Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Inteligentní pohyb - pohony s integrovaným řízením IC
Použití elektrických lineárních pohonů s integrovaným řízením pro automatizaci průmyslových a zemědělských strojů přináší řadu výhod - nulové nároky na údržbu, snadná instalace a přesnost.
Testovací zařízení pro tlakové zkoušky do 250 barů a 1000 barů pro různá zařízení
Firma AQ Pumpy, s.r.o. poskytuje služby v oblasti výroby a vývoje čerpadel a rovněž si u ní můžete zapůjčit testovací zařízení pro tlakové zkoušky do 250 a 1000 barů.
AQ PUMPY, s.r.o.
Opravy, servis i plnění klimatizací rychle, kvalitně a výhodně
Opravy, servis i plnění klimatizací rychle, kvalitně a výhodně provádí společnost JOPL pro Přerov, Lipník i Hranice - přijďte se sami přesvědčit!
Zapůjčení elektrocentrál při havarijních stavech a přírodních kalamitách
Náhradní zdroj energie - elektrocentrály - Vám při havarijních stavech a přírodních kalamitách zapůjčí v oblasti Jižní Moravy společnost PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Ergonomie výroby - zlepšete pracovní podmínky s využitím systému elektrických zvedacích sloupků LINAK
Onemocnění pohybového aparátu postihuje každoročně milion lidí v přímé souvislosti s chybně navrženými pracovišti. Omezte nemocnost ve výrobních provozech díky elektrickým zvedacím sloupkům LINAK.
Vysokotlaké čištění a vysokotlaký vodní paprsek
Vysokotlaké čištění a vysokotlaký vodní paprsek v nejrůznějších průmyslech za účelem čištění povrchu a odstraňování odolných nečistot.
AQ PUMPY, s.r.o.
Čerpadla pro domácnost - odstředivá, samonasávací, ponorná
Kvalitní čerpadla pro domácnost vyrábí a prodává firma AQ PUMPY, s.r.o. v Hranicích - vyberte si odstředivé, samonasávací nebo ponorné čerpadlo dle vaší potřeby.
AQ PUMPY, s.r.o.
Plunžrová vysokotlaká čerpací technika - kvalitní čerpadla na zakázku
Firma AQ PUMPY, s.r.o. se sídlem v Hranicích poskytuje kvalitní vysokotlakou čerpací techniku, která je vhodná pro čištění potrubí nebo jako zdroj tlaku pro hydraulické lisy a systémy.
AQ PUMPY, s.r.o.
Servis, opravy a repase vysokotlaké techniky a odstředivých čerpadel a technické poradenství
Firma AQ PUMPY, s.r.o. poskytuje servis, opravy a repase vysokotlaké techniky a odstředivých čerpadel. Taktéž poskytují i technické poradenství a servisní smlouvy.
AQ PUMPY, s.r.o.
Hasicí technika, přístroje, prodej, revize, požární prevence, Hranice
Prodej hasicích přístrojů a jejich kontrolu zajišťují odborníci od společnosti Jiří Matyska sídlící v Hranicích I – Město. Provádíme revize veškerých hydrantových systémů i požárních uzávěrů.
Pronájem elektrocentrál, dieselagregátů - nepřetržité dodávky proudu
Nepřetržitou dodávku proudu vám zajistí PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. - poskytneme vám pronájem elektrocentrál a dieselagregátů při odstávkách a výpadcích elektrické energie.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Zahradní čerpadla pro domácnost, domácí vodárny - prodej, servis
Máte zahrádku či chatu a zvažujete koupi čerpadla, které bude vašim pomocníkem, tak se obraťte na firmu AQ PUMPY z Hranic, která se zaměřuje na prodej a servis zahradních čerpadel a domácích vodáren.
AQ PUMPY, s.r.o.
Automatické tlakové stanice ATS – výroba, prodej
V oblasti průmyslových čerpadel se společnost AQ PUMPY zabývá výrobou a prodejem vodáren, agregátů a ATS. Jedná se o zakázkovou, kusovou výrobu přesně dle požadavků konkrétních zákazníků.
AQ PUMPY, s.r.o.
Profesionální úklidové vozíky jednokbelíkové, dvojkbelíkové - distributor
Pořidte si profesionální úklidové vozíky přímo od distributora úklidové techniky, firmy hermély s.r.o. Přerov. Vybírat můžete praktické jednokbelíkové a dvoukbelíkové úklidové vozíky i další techniku.
Pronájem elektrocentrál, náhradní zdroje elektrické energie - rychlé řešení výpadku
Jak rychle a spolehlivě vyřešit výpadek elektrické energie ví firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. - poskytneme vám pronájem náhradního zdroje elektrické energie po celé Jižní Moravě.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Zapůjčení mobilní elektrocentrály při výstavbě, na staveništích včetně dopravy a připojení
Při výstavbě rodinného domu i na jiných staveništích je nezbytná elektřina. Zapůjčení mobilní elektrocentrály včetně dopravy a připojení vám zajistí firma Šafařík s.r.o. a to pro celou Jižní Moravu.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Nerezová odstředivá čerpadla - vertikální, horizontální, ponorná
Nerezová odstředivá čerpadla jsou vhodná nejen pro dodávku vody, úpravu nebo zavlažování - pokud si chcete tato čerpadla pořídit, pak si ve firmě AQ PUMPY vyberete vertikální, horizontální i ponorná.
AQ PUMPY, s.r.o.
Eshop úklidové vozíky - pro hotely, ubytovací, stravovací zařízení, zdravotnictví
V eshopu firmy hermély s.r.o. Přerov pořídíte profesionální úklidové vozíky pro zdravotnictví, hotely, ubytovací a stravovací zařízení. Jsme distributorem čistící a úklidové techniky v ČR.
Kompletní hygienický servis pro firmy - produkty pro osobní hygienu, osoušeče rukou, dávkovače mýdel, zásobníky ručníků, koše
Společnost Hermély s.r.o. Přerov dodá produkty pro osobní hygienu. Poskytuje kompletní hygienický servis pro restaurace, hotely, kulturní zařízení i další firmy, nejen z regionu Olomoucký kraj.
Vysoce efektivní podlahové mycí stroje, automaty na různé typy podlah
Kvalitní podlahové mycí stroje od firmy hermély s.r.o. Vám ušetří čas při čištění podlah ve velkých provozech. Podlahové mycí automaty jsou efektivní a vhodné na různé druhy podlah.
Čistící rohože - gumové, textilní, průmyslové, schodové, speciální, bazénové, dezinfekční
U firmy hermély s.r.o. Přerov pořídíte v eshopu čistící rohože do prostor s větším pohybem osob. Podle typu provozu vybírejte rohože gumové, textilní, průmyslové, schodové, bazénové či speciální.
Zajištění mobilních dieselagregátů - půjčovna záložních zdrojů nonstop
Firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. pro vás zajistí pronájem mobilních dieselagregátů nonstop. Spolehlivá energie pro festivaly a jiné akce v Olomouci i Přerově.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Hliníkové rohože na hrubé nečistoty - vstupní rohože v hliníkovém rámu
Firma hermély s.r.o. je distributorem čistící techniky z regionu Přerov-Olomoucký kraj. Dodává i rohože. Na hrubé nečistoty jsou vhodné vstupní rohože v hliníkovém rámu, samočistící hliníkové rohože.
Přenosné hasící přístroje - práškové, vodní, sněhové nebo halonové
HASEO, v.o.s. z Bělotína je Váš partner pro hasící techniku. Společnost se specializuje na prodej, servis a revize a opravy hasících přístrojů.
Pronájem elektrocentrál, náhradních zdrojů nejen na kulturní akce
Kulturní akce se neobejde bez spolehlivé elektrocentrály, kterou vám zajistí firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. - náhradní zdroje poskytneme v Šumperku i Jeseníku.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.