Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Výroba jednoúčelové stroje Vamberk - výrobní linky, zařízení, montážní přípravky
Dle konkrétních požadavků zákazníka jsme schopni navrhnout výrobu prototypových zařízení a jednoúčelových strojů do specifických provozů - VASPO VAMBERK, s.r.o. Rychnov nad Kněžnou
Vysokotlaké čističe pro dům a zahradu Hradec Králové - Vysokotlaká čistící technika KÄRCHER
Prodáváme čistící stroje výrobce Kärcher včetně záručního a pozáručního servisu. Najdete u nás čistící stroje jako čističe pro dům a zahradu s různými nástavci.
Baterky, svítilny, lampy Kumburský Újezd – kvalitní armádní originály
Prodej kvalitních armádních originálů, prodej baterky, svítilny a lampy za rozumné ceny, špičkové armádní vybavení do přírody - ARMPEX s.r.o. Kumburský Újezd, Jičín
Už žádná tlaková ztráta se vzduchovými filtry FGO
Filtry FGO bez obsahu silikonu - pro použití ve všech aplikacích stlačeného vzduchu – řada filtrů FGO účinně odstraňuje prach, oleje, vodu a jiné nečistoty - Dost Vrchlabí
Plně automatické systémy Trutnov - Kompletní řešení z jediného zdroje
Vyvíjíme in-line koncepty automatizace pro výrobní linky jako výrobní celky nebo jednotlivě na klíč - Strunk Connect CZ s.r.o.
Mincovní automaty s turnikety Hradec Králové – mincovní turnikety s tiskem
Zabýváme se instalací turniketů s mincovními automaty do obchodních domů, sportovišť, ZOO zahrad, hotelů a skiparků - NESSY, spol. s r.o. Hradec Králové
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Servis zdravotnické a laboratorní techniky Hradec Králové - vypracování revizních zpráv
Oddělení servisu se zabývá vypracováním revizních zpráv na přístrojích a zařízeních, kvalitní servis revizním technikem - BIČELS SERVIS, s.r.o. Hradec Králové
Šatní zámkový systém Hradec Králové -  elektronické zámkové systémy pro šatní skříňky
Řízení vstupu návštěvníků je s tímto systémem velmi snadné. V každý okamžik víte , kolik a jakých skříněk je volných.
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Parní čistič SC 4 za bezkonkurenční cenu!
Nabízíme bezkonkurenční parní čistič, který dokáže čistit ekologicky bez použití čistících prostředků a do vysokého lesku kachlíky, okenní tabule a tvrdé lesklé povrchy.
Prodej ložisek velkoobchod Hronov – distribuce ložisek, lineární techniky a strojírenských komponentů
Naše společnost COROLL s.r.o. Hronov je největším distributorem ložisek, lineární techniky a dalších strojírenských komponentů. Náš sortiment ložisek neustále dle požadavků zákazníků rozšiřujeme.
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Řídicí a regulační technika pro hydraulické systémy, filtrační technika pro mazací systémy
Sací, zpětné i tlakové filtry či kvalitní systémy údržby kapalin Vám poskytne společnost ARGO-HYTOS s.r.o. z Vrchlabí. Efektivní řešení pro převody či hydraulické a mazací systémy.
Značkové nářadí Dobruška - prodej a servis profesionálního nářadí
Provozujeme prodej a servis dřevoobráběcích strojů, kovoobráběcích strojů, zahradní techniky a ručního a elektrického nářadí - Značkové nářadí s.r.o. Dobruška
Tepelná čerpadla Vaillant vzduch-voda, země-voda, montáž a servis, topenářské práce
Konečné řešení Vašeho topení a vodoinstalace Vám pomůže nalézt firma Zdeněk Kulhánek z Všestar u Hradce Králové. Zajistíme a zrealizujeme Vám kvalitní tepelná čerpadla včetně ZTI.
Projekty, dodávky a montáž vzduchotechnického zařízení
Zajišťujeme vypracování projektové dokumentace nebo technické pomoci včetně technické zprávy a výkresové dokumentace - Pavel Kozák HASKO Sobotka, Jičín, Mladá Boleslav
Prodej a servis zahradní techniky Vrchlabí
Zajišťujeme prodej a servis zahradní techniky - pořiďte si nejlepšího pomocníka na vaši zahradu - Hrubý Martin Vrchlabí, Trutnov.
Hrubý Martin Železářství Vrchlabí
Monitoring, revize kanalizace, tlakové zkoušky, měření ovality
Zajišťujeme monitoring a revize kanalizací, prohlídky všech druhů potrubí, tlakové zkoušky či měření ovality, sídlíme v Nové Pace.
Výroba svařovaných komponentů, dílů, svařování a kompletace
Naše firma se zabývá výrobou, opravou a dodávkou technologických zařízení na klíč - TOMAS s.r.o. Hradec Králové
Jednoduché parkovací systémy a automatické závory pro všechny velikosti parkoviště
Prodej, instalace a servis parkovacích systémů a automatických závor - NESSY, spol. s r.o. Hradec Králové
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Snadný nákup kvalitních ložisek Hronov - všech tvarů a rozměrů v českém velkoobchodě
Velkoobchod s ložisky COROLL – kvalita od začátku až do konce, Jsme výhradním distributorem ložisek NKS, IKO a SNR do České republiky. Nabízíme speciální ložiska pro různé provozy.
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Unikátní ložiska NSK pro všestranné využití od známého českého dodavatele
Společnost Coroll dodává svým českým zákazníkům opravdovou kvalitu co se ložisek týče. U nás dobře nakoupíte a nemusíte mít obavy, že by Vám ložisko nevydrželo pracovní zatížení.
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Svařovací technika, záruční i pozáruční servis, revize, okres Jičín
Svařovací technika, ruční a robotické zdroje, hořáky, odsávací systémy, svařovací stoly, záruční i pozáruční servis, revize realizuje společnost CHLOUPEK s.r.o., okres Jičín.
Zakázková výroba strojů pro automobilový průmysl, drátovny, Vamberk
Zakázková výroba strojů, zařízení, linek pro automobilový průmysl, drátovny, svařování elektrod vyvíjí, vyrábí a dodává společnost VASPO VAMBERK, s.r.o.
Servisní práce, servis pekařských pásových pecí i starších typů
Opravujeme a průběžně servisujeme pekařské pásové pece typu PPP a starší pece typu PPC – kvalitní servis - J4 s.r.o. Hradec Králové
Kovoobrábění Trutnov – BINTER a SYNOVÉ
Disponujeme stroji, které spolehlivě opracují ocel, hliník nebo litinu. Neváhejte využít firmu DS s.r.o. Trutnov, naše kovoobrábění je Vám plně k dispozici.
Stavebnicové pekařské pásové pece pro malé pekárny a výrobní kombináty
Stavebnicové řešení pekařských pásových pecí typu PPP splňuje požadavky řemeslné i průmyslové pekárenské výroby včetně velkokapacitních výrobních kombinátů a malých pekáren - J4 s.r.o. Hradec Králové