Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Usnadněte si práci na zahradě pomocí AKU nářadí CUB CADET – prodej na eshopu
Zahradní AKU nářadí značky CUB CADET je nejlepším pomocníkem při práci na zahradě. Na eshopu prodává firma AGS Ing. Beneše se sídlem v Židlochovicích. Objednávejte nůžky, fukar, sekačka a vyžínač.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Chlazení a řízená fermentace, sortiment pro mikro a mini pivovary
Firma ZAMMA-SUDY ve Vojkovicích nad Svratkou Vám zajistí chlazení pro menší provozovny nebo velkou průmyslovou společnost. Firma Vám nabízí veškerý potřebný sortiment pro mikro a mini pivovary.
Vodoměry a měřiče tepla i chladu, topení i klimatizace pro domácnosti, montáž a servis
Ideální energetická řešení pro vytápění i chlazení různých objektů realizuje společnost ENBRA, a.s. z Popůvek. Provádíme návrhy, projekce a realizace pro nemocnice, továrny, školy i domácnosti.
Vertikutátory, nebo také provzdušňovače trávníků pomohou připravit zahradu na jaro
Připravte trávník na jaro pomocí vertikutátorů, provzdušňovačů, a tím dosáhnete krásně zeleného trávníku a zamezíte růstu plevele. Prodává firma AGS na eshopu a na prodejně v blízkosti Brna.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Dodavatel zubových systémů, zubů a háků,  kvalitní produkty za výhodné ceny
Zubové systémy ESCO, zuby FUTURA, SHARK, MaxDRP, bezpečnostní háky, výrobce, distributor, to je firma RENOMAG spol. s r.o., z okresu Brno-venkov.
Vinařské technologie na zpracování hroznů -  etiketovací stroje, pneumatické lisy, mlýnkoodzrňovače
Vinařské technologie jsou nezbytnou součástí jak pro malého vinaře, tak pro vinařské a nápojářské společnosti. Ve firmě ZAMMA-SUDY si vyberete etiketovací stroje, pneumatické lisy i mlýnkoodzrňovače.
Drtící a třídící lžíce, drcení, třídění a recyklace
Produkty pro třídění, drcení a recyklaci dodává společnost RENOMAG spol. s.r.o., působící v okolí Rosic a Brna. Jsme výhradními zástupci značek INTERTRACTOR, ESCO, PASSINI GROUP.
Motorové pily pro zahradnictví, lesnictví a údržbu pozemků - prodej
Kvalitní motorové pily, které najdou využití v zahradnictví, lesnictví, při přípravě palivového dříví a údržbě pozemků prodává Zahradní a lesní technika v okolí Ivančic a Brno venkov.
Prodej a servis zahradních křovinořezů značky Stihl a Viking
Prodej a servis zahradních křovinořezů, vyžínačů a motorových pil značky Stihl a Viking nabízí firma Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč v Ivančicích.
Velkoobchod, prodej náhradní díly pro stavební stroje, filtry, čepy a pouzdra
Velkooobchod, prodej - originální kvalitní náhradní díly pro stavební stroje, filtry, čepy, pouzdra, díly za dostupné ceny nabízí firma RENOMAG spol. s r.o. v Brně.
Výroba a opravy hydraulického nářadí pro montážní firmy - lisovací, střihací
Ve společnosti ESTA se zabýváme výrobou lisovacího, stříhacího hydraulického nářadí pro montážní firmy. Provádíme také opravy.
Solární panely včetně solárních zásobníků na teplou vodu - montáž kolektorů
Montáž solárních kolektorů a dodávku panelů včetně solárních zásobníků na teplou vodu včetně montáže příslušné regulace Vám zajistí v Brně odborná firma Ing. Miloš Bartušek.
Stavební stroje, servis a prodej rypadel, bagrů, minibagrů, rypadel, buldozerů
Stavební stroje, rypadla, bagry, minibagry, buldozery, traktorbagry, mobilní drtiče, kvalitní opravy, servis od firmy RENOMAG spol. s r.o., z okresu Brno-venkov.
Parkovací a vstupenkové systémy, pokladny, výroba a instalace
Parkovací a vstupenkové systémy, závory, turnikety, pokladny pro parkoviště, nemocnice, sportovní haly či kanceláře vyrábí, prodává a instaluje společnost AS Parking s.r.o., Modřice.
AS Parking s.r.o.
Prodej a servis lesní a zahradní techniky Stihl, Viking
Lesní a zahradní techniku včetně příslušenství, prodej servis, revize a opravy značek Stihl, Viking a B&S zajistí v oblasti Ivančic Miloš Hlaváč
Klíčové systémy, bezpečnostní vložky Mul-T-Lock, Sherlock
Nejrůznější druhy klíčových systémů, bezpečnostní vložky Mul-T-Lock a Sherlock prodává společnost AD SECURITY s.r.o., sídlící v Brně.
Lopaty na sníh, radlice i rozmetadla v prodeji, komunální technika  Brno
Lopaty, hrabla na sníh, radlice, sypače, shrnovací radlice i rozmetadla v prodeji, komunální technika a další příslušenství od firmy Ing. Vladimír Beneš AGS Agro Sortiment v Brně.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Zimní komunální technika - aneb sníh na silnicích je minulost Brno
Zimní komunální technika - aneb sníh na silnicích je minulost, prodej lopat, sněhové radlice a sněhové frézy od firmy Ing. Vladimír Beneš AGS Agro Sortiment v Brně.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Materiály a technika pro drcení, třídění a recyklace - vysoce kvalitní
Materiály a technika pro drcení, třídění a recyklace - vysoce kvalitní, drticí a třídicí lžíce renomovaného výrobce společnosti MB Crusher nabízí firma RENOMAG spol. s r.o.
Realizace juice barů na klíč. Ovocné a zeleninové freshe, smoothie.
Chtěli by jste ve Vašem okolí otevřít Fresh bar? Firma Fres Juice, s.r.o. provádí realizace juice barů na klíč. Ovocné a zeleninové freshe a smoothie Váš nový byznys.
Mini fresh smoothie bary. Zapůjčíme nebo pronajmeme veškeré technologie.
Nový koncept Mini fresh smoothie baru dodává Fresh Juice, s.r.o. Zajistí kompletní zapůjčení technologie na výrobu fresh smoothie. I se zaškolením personálu.
Zbavte se zahradního odpadu díky zahradním drtičům Viking
Zahradní drtiče a štěpkovače Viking, které Vám pomůžou s úklidem Vaší zahrady, naleznete v okolí Brna-venkov v prodejně Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč v Ivančicích.
Užiteční pomocní při úklidu a péči o zahradu – motorové rosiče, foukače a vysavače listí STIHL
Skvělými pomocníky při úklidu a péči o zahradu jsou motorové rosiče a foukače či vysavače listí STIHL, které v okolí Brno-venkov zakoupíte u firmy Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč v Ivančicích.
Dílenský indukční ohřev šroubů, matic pro rychlý ohřev kovových částí
Dílenský indukční ohřev šroubů DHI-15 pro rychlý, účinný a bezpečný ohřev kovových částí, dodává specialista v oboru společnost Weldpoint. Nízké pořizovací a provozní náklady.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Pořiďte si výkonné křovinořezy značky STIHL
Křovinořezy STIHL, které Vám usnadní práci v jakémkoliv terénu, najdete v okolí Brna-venkov u autorizovaného prodejce zahradní techniky STIHL - Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč.