Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Tenzometrické snímače sil ATEX a vyhodnocovací jednotky pro výbušná prostředí
Tenzometrické snímače sil a vyhodnocovací jednotky ATEX jsou vhodné především pro prostředí s nebezpečím výbuchu. Pořídíte je od firmy UTILCELL s.r.o., která sídlí nedaleko Brna.
T24, telemetrický systém pro dálkové monitorování a přenos signálů
Přesný telemetrický systém T24 pro dálkový bezdrátový přenos digitálních signálů z čidel a snímačů zprostředkovává firma UTILCELL s.r.o. z Brna.
Záporové pažení a pažení výkonu – vzdálený monitoring souvztažných sil prostřednictvím zajišťovacích prvků
O vzdálený monitoring souvztažných sil prostřednictvím zajišťovacích prvků, kterými jsou záporové pažení a pažení výkonu se postará společnost UTILCELL, s. r. o. sídlící nedaleko Brna.
Zemědělské stroje pro zemědělce, vinaře  a zahrádkáře Židlochovice
Zemědělské stroje pro farmáře, zemědělce, vinaře a zahrádkáře, zemědělská technika,stoje pro zpracování půdy od firmy Ing. Vladimír Beneš AGS Agro Sortiment v Židlochovicích.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Moderní monitorování sil MONSIL – zjištění teploty, vlhkosti a hmotnosti materiálu v silu
Pokročilý systém monitorování sil MONSIL pro zjištění hmotnosti materiálu v silech a s možností senzorů pro měření ukazatelů teploty, vlhkosti a dalších zajišťuje společnost UTILCELL, s. r. o. z Brna.
Servis a montáže vzduchotechniky a klimatizačních jednotek - Martin Polák
Pan Martin Polák poskytuje v Jihomoravském kraji servis a montáže pro vzduchotechnická zařízení a klimatizační jednotky.
Dodávka a montáž bezpečnostních dveří třídy 1, 2, 3, 4 do bytů i kanceláří
Chcete-li ochránit svůj byt či kancelář pomocí bezpečnostních protipožárních dveří, obraťte se na společnost AD SECURITY s.r.o., která se specializuje na bezpečnostní a protipožární systémy.
Kvalitní pin snímače vyráběné na zakázku
Dodávky na zakázku vyráběných pin snímačů a jejich příslušenství zajišťuje společnost UTILCELL, s.r.o., přední dodavatel snímačů v České republice.
Nabídka analyzátorů kompozice těla od firmy JAWON - měření tuku, svalové hmoty
Kvalitní a přesné analyzátory pro lidské tělo Vám poskytne společnost UTILCELL s.r.o.. Analyzátory Vám pomohou vyměřit nejen hmotnost, ale také množství svalové hmoty či tělní tuk.
Multifunkční pedometr eCorazon+ - změřte si kolik denně spálíte kalorií
Firma UTILCELL s.r.o. z okolí Brna nabízí profesionální snímače sil a vážící elektrické zařízeni, k nimž patří i moderní pedometr eCorazon+, který Vám změří počet ušlých kroků či spálených kalorií.
Svařovací inventory MMA VECTOR Welding zakoupíte pohodlně na eshopu i na prodejně
Na prodejně či na eshopu zakoupíte u společnosti Svářecí technika WELDPOINT s.r.o. svařovací inventory MMA VECTOR Welding. Prodejnu najdete v Zakřanech v okrese Brno-venkov.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Výroba nůžkových bezpečnostních mříží třídy RC1, RC2, RC3 a RC4 - jednokřídlá, plovoucí
Pevné prvky pro zabezpečení oken a dveří prodává společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna. Vyrábíme nůžkové bezpečnostní mříže, které jsou certifikovány dle třídy RC1 - RC4.
Dodávka snímačů sil, vyhodnocovacích jednotek a elektronického vážení
Kvalitní snímače sil a vyhodnocovací zařízení pro zemědělství, laboratoře nebo potravinářství seženete od společnosti UTILCELL s.r.o., která sídlí nedaleko Brna.
Chlazení pro pivaře a vinaře na míru – chladící boxy na víno, pivo
Chlazení pro pivaře a vinaře na míru sestaví v okolí Brna a jižní Moravy firma Vojtěch Zouhar. Dodáváme chladící boxy na víno a pivo z izolačních skel nebo v kombinaci PUR panelů s izolačním sklem.
Otevírací bezpečnostní mříže Masterdoor, které jsou certifikované dle třídy RC1 - RC4
Společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna vyrábí certifikované otevírací mříže třídy RC1 - RC4. Ty slouží pro spolehlivé mechanické zabezpečení nejrůznějších objektů (domy, veřejné budovy).
Výroba náhradních dílů pro cementárny a vápenické odvětví – odborný výrobní servis v okrese Brno
Představujeme vám společnost MELKOV, která pokračuje ve výrobní, montážní a servisní činnosti bývalé společnosti JV-servis v obci Mokrá-Horákov v okrese Brno.
MELKOV, s.r.o.
Návrh, montáž, opravy a servis výčepních zařízení a chlazení na pivo
Návrh, montáž, opravy a servis výčepních zařízení a chlazení na pivo zajišťuje v širokém okolí Brna a Hustopečí firma Vojtěch Zouhar - Montáž, servis a revize chladících a výčepních zařízení.
Vzdálené monitorování náklonu stěn stavebních jam – kontrola a automatické alarmy
Na kontrolu prostřednictvím automatických alarmů při vzdáleném monitorování náklonu stěn stavebních jam se specializují odborníci ze společnosti UTILCELL, s. r. o. z Brna.
Pevné certifikované bezpečnostní mříže třídy 2,3,4, vyráběné pro různé objekty a domy
Výrobou a dodávkou kvalitních zabezpečovacích prvků se zabývá společnost AD SECURITY s.r.o. z České u Brna. Volte pevné certifikované mříže třídy 2,3 nebo 4 pro zabezpečení domu či objektu.
Úprava vody v domácnostech – pijte čistou a kvalitní vodu bez různých nečistot
Děsíte se při pohledu na tekoucí vodu z vašeho kohoutku? Představujete si mnohem kvalitnější vodu a nevíte, jak toho docílit? Instalujte filtrační zařízení přímo do kuchyňské linky.
Prodej svařovacích hořáků, svářecích kabelů a jejich náhradních dílů - servis
Firma Svářecí technika WELDPOINT s.r.o. poskytuje ve svém internetovém obchodě prodej svářecích hořáků a kabelů, náhradních dílů pro hořáky a kabely. Postarají se o servis záruční i pozáruční.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Anticovid roztoky na dezinfekci rukou - dávkovací stojany české výroby
Českou výrobou automatických dávkovacích stojanů se zabývá společnost AM-Metal, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Dále u nás pořídíte anticovid roztoky na dezinfekci rukou, jež dodáváme v 1l a 5l balení.
Automatický bezkontaktní dávkovač dezinfekce - prodej přímo od výrobce
Efektivní hygienické zařízení proti koronaviru vyvinula firma AM-Metal, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Automatický bezkontaktní dávkovač dezinfekce pořídíte za dobrou cenu, přímo od výrobce.
Bazar vzv, použité vysokozdvižné vozíky, použitá manipulační technika
Použitou a bazarovou manipulační techniku, VZV a skladovou techniku nabízí firma Moravia Manipul, s.r.o. v Brně. Nakupujte manipulační techniku levně.
Moravia Manipul, s.r.o.
Automatické závlahové systémy pro zahrady, sportovní plochy i vinice - Závlahy Machač
Společnost Závlahy Machač z Nových Bránic v okrese Brno venkov působí přes dvacet let na trhu a poskytuje kvalitní a spolehlivé automatické závlahové systémy.