Motory a elektromechanické pohony patří do nabídky nejen českých, ale i zahraničních firem včetně kompletního servisu. Jedná se o důležité součásti v oblasti pohonu a řízení a na trhu si můžete pořídit kompletní systém střídavých i stejnosměrných pohonů, pneumatické i hydraulické systémy a motory spalovací, pneumatické, tepelné i elektromotory.

Kovovýroba, zpracování plechu, převodovky ZPM Kolín, servopohony, armatury, komponenty
Kovovýroba, zpracování plechu, převodovky ZPM Kolín, servomotory, armatury, komponenty, převodovky k servopohonům, zámečnická výroba, svařování.
ZPA Pečky, a.s. Servomotory Kolín
Výroba, prodej průmyslových armatur, pneumatických prvků, ventilů
Pneumatické systémy a průmyslové armatury. Výrobu pneumatických "ISO" válců, ale také krátkozdvihových a nestandardních válců, zajišťuje firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o., z Brna.
Prodej pneumatické motory
Prodej pneumatické motory od firmy FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o., která je distributorem firmy Parker a Parker-Origa, Parker Rectus, Parker Legris, Domnick Hunter.
Stropní pohon DOORMAX pro sekční garážová vrata - skvělý výkon a snadné ovládání
Stropní pohon Doormax je výkonný a spolehlivý typ pohonu pro sekční garážová vrata, který má nově v nabídce společnost BLABLA VRATA s.r.o. se sídlem ve Valašském Meziříčí.
Pohony LINAK nabízejí řešení v moderní průmyslové automatizaci
Elektrické pohony LINAK jsou zárukou inteligentního pohybu, precizního polohování a přesného podávání materiálu.Jsou energeticky nenáročné, bezúdržbové, s odolností vůči nepříznivým podmínkám.
Hydraulické systémy, elektrické pohony, elektronika a software Olomouc, dodávky a servis systémů
Hydraulické systémy, elektrické pohony, elektronika a software Olomouc, dodávky a servis systémů, komplexní řešení strojních systémů, náhradní díly.
Inteligentní pohyb - pohony s integrovaným řízením IC
Použití elektrických lineárních pohonů s integrovaným řízením pro automatizaci průmyslových a zemědělských strojů přináší řadu výhod - nulové nároky na údržbu, snadná instalace a přesnost.
Zapůjčení elektrocentrál při havarijních stavech a přírodních kalamitách
Náhradní zdroj energie - elektrocentrály - Vám při havarijních stavech a přírodních kalamitách zapůjčí v oblasti Jižní Moravy společnost PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Kompresory a elektrocentrály na prodej i k výhodnému zapůjčení
OSPOL TECH s.r.o. je specializovaná firma z Ostravy, která se zabývá prodejem a půjčovnou elektrocentrál a kompresorů za výhodné ceny.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Repasované transformátory, výroba Hradec Králové
Zabýváme se výrobou transformátorů, dále nabízíme repasované transformátory se zárukou 12 měsíců - TRAFO CZ, a.s. Hradec Králové
TRAFO CZ, a.s. Transformátory Hradec Králové
Elektrické servopohony REGADA pro všechny typy armatur, výroba a prodej, moderní technika
Elektrické servopohony s průmyslovými elektromagnetickými ventily vyrábí společnost Regada Česká, s.r.o. v obci Ořech u Brna. Kvalitní vývoj a výroba v oblasti regulační a automatizační techniky.
Regada Česká, s.r.o. výroba elektrické servopohony
Prodej elektromotorů Siemens, měděných lakovaných drátů
Společnost ELVIKO s.r.o. zajišťuje v lokalitě Zlínský a Jihomoravský kraj distribuci, prodej elektromotorů SIEMENS a měděných lakovaných drátů, vodičů od firmy SCHWERING & HASSE GmbH.
Pronájem elektrocentrál, dieselagregátů - nepřetržité dodávky proudu
Nepřetržitou dodávku proudu vám zajistí PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. - poskytneme vám pronájem elektrocentrál a dieselagregátů při odstávkách a výpadcích elektrické energie.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Převodovky ZPM Kolín - Čtvrtotáčkové motorové šnekové převodovky ZPM
Zabýváme se návrhem, výrobou a prodejem motorových komponentů včetně převodovek ZPM a Mastergear - ZPA Pečky, a.s. Kolín
ZPA Pečky, a.s. Servomotory Kolín
Opravy, servis a převíjení vysokorychlostních elektromotorů
Kompletní servis a opravy různých druhů elektromotorů, i do 24 hodin, zajistí společnost Milana Vašuty ELMOT, s.r.o. působící v okolí Brna.
Zahradní technika a zahradní stoje značky Honda - prodej a servis
Autorizovaným prodejcem a servisem zahradní techniky a zahradních strojů značky Honda je firma MOTOMO, s.r.o. v Břeclavi.
MOTOMO, s.r.o.
Pronájem elektrocentrál, náhradní zdroje elektrické energie - rychlé řešení výpadku
Jak rychle a spolehlivě vyřešit výpadek elektrické energie ví firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. - poskytneme vám pronájem náhradního zdroje elektrické energie po celé Jižní Moravě.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Zapůjčení mobilní elektrocentrály při výstavbě, na staveništích včetně dopravy a připojení
Při výstavbě rodinného domu i na jiných staveništích je nezbytná elektřina. Zapůjčení mobilní elektrocentrály včetně dopravy a připojení vám zajistí firma Šafařík s.r.o. a to pro celou Jižní Moravu.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Výměna ložisek u elektromotorů do 40 kW, revize elektromotorů
výměnu ložisek, revize, opravy servis elektromotorů, čerpadel a ručního nářadí v oblasti Pohořelic, Brno-venkov Vám zajistí firma Elmot
Výroba elektromotorů pro strojírenství, motory asynchronní, trakční elektromotory, servomotory
Elektromotory pro lehký i střední strojírenský průmysl naleznete u společnosti EM Brno s.r.o. Uspokojíme i ty nejnáročnější klienty, pro které vyrobíme elektromotory podle přesných požadavků.
Servis ventilátorů, převodovek a frekvenčních měničů za skvělé ceny
Kvalitní a rychlý servis ventilátorů, převodovek a frekvenčních měničů za bezkonkureční ceny zajistí společnost ELMOT Milana Vašuty.
Zajištění mobilních dieselagregátů - půjčovna záložních zdrojů nonstop
Firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. pro vás zajistí pronájem mobilních dieselagregátů nonstop. Spolehlivá energie pro festivaly a jiné akce v Olomouci i Přerově.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Pronájem a půjčovna elektrocentrály i se svářečkou - snadné napájení zařízení
Společnost Unicon Ostrava s.r.o. z Ostravy se specializuje na krátkodobé i dlouhodobé pronájmy stavební mechanizace. Zapůjčit si u ní můžete pravidelně servisované elektrocentrály i se svářečkou.
Pronájem elektrocentrál, náhradních zdrojů nejen na kulturní akce
Kulturní akce se neobejde bez spolehlivé elektrocentrály, kterou vám zajistí firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. - náhradní zdroje poskytneme v Šumperku i Jeseníku.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Průmyslové armatury, pohony, pneumatické systémy, výroba pneumatických válců
Pneumatické systémy a průmyslové armatury, výrobu pneumatických válců, krátkozdvihových, nestandardních a bezpístnicových válců zajistí firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o. v Opavě.