Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Stiga - zahradní traktory, robotické sekačky na trávu, řetězové pily pro profesionální i domácí použití
Zahradní traktory, robotické sekačky na trávu, řetězové pily ověřené značky Stiga pro profesionální i domácí použití prodává Daniš Davaztechnik s.r.o. z Přerova. Dodáváme do Zlína i Kroměříže.
Dodávky a montáže tepelných čerpadel Sinclair a Samsung vzduch/vzduch a vzduch/voda
Dodávky a montáže tepelných čerpadel Sinclair a Samsung vzduch/vzduch a vzduch/voda pro rodinné domy, firemní haly a objekty občanské vybavenosti dodává TZB TECHNIK, s.r.o. z Hranic v okrese Přerov.
Malotraktory, traktorové sekačky Kubota pro zahradnictví, zemědělství a komunální služby
Kvalitní malotraktory, trávové sekačky Kubota pro zahradnictví, zemědělství a komunální služby prodává firma Daniš Davaztechnik s.r.o. z Přerova. Spokojené zákazníky máme v Olomouci i Zlíně.
Revize a servis vzduchotechniky, klimatizací, požárních klapek a detektorů kouře
Revize a servis vzduchotechniky, klimatizací, požárních klapek a detektorů kouře pro rodinné domy, firemní objekty a objekty občanské vybavenosti zajišťuje TZB TECHNIK, s.r.o. se sídlem v Hranicích.
Dodávky a montáže klimatizací Sinclair a Samsung - pro restaurace, kanceláře a komerční prostory
Klimatizace Sinclair a Samsung pro restaurace, kanceláře a komerční prostory dodává firma TZB TECHNIK, s.r.o. z Hranic. Montujeme v Přerově, Novém Jičíně, Opavě a dalších regionech.
Zahradní sekací travní traktory Seco - na zahrady, sportovní hřiště, fotbalové stadiony i do sadů
Zahradní sekací travní traktory Seco na zahrady, sportovní hřiště, fotbalové stadiony i do sadů prodává společnost Daniš Davaztechnik s.r.o. v Přerově. Prijďte si k nám vybrat profesionální traktor.
Dodávky a montáže vzduchotechnických zařízení pro výrobní haly, kanceláře i rodinné domy
Dodávky a montáže vzduchotechnických zařízení pro výrobní haly, komerční prostory, restaurace, gastronomické provozovny, kanceláře a rodinné domy zajišťuje firma TZB TECHNIK, s.r.o. z Hranic.
Servis, opravy a přestavby čerpadel i čerpacích zařízení
Potřebuje-li vaše čerpadlo (čerpací zařízení) servis, opravu nebo přestavbu, tak se s jistotou obraťte na specialisty z firmy AQ PUMPY.
AQ PUMPY, s.r.o.
Pronájem elektrocentrál při nahlášených odstávkách energie dodavatelem ČEZ, E.ON
Pokud chcete být připraveni na odstávku energie, obraťte se na PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. Zlín, kde pronajímají spolehlivé elektrocentrály při nahlášených odstávkách ČEZ, E.ON.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Rekonstrukce a celková generální přestavba automatické tlakové stanice pro dodávku jodo-bromové vody
Rekonstrukci čerpací stanice, generální přestavbu automatické tlakové stanice pro dodávku jodo-bromové vody a likvidaci původní ATS provádí společnost AQ PUMPY s.r.o. se sídlem v Hranicích.
AQ PUMPY, s.r.o.
Generální opravy a modernizace kovoobráběcích strojů, soustruhů, fréz, vyvrtávaček
Střední a generální opravy, servis, modernizaci kovoobráběcích strojů, soustruhů, fréz, brusek, vyvrtávaček Vám zajistí společnost UNIOS SERVIS s.r.o. z Lipníku nad Bečvou.
UNIOS SERVIS  s.r.o. opravy a servis obráběcích strojů
Výroba řezacího stroje pro vysokotlaké čištění usazenin a nálepků ve výměníku rotační pece a cementárny
Zakázkovým vývojem a výrobou řezacího stroje pro vysokotlaké čištění usazenin a nálepků ve výměníku cementárny a rotační pece se zabývá společnost AQ Pumpy s.r.o..
AQ PUMPY, s.r.o.
Výroba pohonu, převodovky, brzdy, spojky Přerov, ozubená kola, výroba hřídelí, opracování skříní
Výroba pohonu, převodovky, brzdy, spojky Přerov, ozubená kola, výroba hřídelí, opracování skříní, elektromagnetické spojky a brzdy, speciální převodovky, standardní a nestandardní brzdy.
Pohony LINAK® s krytím IP66 a IP69K – perfektní řešení pro náročné podmínky
Jelikož se průmyslové pohony obvykle používají v prostředí s působením kapalin a prachu, pohony LINAK s hliníkovým krytem jsou testovány, aby odpovídaly požadavkům na stupeň ochrany IP66 a IP69K.
Výroba vysokotlaké čerpací stanice pro čerpání ropy zabudované do kontejnerů k použití v místech s nebezpečím výbuchu
Výrobcem vysokotlakých čerpacích stanic pro čerpání ropy zabudovaných do kontejnerů, které jsou určeny k použití v místech s nebezpečím výbuchu, na zakázku vyrábí firma AQ PUMPY s.r.o.
AQ PUMPY, s.r.o.
Optimální manipulace v průmyslové výrobě - Elektrické ovládání pro různé účely
Francouzská společnost MZR se zaměřuje na řešení určená pro průmyslovou výrobu. Majitel firmy zaznamenává rostoucí poptávku po řešeních s elektrickým pohybem. Podle pana Mazoyera se nejedná o náhodu.
Zapůjčení centrály pro rychlé řešení výpadku energie - půjčovna elektrocentrál
Využijte možnosti zapůjčení centrály, která vám rychle vyřeší výpadek elektrické energie. Půjčovna elektrocentrál Šafařík s.r.o. je zde pro vás 24 hodin denně. Přijede za vámi do Ostravy i Opavy.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Revize hasicí techniky a hasicích přístrojů Přerov, prodej a servis hasící techniky, požární uzávěry
Revize hasicí techniky a hasicích přístrojů Přerov, prodej a servis hasící techniky, požární uzávěry, montáž požárních ucpávek, tlakové zkoušky požárního potrubí.
Dlouhodobý pronájem a půjčování elektrocentrál při výpadku proudu nebo na koncerty
Elektrocentrály, náhradní zdroje elektřiny při výpadku či jako zdroj elektřiny na koncert si můžete pronajmout od firmy PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.. Služby zajistí v Ostravě i Opavě.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Výrobník ledové tříště - ideální pomocník na horké letní dny, bezplatný pronájem
Ideální pomocník na horké letní dny, to je výrobník ledové tříště od firmy Cornico Popcorn Company s.r.o., která Vám poskytne prodej i bezplatný pronájem strojů na výrobu ledové tříště.
CORNiCO Company, s.r.o.
Prodej spotřební čerpadla – ponorná, drenážní, kalová, oběhová
Ať už hledáte spotřební, ponorná, drenážní, kalová nebo oběhová čerpadla, pak kontaktujte specialisty ve firmě AQ PUMPY, kteří mají v prodeji a výrobě čerpací techniky mnohaleté zkušenosti.
AQ PUMPY, s.r.o.
Pohony LINAK nabízejí řešení v moderní průmyslové automatizaci
Elektrické pohony LINAK jsou zárukou inteligentního pohybu, precizního polohování a přesného podávání materiálu.Jsou energeticky nenáročné, bezúdržbové, s odolností vůči nepříznivým podmínkám.
Nový vysokotlaký čistící stroj CUBE 1150 - do náročných podmínek a k čištění betonu
Firma AQ PUMPY s.r.o. uvádí na trh novinku - vysokotlaké čistící stroje, které jsou vhodné do těch nejnáročnějších podmínek a slouží k čištění a sanaci betonu, čištění fasád a lešení.
AQ PUMPY, s.r.o.
Prodej profesionálních, řetězových, motorových i akumulátorových pil STIHL
Zakoupit profesionální motorové, řetězové, elektrické či akumulátorové pily STIHL lze u firmy GARDENTECHNIK ŠOBORA s.r.o., dostupné pro zákazníky z Přerova, Prostějova, Kroměříže a Nového Jičína.
Dodávka průmyslových samonasávacích, odstředivých čerpadel
Pokud hledáte čerpadlo pro průmyslové využití, tak navštivte firmu AQ PUMPY, s.r.o., která se zaměřuje na výrobu a dodávku průmyslových, samonasávacích a odstředivých čerpadel.
AQ PUMPY, s.r.o.