Motory a elektromechanické pohony patří do nabídky nejen českých, ale i zahraničních firem včetně kompletního servisu. Jedná se o důležité součásti v oblasti pohonu a řízení a na trhu si můžete pořídit kompletní systém střídavých i stejnosměrných pohonů, pneumatické i hydraulické systémy a motory spalovací, pneumatické, tepelné i elektromotory.

Elektrocentrály malé i velké a generátory značky Honda, Atlas Copco - prodej, servis
Prodejem a servisem malých i velkých elektrocentrál, generátorů Honda i Atlas Copco se zabývá ostravská společnost Unicon Ostrava s.r.o., která je specialistou na lehkou stavební mechanizaci.
Lodní motory Praha – prodej a servis značek PERKINS a SOLÉ
Společnost BEL, spol. s r.o. se sídlem v Praze nabízí zákazníkům prodej a servis kvalitních lodních motorů světových výrobců pro rekreační i pracovní využití.
Výkonné elektromotory Siemens všech typů - velkoobchodní prodej, dodávka, oprava
Prodejem, dodávkou i opravou výkonných elektromotorů všech typů značky Siemens se zabývá společnost EKOSYS v.o.s. se sídlem v Ostravě, která s firmou Siemens dlouhodobě spolupracuje.
Servomotory značky MODACT, přímočaré, pákové, víceotáčkové
Servomotory značky MODACT pro ovládání armatur, kohoutů, ventilů, přímočaré, pákové, jednootáčkové, víceotáčkové vyrábí, montuje a servisuje společnost ZPA Pečky, a.s.
ZPA Pečky, a.s. Servomotory Kolín
Plánované odstávky elektřiny vám vyřeší pronájem elektrocentrály
Plánované odstávky elektřiny vám vyřeší pronájem elektrocentrály - pronájem pro Brno, Olomouc, Jižní Moravu a celou Českou republiku vám zajistí spolehlivá PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Elektromotory - servis a náhradní díly České Budějovice
Opravy, převíjení a servis elektromotorů v záruce i po uplynutí záruční lhůty včetně náhradních dílů nabízí společnost ELMOT, v.o.s. z Českých Budějovic.
Traktorová elektrocentrála M-WATT 240-AVR TE Linz
Zemědělským firmám dodáváme traktorové elektrocentrály s generátory Linz - Ing. Josef Koukal Emkol s.f. Litomyšl
Prodej pohonů pro garážová vrata značky Hörmann a SupraMatic
Prodej pohonů pro garážová vrata značky Hörmann a SupraMatic se zajištěním proti zvednutí či automatickým vypínáním Vám zajistí v oblasti Jihlavy firma SEGA JIHLAVA s.r.o.
Elektrocentrály pro snadné napájení zařízení - půjčovna, pronájem, servis i prodej
Na kvalitní elektrocentrály vhodné pro snadné napájení zařízení elektrickou energií se specializuje Dirett s.r.o., která zajišťuje jejich prodej, servis, pronájem i půjčení v okolí Karviné, Ostravy.
Výroba atypické pneumatické a elektrohydraulické servomotory Praha - pro ovládání rychlých dějů.
Zakázkovou výrobou atypických pneumatických a elektrohydraulických servomotorů se zabývá společnost SPA Praha s.r.o.
Pohony pro brány Kladno – tichý chod bez trhavých pohybů
Pro komfortní zajíždění do garáží vyhledejte kvalitní pohony pro brány a vrata od společnosti Hanoka - Ing.Marcel Hanz z Kladna s tichým a bezporuchovým chodem bez trhavých pohybů.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Elektrocentrála Europower EP 6000E – ATS od belgického výrobce
Tuto elektrocentrálu Europower EP 6000E – ATS využijete zejména při výpadku elektrického proudu - Emkol s.f. Ing. Josef Koukal Litomyšl
Kvalitní servomotor elektrický táhlový do 0,25 kN PIKO - ZPA Nová Paka, a.s.
Servomotor elektrický táhlový do 0,25 kN PIKO - jsou určeny k přestavování ovládacích uzavíracích a regulačních ventilů
ZPA Nová Paka,  a.s.
Savebox Home -  akumulátorový záložní zdroj, hybridní systém, uchování energie
Hledáte zařízení pro výrobu a uchování elektrické energie v rodinných domech? Firma FitCraft Energy, s.r.o. z Olomouce vyrábí Savebox Home - akumulátorový záložní zdroj, hybridní systém.
Servis elektromotorů různých typů a značek Děčín pro delší životnost
Pokud chcete, aby Váš elektromotor, nebo transformátor sloužil co nejdéle, pak využijte služeb firmy pana Ondřeje Tvrdíka z Děčína, který nabízí servis a opravy elektromotorů různých typů a značek.
Elektrické a manuální otvírače oken a světlíků, systémy automatického ovládání, prodej, montáž
Prodej, montáž, elektrické a manuální otvírače oken a světlíků, systémy automatického ovládání pro okna, světlíky, lamely nabízí firma DOSTING, spol. s r.o., z Brna.
Elektrocentrály od světových výrobců - Litomyšl
Seženete u nás tak elektrocentrály s motorem Honda, ale i modely s motory Hyundai, Hatz nebo Kubota.
Přestavby motorů pro provoz na těžká paliva | Hradec Králové, mazut
Provádíme přestavby motorů pro provoz na těžká paliva - mazut v Hradci Králové. Potřebujete takovou přestavbu motoru? Ozvěte se nám. Rádi pomůžeme i Vám. Mazut je neodpařený zbytek při frakční destilaci ropy za atmosférického tlaku, který se dále destiluje za sníženého tlaku. Mazut se využívám pro dieslové motory lodí a velkých lodí a v ...
Hřídelové spojky KTR CR
Firma KTR má více než 50let zkušeností ve výrobě hřídelových spojek, pojistných spojek, upínacích pouzder a dalších systémů a hydraulických komponentů. Máme více než 40 provozoven po celém světě, jednou z nich je od roku 2001 i dceřiná společnost KTR ČR. Z naší nabídky si vyberete, ať potřebujete pružnou spojku, hřídelovou, lamelovou, ...
Odhlučněná jednofázová elektrocentrála GG 35 Ei  v plastovém obalu
Jednofázová odhlučněná elektrocentrála GG 35 Ei jako perfektní záložní zdroj pro soukromé i profesionální využití – špičkové elektrocentrály od různých výrobců Emkol Litomyšl
Polohovací převodovky FT a PT  - mechanismus pro velká zatížení
Automatizační technika pro velké zatížení, polohovací převodovky FT a PT, převodovky firmy EXACTEC Liberec zaručují univerzální montážní pozice, výhody pro otočné stoly!
Motory vyrábíme, opravujeme i přestavujeme - Hradec Králové
Motory jsou oborem společnosti BM SERVICES již desítky let. Našim zákazníkům tak dnes nabízíme kompletní služby, které zahrnují montáže, servis a provoz elektrických zdrojových soustrojí s dieselmotory, ale i výrobu náhradních dílů a odborné poradenství. Výčet služeb, které vám ve společnosti BM SERVICES nabízíme, je skutečně velmi rozsáhlý. ...
Prodej elektrogenerátorů, kompresorů a stavební techniky včetně náhradních dílů, servisu a oprav
Elektrogenerátory, kompresory, stavební, bourací, osvětlovací a čerpací techniku servisuje a prodává spolu s náhradními díly firma Acstroje v Jablonci nad Nisou.
Brzdové systémy a hydraulické brzdy | Svitavy
Jsme jedničky v odvětví přenosu mechanické energie a brzdových systémů. Máme více než 50 let zkušeností v oboru a více než 40 provozoven po celém světě. Kdo jsme? Společnost KTR. Přední výrobce nejen spojek, ale i brzdových systémů a hydraulických brzd. Naší doménou jsou: - spojky - upínací pouzdra - pojistné spojky - systémy na měření ...
Elektrické zdrojové soustrojí s dieselmotory, servis, montáž | Hradec Králové
Elektrické zdrojové soustrojí s dieselmotory, u kterých naše firma se sídlem v Hradci Králové provádí servis i montáž. Služby zajišťujeme nejen v České republice, ale i v zahraničí. Opravy provádíme od malých až po generální opravy motorů na kapalná i plynná paliva. Motory proměříme, doplníme díly a vystavíme protokoly. Méněhodnotná a ...