Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Výroba a montáž vzduchotechnického potrubí, ocelové kruhové, čtyřhranné
Vyrábíme, montujeme a dodáváme vzduchotechnické ocelové potrubí, kruhové i čtyřhranné včetně kompletního sortimentu tvarových dílů a regulačních prvků.
Cyklotermické pekařské pece zvládnou každou pekařskou práci
Cyklotermické pekařské pece standard, které vám nabízíme, patří dlouhodobě k nejoblíbenějšímu druhu pekařských pecí.
Tiskárny etiket od společnosti ETIGRAF, s.r.o.
Vážení zákazníci, pokud potřebujete poradit s nákupem tiskárny etiket s možností tisku čárových kódů, společnost ETIGRAF, s.r.o. má pro Vás připravená řešení pro výrobu, obchod i logistiku. Rádi Vám s výběrem pomůžeme s ohledem na konkrétní požadavky Vaší aplikace jako je odolnost tisku, množství potiskovaných etiket, polepovaný substrát nebo ...
Výroba, náhradní díly pro stroje a zařízení v potravinářském průmyslu, oprava
Zajišťujeme výrobu, opravy a renovace náhradních dílů pro stroje a různá zařízení používaných především v potravinářském průmyslu.
Konec tahání za šňůru, sekačka VEGA s elektrostartem
VeGA 485 SXHE benzínová sekačka s pojezdem a elektrickým startováním 7in1. Sekačka je vhodná pro toho, kdo již nemá sílu nastartovat běžným způsobem. (starší lidé, ženy, atd.....) Zahradní motorová sekačka VeGA 485 SXHE s pojezdem je letošní novinkou značky VeGA. Sekačka vyniká ve vyšší střední třídě sekaček svým kvalitním zpracováním, ...
Montáž klimatizačních zařízení, vzduchotechniky, kompletní klimatizační systémy
Provádíme montáže a dodávky kompletních klimatizačních systémů a zařízení a vzduchotechniky.
Sušárna obilí a řepky – ekonomické sušení | Hradec Králové
Sušárna se skládá ze čtyř oddělených prostor, které zajistí kontinuální sušení obilí, kukuřice i řepky.
Zámečnictví, kovoobrábění, dřevařské technologie, Trutnov
Spolehlivost, individuální přístup a letité zkušenosti v oboru dřevařských technologií, to vše vám nabízí rodinná firma Binter DS s.r.o. z Trutnova. Zabýváme se výrobou, prodejem a servisem dřevařských technologií. Vyrobíme rámové pily, ostřičky pil, i dopravníky k pilnicím. Veškeré práce přitom podřizujeme vašim přáním a potřebám. Firma Binter ...
Využití dešťové vody Vrchlabí - jímky, plastové nádoby, sestavy na dešťovku
Zařízení pro využití dešťové vody, které nabízíme v naší společnosti ČERPADLA VRCHLABÍ, mají spoustu výhod, v domácnosti vám může ušetřit spoustu peněz.
ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o. Čerpací technika
Hliníkové, montážní, skládací poloprofesionální lešení, věže, žebříky
Zajišťujeme servis, prodej a revize zdvihací techniky jako jsou různé hliníkové, montážní, skládací, profesionální i poloprofesionální lešení, věže i žebříky.
Rozúčtování nákladů na vytápění, optimalizace topného systému, projekce
Poskytujeme komplexní služby v oblasti rozúčtování nákladů na vytápění a optimalizace topného systému včetně projekce. BYTTHERM, spol. s r.o.
Prodej skleníky z hliníkových profilů a polykarbonátového skla se základnou zdarma
Zaměřujeme se na prodej doplňků pro zahradu, najdete u nás skleníky z hliníkových profilů a polykarbonátového skla se základnou zdarma.
Ložiska Hradec Králové, Jaroměř, Pardubice, Hořice, Třebechovice
Velkoobchodní a maloobchodní prodej a distribuce gumových, pryžových a pryžotextilních ložisek, těsnění aj. je naší hlavní činností.
Tepelná čerpadla vás v zimě nezklamou - Liberec
All Klima Servis nabízí svým klientům nejenom komplexní služby, ale také bohatý výběr tepelných čerpadel. U nás najdete renomované a osvědčené výrobce jako TOSHIBA, SAMSUNG, ACOND, LG nebo PZP komplet. Zajistěte si teplo svého doma už dnes. Kontaktujte All Klima Servis, se kterým máte jistotu ekonomicky nenáročného provozu. Nymburk, Jičín, ...
Rámová pila RH 60 hladce zpracuje jehličnany i listnaté stromy
Rámová pila RH 60 hladce zpracuje jehličnany i listnaté stromy klasickou technologií pořezu na ostro nebo zpátkováním. Litinová konstrukce rámové pily RH 60 zaručuje vysokou stabilitu při zpracování dřeva. Rámová pila RH 60 je určena pro střední a vysokokapacitní provozy. má otevírací přední i zadní vrata s horními válci pro snadný přístup k ...
Travní traktor
Travní traktory za velice zajímavé ceny. Máme travní traktory jak s bočním výhozem tak se sběrem do koše. Zaměřujeme se na prodej značek MTD, Yard-Man a Cub Cadet kde se snažíme mít veškerý sortiment stále skladem. Jelikož vozíme všechny traktůrky osobně až k zákazníkovi tak víme o těchto strojích absolutně vše. Pokud máte zájem o zahradní traktor ...
Měření a regulace tepla, rozúčtování nákladů spotřeby tepla, vody
Specializujeme se na služby v oboru měření a regulace tepla, pomůžeme Vám s rozúčtováváním nákladů spotřeby na teplo i vodu.
Zdvihací technika, pracovní plošiny, stavební výtahy, jeřáby, stavební vrátky
Zajišťujeme prodej, servis a revize zdvihací techniky, najdete u nás stavební výtahy, pracovní plošiny, jeřáby, stavební vrátky a další.
Nářadí, elektrocentrály, kompresory i další dílenské vybavení | e-shop
Nářadí, elektrocentrály, kompresory i další vybavení dílen seženete v nabídce internetového obchodu OkoloZahrady.cz. Nabízíme nářadí různých druhů a cenových kategorií. Ať už sháníte vybavení domácí dílny nebo potřebujete stroje pro své podnikání, u nás si jistě vyberete. Základem naší nabídky pro dílny je nářadí. Prodáváme nejrůznější brusky, ...
Kompresor Atlas Copco - hodí se pro malou dílnu i velké firmy
Kompresory značky Atlas Copco, které se hodí pro velké firmy i malou dílnu, patří dlouhodobě k tomu nejlepšímu, co je v oblasti stlačeného vzduchu na trhu k dostání.
Výroba sněhových bubnových fréz, metačů, odřezavačů, radlic
Zabýváme se výrobou strojů pro údržbu vozovek, jako jsou sněhové frézy, metače, odřezavače, radlice a mnoho dalších.
Prodej ponorná čerpadla | Jičín
Prodej ponorných čerpadel a ostatních čerpadel je jednou z našich činností. Prodej čerpadel nově zajišťujeme i přes náš e-shop.
Prodej, oprava čerpací technika Vrchlabí -  čerpadla, oběhová, ponorná, povrchová, kalová
Zajišťujeme prodej a servis a opravy čerpací techniky, čerpadla u nás najdete oběhová, ponorná, povrchová, kalová a mnoho dalších druhů.
ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o. Čerpací technika
Prodej pouzdrové, válečkové, dopravní,  řetězy, rotary, Gallovy
Zabýváme se prodejem především různých druhů řetězů, najdete u nás i řetězy pouzdrové, válečkové, dopravní, rotary, Gallovy a další.
Žebříky, lešení, půjčovna, montáž, servis, podestové schůdky, skládací
Zajišťujeme půjčovnu, montáž i servis pro zdvihací techniky jako jsou například různé žebříky, lešení, podestové schůdky