Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Půjčovna čistící techniky, vysavače, vysokotlaké mycí stroje a vapky,  podlahové mycí stroje Ústí nad Labem
Půjčovna kvalitní dánské čistící techniky, vysavače, vysokotlaké mycí stroje a vapky, podlahové mycí stroje, průmyslové vysavače, čištění koberců - KASCH Technik s.r.o. Ústí nad Labem
Zemědělská, komunální a lesnická technika -  široký výběr a servis profesionálních strojů
Sháníte zemědělskou, lesnickou, stavební či komunální techniku pro soukromé účely či pro podnikání? Zabýváme se prodejem, opravami a servisem zemědělské, lesnické a komunální techniky.
Včasná výměna flexibilních kabelů díky senzorům bez rizika odstávky provozu
Predikce a včasná výměna flexibilních kabelů díky chytrým senzorům, které společnost HENNLICH s.r.o. z Litoměřic využívá, zamezí odstávce provozu a výroby.
Úklidové mopy Děčín - všechny druhy včetně náhradních dílů
Dodávka úklidových prostředků a úklidového servisu mopů, příslušenství a náhradní díly, sanitární doplňky od firmy Augustin Pecha – Mopservis, s.r.o., Děčín.
Nářadí, brusné nástroje, měřidla i vrtáky pro maloobchod i velkoobchod, prodej, e-shop
Profesionální nářadí pro řemeslníky zajišťuje neustále se rozrůstající společnost BOS HK a.s. z obce Proboštov v okresu Teplice. Bohatý sortiment vrtáků, svěráků a fréz pro široký okruh zákazníků.
Šamotové pece, žáruvzdorné vyzdívky, stavební práce
Stavební společnost FIRECLAY, spol. s r.o. z Litvínova v Ústeckém kraji nabízí komplexní realizaci průmyslových staveb, žáruvzdorné vyzdívky, opravy šamotových pec, zemní práce a stavební údržbu.
FIRECLAY, spol. s r.o. Komplexní průmyslové stavby Litvínov
Výroba laminátových dílů a plastů, vyztužené plasty, ruční laminace
BV PLAST s.r.o. nabízí laminátové díly vyráběné ruční laminací pro auta či stroje. Sídlíme ve Vernéřově, výrobní haly máme v Klášterci nad Ohří a v Lubenci.
Požární technika, hasicí přístroje a příslušenství, prodej, spolehlivé revize, okres Most
Kontrolu hasicí techniky i požárních hydrantů poskytuje společnost Pavel Mrnka z obce Lom na Mostecku. Zajišťujeme maximální bezpečnost zdraví i majetku v odvětví požární ochrany.
Váhy, pokladní systémy, EET pokladny, vybavení pro masný průmysl, supermarkety, prodejny
Pokladny a váhy pro malé i největší obchodní řetězce zajišťuje společnost VAH SERVIS - Miroslav Rýdl z obce Lom u Tábora. Disponujeme bohatým sortimentem včetně odborného poradenství.
Temperování i odtemperování sklářských a průmyslových pecí, servis a kontrola kotvení pece
Kompletní servis pro sklářský průmysl poskytuje společnost BOHEMIA-HOTWORK s.r.o. z Hrobu v okrese Teplice. Zajišťujeme temperování a seřizování pecí pomocí nejmodernější měřící techniky.
Odbavení osob rychle a přehledně díky vyvolávacím systémům Tetronik
Jistě mi dáte za pravdu, že nikdo z nás nemá rád čekání ve frontě. Pokud chcete i vy předejít tomu, aby Vaši klienti museli tyto nepříjemné chvíle prožívat, jste na správné adrese.
Čištění a odvoz fekálií z jímek, septiků a žump v Ústeckém kraji
Sání a odvoz fekálií a odpadních vod z jímek, septiků a žump, čistění od sedimentů, ekologická likvidace fekálií realizuje Leoš Novák v Ústeckém kraji.
Stroje technologických celků pro potravinářské provozy Šluknov
Výrobou strojů technologických celků pro potravinářský průmysl pro celosvětoví trh se zabývá společnost TOPOS a.s., provoz Šluknov.
Zahradní technika Ústí nad Labem
Společnost KASCH Technik s.r.o. z Ústí nad Labem nabízí široký sortiment zahradní techniky, ručních i motorových postřikovačů a rosičů.
Opravy a servis hydraulických strojů okres Litoměřice
Pracujete s hydraulickými stroji? Pak jistě oceníte služby oprav a servisu firmy Miroslav Zejda, která sídlí v okrese Litoměřice.
Technická správa města Loun, pronájem parkoviště, údržba komunikací
Technická správa města Loun s.r.o. zajišťuje dlouhodobý a krátkodobý pronájem parkoviště pro automobily, údržbu komunikací, odvoz odpadu, péči o veřejnou zeleň.
Hydraulické agregáty a systémy, projekce, výroba, montáž, servis
Hydraulické agregáty a systémy, mazací, filtrační a chladící jednotky pro průmyslové a mobilní aplikace, projekce, výroba, servis realizuje CHVALIS s.r.o., okres Litoměřice.
Pokladní a vážicí systémy pro obchody, nářezové stroje, dodávka a servis
Váhy pro obchody, registrační pokladny, pokladní a vážicí systémy, nářezové stroje, příslušenství dodává a servisuje společnost VAH SERVIS - Miroslav Rýdl.
Termovize objektů a zařízení včetně barevné fotografie v rozlišení 1280x1024 px
Teplotechna - Prima s.r.o. využívá k termovizím objektů a zařízení pouze nejmodernější americké přístroje Ti45. Rozlišení IČ detektoru je 160x120 bodů.
Termovize Teplice – tepelné audity budov
Preventivní údržbu zařízení a objektů nebo kontrolu úniků tepla či tepelné audity pomocí termovize nabízí zákazníkům společnost Teplotechna - Prima s.r.o. z Teplic.
Výstavba sklářských agregátů – komplexní dodávka staveb včetně příslušenství
Teplotechna - Prima s.r.o. z Teplic se zabývá komplexní výstavbou sklářských agregátů včetně příslušenství i pro velmi náročné klienty.
Sklářské tavicí pece pro výrobu obalového, stolního i uměleckého skla
Spolehlivým dodavatelem a projektantem sklářských tavicích pecí pro výrobu obalového, stolního i uměleckého skla je společnost Teplotechna - Prima s.r.o. se sídlem v Teplicích.
Termovize zařízení a objektů Teplice – preventivní údržba i kontrola úniků tepla
Společnost Teplotechna - Prima s.r.o. z Teplic nabízí zákazníkům možnost termovize zařízení a objektů pomocí moderního přístroje pro preventivní údržbu, ale také pro kontrolu úniků tepla.
Servis a opravy sklářských pecí Teplice
Společnost Teplotechna - Prima s.r.o. z Teplic zajistí profesionální plánovaný pravidelný servis a okamžité havarijní opravy sklářských pecí.
Hasicí a požární technika, prodej, servis, revize hasicích přístrojů, požárních hydrantů
Kvalitní hasicí přístroje včetně servisu a údržby Vám poskytne společnost Pavel Kmoch z Litoměřic. Disponujeme širokým sortimentem hydrantů i hasičského materiálu.