Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Analogové tachografy Děčín – prodej, opravy, výměny
Je pro vozy ve Vaší společnosti povinné používání tachografů? Prodej, opravy a výměny analogových tachografů nabízí firma Mechanika Teplice.
Automatické závlahové systémy Litoměřice – krásná zahrada bez práce
Toužíte po krásném trávníku, ale nemáte čas ho každý den dlouhé minuty zalévat? Řešení přináší automatické závlahové systémy, které Vám navrhne a instaluje společnost Knotek & Veselka z Litoměřic.
Provádění ročních prověrek bezpečnosti práce Ústí nad Labem – povinnost každého zaměstnavatele
Jedním ze základních úkolů každého zaměstnavatele je zajistit provádění roční prověrky bezpečnosti práce. Kontaktujte společnost TAURUS – PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem a máte po starosti.
Měření spotřeby paliva EDM Eco - nový způsob měření spotřeby paliva
Měření novým způsobem za pomoci EDM Eco zajišťuje Mechanika Teplice, družstvo. S EDM Eco uvidíte okamžitou i průměrnou spotřebu, ujetou vzdálenost nebo možnou úsporu paliva.
Opravy dvojkolí Děčín
Opravna společnost RYKO, a.s. z Děčína nabízí služby opravy a revize dvojkolí podle platných předpisů včetně vyhotovení podrobné elektronické dokumentace.
Vstupní a výstupní kontroly kvality výrobků pro automobilový průmysl, třídění komponentů
Specializovaný kompletní servis v oboru kontroly kvality jako je dohled, zkoušky, měření, kontroly vstupu a výstupu výrobků Vám poskytne společnost Qualitas Control s.r.o. z Loun.
Výroba a prodej úklidových mopů a pomůcek e-shop – pro domácí i profesionální úklid Děčín
Náročný úklid podlahy Vám zjednoduší a zrychlí kvalitní mopy a pomůcky, které pro domácí i profesionální použití vyrábí a prodává společnost Augustin Pecha-Mopservis s.r.o. sídlící nedaleko Děčína.
Generální opravy a montáže strojních technologických celků, rotačních pecí, mlýnů a nádrží
Antonín Pospíšil - M Monteza je společnost z Čížkovic, jež poskytuje kompletní služby v oblasti montáží a oprav technologických celků strojírenského zařízení, ocelových konstrukcí a nádrží.
Autorizovaný zástupce čistící techniky NILFISK ADVANCE – prodej a servis
Společnost KASCH Technik s.r.o. z Ústí nad Labem jako autorizovaný zástupce kvalitní čistící techniky dánské firmy NILFISK ADVANCE nabízí služby prodeje a záručního i pozáručního servisu.
Výroba, montáž a servis vodorovných deskových, křížových nebo stolových vyvrtávaček
Nové typy vodorovných deskových, křížových nebo stolových vyvrtávaček pro strojírenství vyrábí firma RETOS VARNSDORF s.r.o. Zajistíme Vám také jejich montáž, servis a opravy.
Temperování a odtemperování sklářských a průmyslových pecí s použitím nejmodernější techniky
Temperování a odtemperování sklářských a průmyslových pecí s použitím nejmodernější techniky při opravách a servisech pecí a agregátů zajišťuje společnost BOHEMIA-HOTWORK s.r.o.
Požární ochrana Ústí nad Labem – od školení, jednání s úřady po zajištění požární techniky
Společnost TAURUS – PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem poskytuje komplexní služby požární ochrany od školení po zajištění požární techniky zákazníkům po celém území České republiky.
Zimní údržba komunikací a chodníků, odklízení sněhu, úklid areálu, okres Most
Celoroční servis, zimní a letní údržba komunikací, chodníků a prostranství, odklízení sněhu, úklid a čištění areálu Vám provede společnost Ivo Kernal sídlící v okrese Most.
Závlahové systémy a postřikovače pro zemědělce, fotbalová hřiště, zahrádkáře
Zavlažovací zařízení, závlahové systémy, soustavy a postřikovače pro zemědělce, zahrádkáře, fotbalová hřiště, okrasné zahrady, skleníky Vám dodá a zrealizuje firma AGROFIM CZECH s.r.o.
Sklářské pece a vyzdívky pecí Teplice - poradenství, projektování, dodávky a montáž
Firma Teplotechna – Prima s.r.o. z Teplic je prověřeným projektantem a dodavatelem všech typů sklářských tavicích pecí, speciálních sklářských pecí a žáruvzdorných vyzdívek pecí.
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana Ústí nad Labem – revize, školení, poradenství
Se zajištěním bezpečnosti práce a ochrany zdraví zaměstnanců stejně jako s požární ochranou pracoviště Vám pomůže firma TAURUS – PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem.
Stroje pro potravinářský průmysl, pekárny, vývoj, výroba, prodej, servis, Šluknov
Máte pekárnu a hledáte pro ni spolehlivé stroje na přípravu, tvarování a dopravu těsta? Obraťte se na společnost TOPOS a.s. Vyvíjíme, vyrábíme, servisujeme stroje a zařízení pro potravinářský průmysl.
Servis elektromotorů různých typů a značek Děčín pro delší životnost
Pokud chcete, aby Váš elektromotor, nebo transformátor sloužil co nejdéle, pak využijte služeb firmy pana Ondřeje Tvrdíka z Děčína, který nabízí servis a opravy elektromotorů různých typů a značek.
Žáruvzdorné vyzdívky pecí Teplice - kompletní servis, montáž, projektové návrhy
Teplotechna - Prima se zabývá návrhy, realizací a montáží žáruvzdorných vyzdívek pro všechny průmyslové pece. Hlavní činnost firmy se věnuje výstavbě nových a opravě již stávajících sklářských pecí.
Optik Ústí nad Labem – výběr nových brýlí, opravy brýlí, měření zraku
Pokud nosíte brýle na dálku nebo na blízko, kontaktní čočky nebo potřebujete změřit zrak či opravit poškozené brýle, navštivte Oční optiku Krůtková v Ústí nad Labem.
Klimatizace Chomutov – do bytu i kanceláře, doprava zdarma
Velký výběr klimatizací s diskrétním a moderním designem a tichým a ekonomickým provozem pro byty, kanceláře nebo jiné prostory nabízí firma Klivent.cz z Chomutova.
Montáž, servis, revize zdvihacích zařízení, jeřábových drah, školení jeřábníků
Zdvihací zařízení, jeřábové dráhy a kladkostroje dodá a opraví firma Pa a Ha – opravy a revize zdvihacích zařízení a jeřábových drah s.r.o. z Chomutova, včetně zajištění školení obsluhy strojů.
Modernizace a rekonstrukce železničních nákladních vozů Děčín - přizpůsobení mezinárodním předpisům
Společnost RYKO, a.s. provádí modernizaci a rekonstrukci železničních nákladních vozů. Naši firmu naleznete v Děčíně.
Montáž a opravy technologických celků, strojního zařízení, ocelových konstrukcí, nádrží a potrubních rozvodů
Výrobu, montáž nebo opravu technologických celků, strojních zařízení, potrubních rozvodů, ocelových konstrukcí realizuje firma M Monteza v Česku i Evropské unii.
TPMS, systém měření tlaku v pneumatikách vozidel Děčín - nové senzory VDO REDI
Děčínská společnost Mechanika Teplice nabízí nový ojedinělý systém TPMS, který měří tlaku v pneumatikách Vašich vozidel. Nové senzory VDO REDI jsou jednoduché na montáž.