodní a maloobchodní prodej kvalitního zboží
LOGUP, spol. s r.o. z Ústí nad Labem se zabývá prodejem ložisek, gufer, nářadí pro montáž ložisek, maziv, písty a pístní kroužky a další speciální přísady do motorových olejů a paliv.
Ložiska Ústí nad Labem - kuličková, axiální, jehlová, kluzná, kuželíková i válečková
Ložiska všude, kam se podíváš. Tak by se dal charakterizovat náš velkoobchod a maloobchod. V e-shopu můžete ale kromě ložisek najít také nabídku těsnění.
Čipy a karty pro docházkové a přístupové systémy - identifikační prvky TETRONIK
Identifikační čipy nebo bezkontaktní karty pro docházkové a přístupové systémy usnadňují život vedení malých i velkých firem.
Analogový tachograf - opravy, repas, seřízení a ověření
Analogový tachograf je spolehlivý přístroj, přesto se však může stát, že bude jednou za čas potřebovat opravu. A právě opravami analogových tachografů se zabývá naše firma Mechanika Tepilce. Kromě opravy analogového tachografu vám rádi zajistíme také ověření (kalibrace, atest) s vydáním protokolu o ověření (zápis o zkoušce), a provádíme také ...
Vysokozdvižné motorové vozíky řada 2E prodej Litoměřice -  bezpečnější výhled z místa řidiče
Společnost BALKANCAR CZ s.r.o. se sídlem v Litoměřicích představuje novou řadu vysokozdvižných motorových vozíků řady 2E.
Plošinové akumulátorové vozíky s mezinabíjením při krátkodobé odstávce prodej Litoměřice
Plošinové akumulátorové vozíky s mezinabíjením při krátkodobé odstávce, které mají největší zastoupení v potravinářském průmyslu nabízí k prodeji společnost BALKANCAR CZ s.r.o.,
Servis hydraulických a pneumatických strojů, prodej náhradních dílů
Hydraulické a pneumatické stroje Vám opraví firma Miroslav Zejda z Vrutic, a to včetně prodeje náhradních dílů. Vyrábíme hydraulické a pneumatické agregáty a stroje na zakázku.
Pronájem, půjčovna manipulační a vysokozdvižné techniky Litoměřice -   S námi ušetříte!
Společnost BALKANCAR CZ s.r.o. se zabývá krátkodobým a dlouhodobým pronájmem a půjčovnou manipulační a vysokozdvižné techniky.
Servis, prodej a ověření tachografů VDO|Děčín
Prodáváme a opravujeme záznamová tachografická zařízení pro bezpečné řízení silničního a železničního vozidla. Pokud zjistíme závadu, systém okamžitě opravíme, nebo vyměníme za nový nebo repasovaný, dle zákazníkova výběru. Také podle žádosti tachografy parametrizujeme na podsvícení displeje či automatické přepínání řidičovy činnosti ...
Terénní vysokozdvižné vozíky prodej Litoměřice - pro provoz na nezpevněném povrchu a v těžkém terénu
Společnost BALKANCAR CZ s.r.o. nabízí prodej terénních vysokozdvižných vozíků, které jsou vhodné do provozu s nezpevněným povrchem a do těžkého terénu.