Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Klimatizační a vzduchová technika
Kompletní realizace vzduchové techniky a klimatizačních jednotek Plzeňský kraj a okolí, vzduchotechnika od prvotního projektu až po finální servis od jednoho dodavatele, a to IPC Klima s.r.o.
Dodavatel dopravníkových řetězů nejlepší kvality na trhu
Nerezové dopravníkové manipulační řetězy pro průmyslová odvětví – strojírenství nebo stavebnictví. Dodavatel transportních řetězových systémů na přání zákazníka – BRANDAU Czech Republic, s.r.o.
Revize jeřábů a zdvihacích zařízení, školení jeřábníků
Revizní kontroly a zkoušky jeřábů a zdvihací techniky, výtahů, přezkoumání a zjišťování závad mechanických a elektronických částí, školení jeřábníků realizuje společnost JOKR - montáže s.r.o.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Lakovací zařízení a zásobníky na materiál
Dodavatel zařízení pro povrchové úpravy lakováním, aplikace nových technologií, automatické lakovací zařízení pro průmyslové podniky, zásobníky pro dávkování materiálů od Krautzberger, s.r.o.
Krautzberger, s.r.o. Stříkací a lakovací technika Plzeň
Montáž tepelných čerpadel Plzeň, kvalitní švédská tepelná čerpadla značek NIBE a Regulus
Montáž tepelných čerpadel Plzeň, kvalitní švédská tepelná čerpadla značek NIBE a Regulus, zdroj tepla pro vytápění a ohřev vody, úspora energie, velmi tichý chod, rozumná cena.
Specialista na poli bezpečnostních a kamerových systémů v Plzeňském kraji
Projekty v oboru bezpečnosti, výzkum, zabezpečení, analýzy kamerových systémů a soudních procesů, s tím vším vám pomůže společnost GLOPERA spol. s r.o.
GLOPERA spol. s r.o.
Klimatizace a tepelná čerpadla - dodávka, montáž a servis
Nástěnné, kazetové, parapetní a podstropní klimatizace pro Váš domov. Tepelné čerpadla značky Daiakin. Konzultace, dodávka i montáž s kompletním servisem v jednom.
Dodávky požární techniky Plzeň
Požární ochrana, dodávka a montáž požárně bezpečnostních zařízeních a techniky, prodej i komplexní zajištění služeb od firmy Seaspol – servis, s.r.o.
Seaspol - servis, s.r.o.
Chladírenský servis chladicích a mrazicích zařízení Plzeň, chladící boxy, klimatizace
Chladírenský servis chladicích a mrazicích zařízení Plzeň, chladící boxy, montáž a servis klimatizace, chladicí, mrazicí nábytek, montáž PVC lamelových clon, stěhování a revize chladicích zařízení.
Dodávky vzduchotechniky a klimatizace Plzeň, projektové činnosti, záruční servis
Kompletní dodávka a servis vzduchotechniky a klimatizace dle přání a požadavků zákazníka od společnosti IPC Klima s.r.o. se sídlem Klementa 1257, 330 23 Nýřany.
Vzduchotechnika a klimatizace Plzeň - diagnostika, projekce, montáž či servis
Hledáte odborníky na svém místě pro oblast vzduchotechniky a klimatizace pro Váš objekt? Kompletní služby v oblasti vzduchotechniky a klimatizace provádí společnost IPC Klima s.r.o. v Nýřanech.
Projektování a instalace biostanic Domažlice
Zájem o výstavbu biostanic v České republice v posledních letech stoupá. Kvalitně zpracovaný projekt a instalaci Vám nabízí společnost PROKAT invest s.r.o. se sídlem v Domažlicích.
Servis systémů požární ochrany Plzeň
Potřebujete servis pro požární ochranu budov a objektů? Poskytujeme kompletní služby v zajištění požární ochrany, servis a kontrolu požárních systémů.
Seaspol - servis, s.r.o.
Revize zdvihacích a jeřábních zařízení Plzeň
Firma JOKR se zaměřuje na distribuci, opravy zdvihacích a jeřábních strojů, revize zařízení, školení jeřábníků a vazačů.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Opravy a revize jeřábů Plzeň
Pracují Vaši zaměstnanci se zdvihacím zařízením? Pravidelné revize a nutné opravy jeřábů pro dodržení bezpečnosti práce nabízí firma JOKR - montáže s.r.o. z Plzně.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Požární technika, protipožární bezpečnostní zařízení, Plzeň
Kompletní sortiment hasicí techniky Vám nabízí Seaspol - servis, s.r.o. Zabýváme se prodejem a servisem hasicích přístrojů a dalších protipožárních bezpečnostních zařízení, školením i EZS.
Seaspol - servis, s.r.o.
Robotické obrábění Plzeň – specialisté na robotiku
Neobejde se Vaše výroba bez robotického obrábění? Specialisté na robotiku ze společnosti Blumenbecker Prag s.r.o. Plzeň Vám pomohou optimalizovat Vaši výrobu návrhem a dodáním robotického pracoviště.
Opravy jeřábů Plzeň
Neobejde se vaše práce bez jeřábu nebo jiného zdvihacího zařízení a je zrovna porouchané? O profesionální opravu se postará společnost JOKR - montáže s.r.o. z Plzně.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Výroba a prodej transportních dopravních řetězů
Společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej transportních dopravních řetězů. Sídlo společnosti najdete v Srbicích č.p. 19 v okr. Domažlice v Plzeňském kraji.
Stříkací technika a vybavení lakoven, nové vzduchové trysky, Plzeň
Inovované produkty stříkací techniky se vzduchovými tryskami XLINE, které jsou vhodné do lakoven, glazoven a jiných stříkacích dílen, Vám dodá společnost Krautzberger, s.r.o.
Krautzberger, s.r.o. Stříkací a lakovací technika Plzeň
Revize jeřábů Plzeň
Odborní revizní technici společnosti JOKR - montáže s.r.o. z Plzně nabízí pravidelné revize jeřábů a zdvihacích zařízení, mostových i sloupových jeřábů nebo jejich mechanických a elektrických částí.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Opravy hydraulických hadic a hadic s koncovkami Plzeň – odborně a rychle
Ušetřete nemalé fifnanční výdaje za nákup nových hydraulických hadic a hadic s koncovkami, nechte je odborně opravit u společnosti Karel Adrián – HADICEADRI z Plzně.
Stříkací zařízení pro průmysl, stavebnictví, malířské práce
Profesionální stříkací zařízení, čerpadla, pistole pro aplikaci nátěrových hmot, které jsou vhodné pro průmysl, stavebnictví a malířské práce dodává PEŠEK technology spol. s r.o.
Komplexní dodávky vzduchotechniky
Společnost IPC Klima s.r.o. sídlící v Plzeňském kraji nabízí komplexní dodávky vzduchotechniky od montáže, záručního i pozáručního servisu po odbornou diagnostiku.
Servis vzduchotechniky, topení, chlazení a měření regulace Domažlice
Společnost PROKAT invest s.r.o. z Domažlic nabízí odborný servis vzduchotechniky, topení, chlazení i měření regulace včetně hlídání pravidelných servisních prohlídek.