Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Úklidové služby, údržba zeleně a zimní údržba Plzeňský kraj
Provádíme úklidové služby domácností, firem, podniků i exteriérů. Strojní čištění podlah, mytí oken a výloh. Jsme vybaveni na údržbu zeleně zahrad i parků, sportovišť. Máme dobré reference s úklidy festivalových akcí. V zimním čase zajišťujeme údržbu komunikací, soukromých parkovišť, chodníků i zastávek kde nabídneme letité zkušenosti a ...
Svařovací, svářecí technika, Plzeň.
Nabízíme svařovací zařízení, svářecí zařízení, svařovací usměrňovače, svářecí hořáky, svařovací materiály. Zajišťujeme záruční i pozáruční servis, pořádáme odborná školení.
Vázací a uchopovací prostředky Plzeň
Závěsné a vázací prostředky pro jednodušší manipulaci s nákladem.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Kompres SysMaster v akční nabídce.
Nový kompresor v systaineru Akční nabídka na kompresor SysMaster 150-8-6-WXOF od Schneider Bohemia. Akce platí do 31.7.2012. více informací v příloze.
Nezávislé teplovzdušné a teplovodní topení okr. Plzeň
Zabýváme se prodejem, montáží a servisem nezávislého teplovzdušného a teplovodního topení EBERSPACHER, prodejem, montáží a servisem nezávislé klimatizace Dirna, EBERCOOL. Opravujeme autoklimatizace osobních a nákladních automobilů.
Kompresory Nýřany
Dodáváme kompresory a průmyslové chlazení, zajišťujeme kompletní servis a revizi kompresorů, nabízíme prodej repasovaných i nových sbíjecích kladiv zn. Permon.
Projekty, dopravní stavby Plzeň.
Dopravní řešení územně plánovacích dokumentací, generely dopravy, pasporty komunikací. Dopravní studie, projektové dokumentace dopravních staveb, dopravní značení, dopravně inženýrská opatření, pasporty dopravního značení, posudky a expertní činnost, poradenská činnost v oboru dopravních staveb, autorské dozory.
Zabezpečovací zařízení Plzeň.
Montáž zabezpečovacích zařízení. Maloobchod: -domovní a bytové audio a videotelefony -autoalarmy+immobilizery -italské domovní zvonky a hovorové jednotky -elektrické ovládání oken -centrální zamykání -autotelefony, montáže HF -radiostanice -autorádia+reprosoustavy. Pískování skel bezpečnostním kódem ORCAR. Regionální zastoupení ...
Akreditované zkušebnictví Plzeň
Provádíme výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd, testování, měření a analýzy, povrchovou úpravu, žárové nástřiky, počítačové modelování.
Fotoslužby, fotoateliér Přeštice
Nabízíme služby fotostudia: atelierové foto, svatební foto, průkazové foto, retro foto, velkoplošný profi tisk. Prodáváme filmy, fotoaparáty, rámečky, alba, média, fotopotřeby, baterie.
Zemědělská technika,západní čechy
Prodej,servis zemědělské techniky-traktory,kombajny,manipulátory a zemědělské stroje. Náhradní díly na zemědělskou techniku. CASE IH KVERNELAND BoBCat Olimac DRAGO
Komunikační moduly a modemy, Plzeň
Zabýváme se průmyslovou datovou komunikací. Vyrábíme komunikační moduly a modemy pro průmyslové použití v aplikacích s dálkovou správou programovatelných automatů (PLC), měřicích zařízení a zabezpečovacích systémů.
Výroba nářadí Zbiroh.
Výroba: -ruční řemeslnické nářadí: -kladiva, kleště, hasáky, palice, sekery, skoby -nástrojářská výroba: -drátořez, frézování, elekroerozivní hloubení -zápustkové výkovky do cc 8 kg hmotnosti.
Lékařská technika prodej on-line Karlovy Vary.
On-line prodej lékařské techniky, prodáváme veškeré ortopedické, lékařské a chirurgické nástroje pro všechny obory - medicína, stomatologie, pedikůra, beauty, zubní technika, veterinářské a další nástroje on-line.
Projekt pro dotaci ZÚ
Zpracujeme projektovou dokumentaci pro dotaci Zelená úsporám pro bytové, zděné a panelové domy, včetně zajištění PENB, EA, odborný posudek, statický posudek a stavební povolení.