Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Prodej nové i použité manipulační techniky, vysokozdvižné vozíky VZV
Prodej a dodávku nové i použité manipulační techniky renomovaných značek, vysokozdvižných vozíků, VZV a jiné skladové a manipulační techniky poskytuje firma Moravia Manipul, s.r.o. v Brně.
Moravia Manipul, s.r.o.
Výkonné baterie a nabíječky do vysokozdvižných vozíků od českého prodejce
Výkonné baterie a nabíječky do vysokozdvižných vozíků si můžete pořídit od českého výrobce, prodejce a pronajímatele, brněnské firmy Moravia Manipul, s.r.o..
Moravia Manipul, s.r.o.
Automatické bezúdržbové stojany s dezinfekcí - pro školy, úřady, instituce
Účinné hygienické zařízení do veřejných prostor pořídíte u firmy AM-Metal, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Nově jsme vyvinuli automatické bezúdržbové stojany s dezinfekcí pro školy, úřady a jiné instituce.
Baterie, trakční baterie a nabíječky do vysokozdvižných a manipulačních vozíků
Pořiďte si nové a výkonné baterie do vysokozdvižných nebo manipulačních vozíků od brněnské firmy Moravia Manipul, s.r.o. Brno, která se zabývá prodejem a pronájmem VZV a manipulační techniky.
Moravia Manipul, s.r.o.
Prodej profi kávovarů pro kavárny, restaurace, cukrárny, bary LA CULTURA DEL CAFFÉ
Prodej profi kávovarů pro kavárny, restaurace, cukrárny, bary, hotelové provozy, kanceláře LA CULTURA DEL CAFFÉ od firmy DELIKOMAT s.r.o. v Modřicích u Brna.
DELIKOMAT s.r.o.
Prodej MIG/MAG svařovacích hořáků MAP i náhradních dílů na eshopu i v kamenné prodejně
Na prodej a servis svařovací a svářecí techniky se specializuje firma WELDPOINT s.r.o., kterou najdete v Zakřanech, Brno-venkov. Zakoupit na prodejně či na eshopu lze i MIG/MAG svařovací hořáky MAP.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Moderní mikroskopy Euromex iScope vhodné do škol i do odborných laboratoří
Usnadněte si náročnou práci s profesionálními mikroskopy holandské značky Euromex, které jsou navrhnuty pro biologické, biomedicínské a veterinární účely.
Výkonné mikroskopové kamery a software pro mikroskopii - pro školy i do laboratoří
Firma RNDr. Karel Martyčák - mikroskopy a učební pomůcky poskytuje kvalitní a výkonné kamery pro mikroskopy a rovněž software pro mikroskopii s analýzou obrazu.
Svařovací technika, řezací technika a příslušenství, prodej, servis, e-shop
Prodej, dodávka, servis, e-shop svářecí, svařovací techniky, plazmové řezací techniky. To vše zajistí firma Svářecí technika WELDPOINT.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Velký výběr zahradních benzínových sekaček  CUB CADET, které se přizpůsobí rychlosti Vaší chůze
Zahradní benzínové sekačky CUB CADET s košem, které se automaticky přizpůsobí rychlosti Vaší chůze, naleznete na eshopu společnosti AGS Agro sortiment se sídlem v Židlochovicích.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Zdroje studeného světla, světlovody a prstencové osvětlení pro mikroskopii
Firma RNDr. Karel Martyčák - mikroskopy a učební pomůcky sídlící nedaleko Brna poskytuje osvětlení k mikroskopům. Vybrat si můžete jak zdroje studeného světla, tak prstencové osvětlení.
Vysokozdvižné vozíky akumulátorové a na pohon LPG - právě nyní za akční cenu
Nenechte si ujít akční nabídku firmy Moravia Manipul s.r.o., která sídlí ve Zbyšově nedaleko Brna, a která má pro Vás neodolatelné cenové nabídky na vysokozdvižné vozíky.
Moravia Manipul, s.r.o.
Spirometry MIR - spolehlivé přístroje pro vyšetření funkce plic
Spolehlivé přístroje pro vyšetření funkce plic naleznete u společnosti UTILCELL, s.r.o. se sídlem v Ostrovačicích, která dodává spirometry MIR včetně softwaru pro ukládání měření a případný tisk.
Elektroměrové, plynoměrové a prázdné skříně – prodej přes e-shop
Elektroměrové, plynoměrové a prázdné skříně za bezkonkurenční ceny pořídíte na e-shopu esta.cz – výběr ze širokého sortimentu.
Parkovací systémy a turnikety Brno, závory, turnikety, parkovací systémy, vstupenkové systémy
Parkovací systémy a turnikety Brno, automatické závory, turnikety, parkovací systémy, placené a vstupenkové systémy, výsuvné sloupy, branky, speedgate, tripody.
AS Parking s.r.o.
Manipulační technika, vysokozdvižné vozíky - servis, opravy, prodej i pronájem
Prodejem, pronájmem, opravami použitých VZV i servisem manipulační techniky a vysokozdvižných vozíků se zabývá společnost Moravia Manipul spol. s r.o. Brno.
Moravia Manipul, s.r.o.
Vinařské potřeby, technologie a stroje i pro malého vinaře na jednom místě - prodej
Kompletní vybavení vinařských potřeb, technologií a strojů si vyberete ve Vojkovicích u firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. - vše pro vaše vaše vinařství a vinný sklep naleznete na jednom místě !
Nápojová technika - vinařské potřeby, vinařské technologie
Nápojová technika - vinařské potřeby, vinařské technologie, etiketovací stroje, chlazení, čerpadla, kompresory, lisy, plnící stoje, mlýnkoodzrňovače a jiné od firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. ve Vojkovicích.
Opravy a modernizace strojů včetně řídící elektroniky Brno, obráběcí stroje CNC, náhradní díly
Opravy a modernizace strojů včetně řídící elektroniky Brno, obráběcí stroje CNC, náhradní díly, opravy elektrické i mechanické části strojů a vřeten i vřetenových hlav, servis strojů.
Zahradní technika - široký výběr nářadí, postřiků, hnojiv nebo vodních pistolí
Společnost AGS Agro sortiment sídlící nedaleko Brna poskytuje profesionální a kvalitní zahradní techniku. Od velkých strojů až po pomocníky na Vaši zahradu - postřiky, hnojiva, nářadí a další.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Pneumatické lisy na hrozny, víno a ovoce, hydrolisy, lisy s rohatkou Vojkovice u Brna
Pneumatické lisy na hrozny, víno a ovoce, hydrolisy, lisy s rohatkou, hydraulické a ruční lisy, vinařské potřeby od firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. ve Vojkovicích u Brna.
Zpracování hroznů - vinařské technologie, mlýnkoodzrňovač Vojkovice
Zpracování hroznů - vinařské technologie, vinařské potřeby mlýnkoodzrňovač od firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. ve Vojkovicích - obchod se zbožím pro Vaše vinařství.
Technologie pro udržení teploty při procesu kvašení vína - řízená fermentace
Technologie pro udržení teploty při procesu kvašení vína a dosažení teploty při čeření vína - řízená fermentace, chladící zařízení od firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. ve Vojkovicích.
Postřikovače a aplikátory – prodej zahradní PROFI řady i s příslušenstvím
Pro aplikaci postřiků, hnojiv a chemických přípravků využijete postřikovače a aplikátory průmyslové, motorové, elektrické a zahradní PROFI řady i s příslušenstvím. Prodává firma AGS Agro sortiment.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Vinařské potřeby a nápojová technika - vše pro výrobu vína na jednom místě
Vinařské potřeby a nápojovou techniku si vyberete ve Vojkovicích nad Svratkou u firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. - u nás naleznete vše pro výrobu vína na jednom místě.