Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Horizontální míchačka betonu a malty v laboratořích
Firma Brio Hranice vyrábí horizontální míchačky pro přípravu betonových směsí, betonu a malty v laboratořích. Produkty naší firmy dodáváme po celé České i Slovenské republice.
BRIO Hranice s.r.o.
Práce v terénu s vysokozdvižnou plošinou – pronájem plošin do 14 a 22 metrů
Pronájem vysokozdvižných plošin se zdvihem do 14 a 22 metrů s jednoduchou obsluhou a nízkou hmotností umožňují pracovníci společnosti Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Čerpací agregát – výroba mobilního odvodňovacího a zavodňovacího čerpadla se snadnou manipulací
Výrobou mobilního odvodňovacího a zavodňovacího čerpadla se zabývá společnost AQ-PUMPY, s.r.o. se sídlem v Hranicích, v okrese Přerov. Čerpací agregát je poháněn diesel motorem DEUTZ.
AQ PUMPY, s.r.o.
Cukrová vata - stroje, suroviny, doplňky a obaly
Vše co potřebujete k výrobě a prodeji cukrové vaty zakoupíte na e-shopu firmy CORNiCO Company, s.r.o. s provozovnou v Bělotíně.
CORNiCO Company, s.r.o.
Opravy, modernizace a repase laboratorní techniky
Pokud je vaše laboratorní technika již zastaralá a potřebuje opravu, pak kontaktujte společnost BRIO Hranice s.r.o., která se specializuje na opravy, modernizace a repase laboratorní techniky.
BRIO Hranice s.r.o.
Nachos chips Mexico program - ohřívače, suroviny, obaly a doplňky
Pokud si chcete pořídit kompletní sortiment pro přípravu mexického pokrmu nachos, pak vše od surovin, obalů a doplňků zakoupíte ve firmě CORNiCO Company, s.r.o. - Mexico program na nachos si oblíbíte.
CORNiCO Company, s.r.o.
Popcorn - stroje, suroviny, obaly a doplňkový materiál a hotový pražený popcorn
Popcorn nesmí chybět na žádné kulturní akci. Neváhejte a obraťte se na firmu CORNiCO Company, s.r.o., která poskytuje prodej i prodej strojů a zařízení na výrobu popcornu.
CORNiCO Company, s.r.o.
Laboratorní lisy - výroba motorový hydraulický lis
Firma BRIO Hranice se díky své spolupráci se stavebními laboratořemi zaměřuje na výrobu strojů, lisů a zařízení pro zkušebnictví. Naše zařízení vyrábíme pro celou Českou i Slovenskou republiku.
BRIO Hranice s.r.o.
Hot Dog, párek v rohlíku - stroje, doplňkový a reklamní materiál
Vychutnejte si lahodný Hot Dog nebo párek v rohlíku. V e-shopu firmy CORNiCO Company, s.r.o. si snadno zakoupíte profi stroje na Hot Dog nebo párek v rohlíku.
CORNiCO Company, s.r.o.
Ledová tříšť a chlazené nápoje - stroje, suroviny, obaly a doplňky
Prodej ale i pronájem strojů a příslušenství na ledovou tříšť nebo prodej strojů na chlazené nápoje a domácí limonády Vám zajistí e-shop firmy CORNiCO Company, s.r.o. s provozovnou v Bělotíně.
CORNiCO Company, s.r.o.
Bramborové spirálky - prodej strojů a obalů
Spirálky jsou velmi oblíbené jak u dospělých tak u dětí. Firma CORNiCO Company s.r.o. se zabývá prodejem strojů a příslušenství na výrobu bramborových spirál a spirálek.
CORNiCO Company, s.r.o.
Vibrační stůl na cementy a malty pro zhutňování cementomaltových směsí
Výrobou a prodejem vibračních stolů pro zhutňování stavebních materiálů jako je cement a malta se na Olomoucku a Přerovsku zabývá firma Brio Hranice s.r.o.
BRIO Hranice s.r.o.
Výroba a prodej laboratorních sušáren kameniva
Laboratorních přístroje, jako jsou sušárny kameniva, v okolí Přerova a Olomouce vyrábí a prodává společnost BRIO Hranice s.r.o.
BRIO Hranice s.r.o.
Vertikální a horizontální obráběcí centra Tongtai
Pokud si chcete pořídit opravdu kvalitní a prověřené vertikální či horizontální obráběcí centra, pak je pro vám spolehlivým prodejcem firma M-MOOS spol. s.r.o. v Lipníku nad Bečvou nedaleko Přerova.
M-MOOS spol. s r.o.
Multifunkční CNC soustruhy MOOSTURN a CKE
Společnost M-MOOS spol. s.r.o. se sídlem v Lipníku nad Bečvou se zaměřuje na prodej kvalitních multifunkčních CNC soustruhů MOOSTURN a CKE, které jsou vhodné pro malosériovou výrobu.
M-MOOS spol. s r.o.
Polohovatelný nábytek s pohony LINAK - zlepšuje ergonomii pracoviště
Systémy elektrických lineárních pohonů od společnosti LINAK jsou jako stvořené pro různé typy nábytku. Zlepšují ergonomii pracoviště a přinášejí přidanou hodnotu díky vzájemné kombinovatelnosti.
Vylepšené systémy pohonů s inteligentním rozhraním IO-Link - snadné použití
IO-Link společnosti LINAK je inteligentní, snadné a univerzální rozhraní. Zvyšuje efektivitu strojního zařízení díky senzorům zajišťujícím maximální produkční výkon, kvalitu a minimalizaci prostojů.
Generální opravy a modernizace těžkých strojů a řídicích center - CNC stroje, soustruhy, frézy
Firma M-MOOS spol. s.r.o., dceřiná společnost firmy M-MOOS spol. s.r.o., provádí opravy, modernizace a přestavby těžkých strojů a řídicích center - CNC strojů, soustruhů, fréz a dalších.
M-MOOS spol. s r.o.
Nový servopohon LA 36 Long Life zkonstruovaný pro delší výdrž a extrémní výkon
Společnost LINAK představuje nový servopohon LA 36 Long Life, který je zkonstruovaný pro delší výdrž a extrémní výkon, a také Vám zajistí nižší náklady.
Novinka v oblasti zvedáků pacientů - systémy LINAK LIFT™ s vyšší výkonností
Společnost LINAK představuje novinku v oblasti zvedáků pacientů. Jedná se o generaci systémů LIFT™ s vyšším výkonem a ergonomickým designem.
Poctivá a kvalitní strojírenská výroba stolových a stojanových rovinných brusek
Efektivní broušení tvarů a rovných ploch s pomocí stolových a stojanových rovinných brusek, které vyrábí společnosti M-MOOS spol. s.r.o. v Lipníku nad Bečvou.
M-MOOS spol. s r.o.
Zajištění dovozu kvalitních obráběcích strojů ze zahraničí a poskytnutí servisu
Dovoz obráběcích strojů ze zahraničí a také poskytnutí servisu zjišťuje společnost M-MOOS spol. s r.o. v Lipníku nad Bečvou. Jedná se o soustruhy, vyvrtávačky, brusky, obráběcí centra a frézky.
M-MOOS spol. s r.o.
Hasící technika a přístroje – prodej i revize
Prodej, servis i revize hasicí techniky a hasicích přístrojů ve městě Hranice v okrese Přerov v Olomouckém kraji. Tlakové zkoušky požárního potrubí, ucpávek a požárních uzávěrů.
Montáže a demontáže klasických i velkoobjemových zařízení a strojů
Služby v oblasti instalace a montáže strojního zařízení veškerých velikostí a typů, výrobní zařízení a linky – montáže, demontáže, instalace a přeprava díky Orca Industry.
Prodej surovin na výrobu ledové tříště, cukrové vaty, zmrzlinových krémů a dalších na Eshopu
Pronájem strojů na výrobu ledové tříště, zmrzlinových krémů, cukrové vaty a dalších pochoutek, ale i prodej příslušných surovin zajistí na Eshopu firma CORNiCO Company, s.r.o. sídlící v Hranicích.
CORNiCO Company, s.r.o.