Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Klimatizace do bytu, kanceláře, průmyslové haly Jičín, kompletní klimatizační systémy
Bez klimatizace se v dnešní době už neobejdete, již toto léto čerpejte mimořádné osvěžení s novou klimatizací! My zařídíme vše potřebné od projektu až po montáž, neváhejte a volejte.
Vybavení obchodů a prodejen, samolepící etikety Hradec Králové, chladící a mrazící zařízení
Vybavení obchodů a prodejen, samolepící etikety Hradec Králové, chladící a mrazící zařízení, skříně, boxy, vitríny, termotransferové etikety, etikety na roli nebo archu, obchodní váhy.
ATOM HK s.r.o. Samolepicí etikety Hradec Králové
Turnikety s mincovním automatem pro vstupy do objektů, WC či ZOO
Nabízíme mincovní automaty, které slouží k odbavení většího počtu lidí na sportovních či kulturních akcí - NESSY, spol. s r.o. Hradec Králové
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Vývoj, projekce, výroba přístroje ke snímání zvolené polohy a ke korekci řídícího napětí
Svou činnost zaměřujeme na dlouholeté předchozí zkušenosti v oboru vývoje řízení a regulace strojů a technologických celků pro textilní průmysl.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Prodej Eshop - zdravotnický materiál, dezinfekce, laboratorní technika Hradec Králové
Kompletní nabídka zdravotních přístrojů, techniky, zdravotního materiálu a služeb - BIČELS SERVIS, s.r.o. Hradec Králové
Samosběrné zametače Brock Dvůr Králové nad Labem
Kompaktní samosběrný zametač SL 110 slouží k čištění a úklidu městských i mimoměstských vozovek, pěších zón, průmyslových areálů a ostatních komunikací.
Kompletní vybavení interiéru i exteriéru prodejny, správa a údržba budov
Společnost MONTELA MH, s.r.o., Kladská, Hradec Králové, která realizuje navržení, montáž a vybavení nové prodejny dle přání zákazníka a následná údržba prodejny.
Nástavby na vozy určené pro svoz komunálního odpadu
Kontejnerové nástavby na svoz tříděného odpadu, SIMED s.r.o. Dvůr Králové nad Labem dodavatel silniční techniky
Polohování, naklápěcí jednotky, manipulace TÜNKERS Hradec Králové
Nabízíme upínací a polohovací systémy, které se předně využívají v průmyslových odvětvích včetně automobilovém průmyslu - KOPTA, s.r.o. Hradec Králové
KOPTA, s.r.o. Automatizace Hradec Králové
Odmašťovací a jednoúčelové stroje, vývoj, výroba Broumov
Zařízení pro průmyslové odmašťování, dopravníky pro manipulaci a jiné jednoúčelové stroje vyvíjí a zhotovuje DETAS, s. r. o. v okrese Náchod.
Velký výběr rozmanitého sortimentu ložisek Hradec Králové
Zabýváme se velkoobchodní a maloobchodní prodejem a distribucí celého sortimentu vyráběného společností Rubena a.s. a prodejem širokého sortimentu ložisek, řetězů a řetězových kol od mnoha výrobců.
Měřič tepla a chladu, vyhodnocovací jednotka průtoku plynu - INMAT 59 Nová Paka
Náš výrobní program zahrnuje měřicí a regulační techniku včetně vývoje, výroby, montáže a poradenství po celé ČR i v zahraničí - ZPA Nová Paka, a.s.
ZPA Nová Paka,  a.s.
Halové systémy pro chov drůbeže a prasat, výstavba a rekonstrukce hal, stájové technologie
Kompletní dodávku v oblasti technologií ustájení drůbež a prasat zajišťuje společnost AGE, s.r.o. z Českého Meziříčí. Kvalitní a funkční systémy krmení, napájení, chlazení a vytápění.
Výroba termoformovacích a vakuovacích strojů Nový Bydžov
Společnost 2LD Plastic s.r.o. se zaměřuje na výrobu termoformovacích či vakuových strojů, jednoúčelových strojů a vakuových strojů na zpracování plastů.
Kvalitní a spolehlivá lineární technika a vedení
Nabízíme sortiment lineární techniky a lineárního vedení včetně obchodního a technického servisu - COROLL s.r.o. Hronov
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Hliníkové nýtované čluny, lodě, vodní skútry, lodní motory pro sport i rekreaci, prodej
Sportovní čluny i rekreační lodě naleznete u společnosti MARINE s.r.o. z Nového Města nad Metují. Široký sortiment nafukovacích, hliníkových i laminátových člunů.
Repasované transformátory, výroba Hradec Králové
Zabýváme se výrobou transformátorů, dále nabízíme repasované transformátory se zárukou 12 měsíců - TRAFO CZ, a.s. Hradec Králové
TRAFO CZ, a.s. Transformátory Hradec Králové
Nejvýkonnější rámová pila k výrobě řeziva a hranolů
Zabýváme se špičkovou výrobou rámových pil a jiných dřevařských strojů, výroba doplňkové mechanizace pro malé a střední provozy - Binter DS s.r.o. Trutnov
Vývoj a konstrukce přesných strojních celků pro automobilový a elektrotechnický průmysl
Areál s vlastní výrobní dílnou naleznete u společnosti ATELIER TECHNIK s.r.o., sídlící ve Dvoře Králové nad Labem. Zabýváme se vývojem a výrobou přesných jednoúčelových strojů.
Zimní údržba komunikací a veřejných ploch, Hradec Králové
Zimní údržba komunikací, zajištění sjízdnosti a schůdnosti cest a parkovišť, odstranění sněhu na veřejných plochách realizuje společnost ADOZ, spol. s r.o., Hradec Králové.
Měření a kalibrace Hradec Králové - Specializované pracoviště na opravy a kalibraci měřidel
Specializované pracoviště – metrologické středisko ZVU Servis Hradec Králové se soustřeďuje na provádění oprav a kalibraci měřidel.
ZVU Servis a.s. Strojírenství Hradec Králové
Lineární vedení pomocí špičkové lineární techniky
Distribuujeme ložiska, kuličkové šrouby a lineární vedení - zastupujeme na českém a slovenském trhu firmy NSK, IKO, NTN-SNR, BEGA, APB, MIKI PULLEY - COROLL s.r.o. Hronov
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Prizmovací pila P 200 pro podélné rozřezání tenké kulatiny
Nabízíme služby v oblasti výroby a servisu dřevařských strojů pro zpracování pilařských výřezů – rámová pila, prizmovací pila - Binter DS s.r.o. Trutnov
Kvalitní pracovní podložky do vibrolisu, precizní výroba a export do zemí EU, USA i Ruska
Pracovní podložky s maximální životností Vám zhotoví společnost PRACOVNÍ PODLOŽKY s.r.o. z Týniště nad Orlicí. Navrhneme a vyrobíme podložky z měkkého i tvrdého dřeva dle Vašich požadavků.