Motory a elektromechanické pohony patří do nabídky nejen českých, ale i zahraničních firem včetně kompletního servisu. Jedná se o důležité součásti v oblasti pohonu a řízení a na trhu si můžete pořídit kompletní systém střídavých i stejnosměrných pohonů, pneumatické i hydraulické systémy a motory spalovací, pneumatické, tepelné i elektromotory.

Převíjení a navíjení elektromotorů včetně oprav a servisu
Krnovský elektroservis KRES spol. s r.o. Vám poskytne opravu i servis elektromotorů a to včetně jejich převíjení a navíjení. Naše služby nabízíme také zákazníkům z okolí Opavy i Ostravy.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Polohovatelný nábytek s pohony LINAK - zlepšuje ergonomii pracoviště
Systémy elektrických lineárních pohonů od společnosti LINAK jsou jako stvořené pro různé typy nábytku. Zlepšují ergonomii pracoviště a přinášejí přidanou hodnotu díky vzájemné kombinovatelnosti.
Pohonná a automatizační technika, servopohony, měniče, převodovky
Hledáte pro své stroje to nejlepší dostupné řešení? Chcete se spojit se světovým lídrem na trhu s průmyslovou automatizací? Obraťte se na naši společnost Lenze, s.r.o. – jsme jednička na automatizaci.
Lenze, s.r.o. pohonná a automatizační technika
Vylepšené systémy pohonů s inteligentním rozhraním IO-Link - snadné použití
IO-Link společnosti LINAK je inteligentní, snadné a univerzální rozhraní. Zvyšuje efektivitu strojního zařízení díky senzorům zajišťujícím maximální produkční výkon, kvalitu a minimalizaci prostojů.
Nový servopohon LA 36 Long Life zkonstruovaný pro delší výdrž a extrémní výkon
Společnost LINAK představuje nový servopohon LA 36 Long Life, který je zkonstruovaný pro delší výdrž a extrémní výkon, a také Vám zajistí nižší náklady.
Jednofázové a třífázové elektrocentrály, čerpadla pro odčerpání vody Heron
Kvalitní benzínové a plynové generátory a také čerpadla značky Heron, které najdou uplatnění ve stavitelství, zemědělství, ale zejména u HZS, nakoupíte na e-shopu hatech.cz.
Servopohony, servomotory, převodovky, řídící systémy - komplexní dodávka
Komplexní dodávku a zprovoznění servopohonů, dodávky řídících systémů, servomotorů, digitální servozesilovače zajišťuje firma TG Drives, s.r.o. v Brně.
TG Drives, s.r.o.
Distribuční a výkonové transformátory
Spolehlivý dodavatel distribučních a výkonových transformátorů, transformátory olejové, suché se zalévaným vinutím či suché RESIBLOCK Vám dodá společnost VFSERVIS s.r.o. se sídlem v Teplicích.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
Prodej a výhradní servis výkonných motorů Lombardini a Kohler - benzínové, dieselové
Kvalitní benzínové a dieselové motory pro průmysl prodává společnost Laski, s.r.o. ze Smržic. Působíme jako výhradní servisní středisko výkonných motorů Lombardini a Kohler v České republice.
LASKI, s. r. o.
Stavebnicové servomotory MODACT Pečky, jednootáčkové, pákové, přímočaré, víceotáčkové
Velké množství provedení poskytuje široké možnosti aplikací našich servomotorů v řídících a regulačních okruzích technologických procesů.
ZPA Pečky, a.s. Servomotory Kolín
Benzínová elektrocentrála – generátory proudu na stavbách, v chatách, lodích i  na zahradě
Výpadky proudu a jeho náhradní zdroj lze vyřešit benzínovou elektrocentrálou, kterou pořídíte v prodejně Boris Vaculík – Svařovací technika.
Boris Vaculík Profesionální svařovací technika Znojmo
Hydraulické, vzduchové, elektro agregáty - výroba, servis, prodej repasovaných agregátů
H.P. - servis hydraulika s.r.o. Vizovice se zabývá výrobou a servisem agregátů pro zákazníky z regionu Zlín, Vsetín. Skladem a ihned na prodej máme repasované hydraulické, vzduchové, elektro agregáty.
Pronájem transformátorů Hradec Králové, pronájem nových a repasovaných transformátorů
Pronájem transformátorů Hradec Králové, ekonomická výhodnost, rychlost dodávky, servis a údržba transformátorů, pronájem nových a repasovaných transformátorů.
TRAFO CZ, a.s. Transformátory Hradec Králové
Pronájem elektrocentrál při nahlášených odstávkách energie dodavatelem ČEZ, E.ON
Pokud chcete být připraveni na odstávku energie, obraťte se na PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. Zlín, kde pronajímají spolehlivé elektrocentrály při nahlášených odstávkách ČEZ, E.ON.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Výroba posuvné, křídlové brány Hradec Králové - podzemní elektromechanický pohon
Zajišťujeme výrobu pohonů pro posuvné a křídlové brány s podzemním elektromechanickým pohonem, pohon pro běžné i intenzivní používání.
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Čerpadla a elektromotory - nízké ceny, servis
Elektromotory a čerpadla pořídíte včetně servisu za nízké ceny u firmy KRES spol. s r. o. v okrese Bruntál a Krnov.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Prodej a servis elektromotorů - kvalitně, rychle a spolehlivě
KRES spol. s r. o. je krnovský elektro servis a jeho činnost je zaměřená na opravy a servis elektronářadí a elektromotorů. Vše provádíme kvalitně, rychle, efektivně a spolehlivě.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Pohony LINAK® s krytím IP66 a IP69K – perfektní řešení pro náročné podmínky
Jelikož se průmyslové pohony obvykle používají v prostředí s působením kapalin a prachu, pohony LINAK s hliníkovým krytem jsou testovány, aby odpovídaly požadavkům na stupeň ochrany IP66 a IP69K.
Servis elektromotorů - opravy, převíjení a navíjení
KRES spol. s r. o. je Krnovský elektro servis, který se specializuje na navíjení, opravy a převíjení rotorů a statorů všech druhů elektromotorů.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Optimální manipulace v průmyslové výrobě - Elektrické ovládání pro různé účely
Francouzská společnost MZR se zaměřuje na řešení určená pro průmyslovou výrobu. Majitel firmy zaznamenává rostoucí poptávku po řešeních s elektrickým pohybem. Podle pana Mazoyera se nejedná o náhodu.
Zapůjčení centrály pro rychlé řešení výpadku energie - půjčovna elektrocentrál
Využijte možnosti zapůjčení centrály, která vám rychle vyřeší výpadek elektrické energie. Půjčovna elektrocentrál Šafařík s.r.o. je zde pro vás 24 hodin denně. Přijede za vámi do Ostravy i Opavy.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Servopohony, snímače hladiny a strojírenské dílce
Servopohony s inteligentními řídícími jednotkami, hořáky pro sklářský průmysl, měřáky hladin zhotovuje česká firma Ekorex - Consult, spol. s r.o.
Ekorex - Consult, spol. s r.o.
Jednofázové a třífázové asynchronní elektromotory - převíjení a rychlé opravy do 24 hodin
Kompletní opravy jednofázových a třífázových asynchronních elektromotorů a převíjení cívek provádí Josef Balík ze Znojma. V případě zájmu lze domluvit rychlou opravu do 24 hodin bez příplatků.
Dlouhodobý pronájem a půjčování elektrocentrál při výpadku proudu nebo na koncerty
Elektrocentrály, náhradní zdroje elektřiny při výpadku či jako zdroj elektřiny na koncert si můžete pronajmout od firmy PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.. Služby zajistí v Ostravě i Opavě.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Výroba a prodej průmyslové armatury, pneumatické válce, pohony, filtry
Výroba, prodej průmyslových armatur, pneumatických válců, pohonů, pneumatické systémy, filtry, regulátory, hadice a další zakoupíte od firmy FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o., z Brna.