Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Klimatizace Chomutov – do bytu i kanceláře, doprava zdarma
Velký výběr klimatizací s diskrétním a moderním designem a tichým a ekonomickým provozem pro byty, kanceláře nebo jiné prostory nabízí firma Klivent.cz z Chomutova.
Služby ve svařovně Duchcov – údržba kolejí a kolejnic, výměny pražců
Společnost Duchcovská svařovna a.s. nabízí kompletní profesionální služby, které jsou vyžadovány při údržbě a kontrole kolejí a kolejnic, včetně logistických služeb a převozu kolejnic.
Velkoobchod maziva a motorové oleje Shell, Castrol, Mogul – akce
Velkoobchod s mazivy a motorovými oleji Shell, Castrol, Mogul aj. realizuje společnost Autodíly OIL Centrum s.r.o., která pro Vás připravila akční nabídky pro maziva a motorové oleje různých značek.
Prodej, eshop motorové oleje, maziva a autobaterie - odborné poradenství při výběru
Motorové oleje, maziva a autobaterie můžete nakoupit v prodejně firmy Autodíly Oil Centrum s.r.o. v Ostravě nebo na eshopu. Poskytujeme také odborné poradenství při výběru produktů.
Montáž, servis, revize zdvihacích zařízení, jeřábových drah, školení jeřábníků
Zdvihací zařízení, jeřábové dráhy a kladkostroje dodá a opraví firma Pa a Ha – opravy a revize zdvihacích zařízení a jeřábových drah s.r.o. z Chomutova, včetně zajištění školení obsluhy strojů.
Motorové i převodové oleje Shell, Castrol, Venol - prodej, e-shop
S výběrem správného motorového i převodového oleje Vám pomůže firma Autodíly OIL Centrum s.r.o. z Ostravy, která prodává i na svém eshopu oleje osvědčených výrobců Shell, Castrol a Venol.
Modernizace a rekonstrukce železničních nákladních vozů Děčín - přizpůsobení mezinárodním předpisům
Společnost RYKO, a.s. provádí modernizaci a rekonstrukci železničních nákladních vozů. Naši firmu naleznete v Děčíně.
Montáž a opravy technologických celků, strojního zařízení, ocelových konstrukcí, nádrží a potrubních rozvodů
Výrobu, montáž nebo opravu technologických celků, strojních zařízení, potrubních rozvodů, ocelových konstrukcí realizuje firma M Monteza v Česku i Evropské unii.
TPMS, systém měření tlaku v pneumatikách vozidel Děčín - nové senzory VDO REDI
Děčínská společnost Mechanika Teplice nabízí nový ojedinělý systém TPMS, který měří tlaku v pneumatikách Vašich vozidel. Nové senzory VDO REDI jsou jednoduché na montáž.
Dřevěné palety Teplice – výroba a prodej přepravních palet
Vyrábíme a prodáváme přepravní dřevěné palety. Náš sklad a kanceláře naleznete v Duchcově.
Pronájem plnicí stanice CNG Litoměřice -  snadné využití i pro plnění osobních automobilů
Ve společnosti BALKANCAR CZ vám nabízíme pronájem kvalitních plnicích stanic CNG, které jsou vhodné i pro plnění osobních automobilů a to hned v několika provedeních.
Půjčovna vysokozdvižných vozíků Litoměřice - krátkodobý i dlouhodobý pronájem
Společnost BALKANCAR CZ s.r.o. se sídlem v Litoměřicích nabízí vysokozdvižné vozíky s nosností od 1800 do 5000 kg, a to na jediný den, dva týdny nebo i několik měsíců.
Akumulátorové plošinové vozíky prodej Litoměřice -  v nosnostech od 1 do 15 tun
Naše akumulátorové plošinové vozíky v nosnostech od 1 do 15 tun oceníte nejvíce v průmyslových areálech, skladech, ale i potravinářském průmyslu.
Zipové znovuuzaviratelné sáčky Chomutov - pro rychlé uskladnění drobných předmětů
Zipové znovuuzaviratelné sáčky se dodávají buď prázdné, anebo už předem naplněné látkami, které požadujete.
Plastové paletizační vozíky prodej Litoměřice -  vhodné pro přepravní a spediční společnosti
Plastové paletizační vozíky, které jsou vhodné pro přepravní a spediční společnosti, nebo také do provozů s agresivním prostředím prodává společnost BALKANCAR.
Prodej a výroba papírových obalů Teplice-Novosedlice - strojní lepenky, kartonáž
Společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s r.o. se specializuje na výrobu papírových obalů. Naše firma sídlí v Novosedlicích.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Terénní vysokozdvižné vozíky s výkonným motorem a širokými pneumatikami Litoměřice
Snadnou přepravu zboží a materiálu i mimo zpevněné plochy zajistí terénní vysokozdvižné vozíky s výkonným motorem a širokými pneumatikami od společnosti BALKANCAR.
Čelní vysokozdvižné vozíky - nové řady, prodej Litoměřice - vysoký výkon a malá spotřeba paliva
Představujeme Vám nové řady (řada 2E, řada Z) čelních vysokozdvižných vozíků, které jsou vhodné k přesunu materiálu či zboží.
Stohovací nízkozdvižné vozíky prodej Litoměřice -   s jednoduchou údržbou a snadným servisem
Kvalitní výkonné stohovací vozíky s rychlou a obratnou technikou pro stohování materiálu nabízí ke koupi společnost BALKANCAR CZ.
CNC obrábění modelů a forem Chomutov - tvarové a plošné obrábění vrtáním a frézováním
Chomutovská společnost BV PLAST s.r.o. disponuje obráběcím centrem Dynamic pro výrobu lisovacích forem a modelů. CNC obráběcí centrum je vhodné pro tvarové i plošné obrábění vrtáním a frézováním.
Projektování, výroba a montáž ocelových konstrukcí Teplice - výrobní haly, skladové prostory
Potřebujete vyrobit, dodat, či namontovat ocelovou konstrukci do Vaší firmy? Společnost Teplotechna - Prima s.r.o. se může díky svým mnohaletým zkušenostem o vše postarat.
Průtokoměr / spínač průtoku WY a převodník SIGNAL 4.0. - novinky v měření a hlídání průtoku
Průtokoměr - spínač průtoku WY a převodník SIGNAL 4.0 – novinku oblasti měření a hlídání průtoku nabízí firma HENNLICH s.r.o. se sídlem v Litoměřicích.
Prodej a servis strojů Wisconsin Litoměřice - všestranné stroje pro použití celý rok
Zahradnické služby Knotek & Veselka z Litoměřic je autorizovaným prodejcem univerzálních strojů Wisconsin Engineering. Zajišťujeme i servis. Stroje jsou k použití v letních i zimních měsících.
Prodej ložisek Ústí nad Labem - distribuce značky SKF
Jsme předním distributorem ložisek od společnosti SKF, nakupujeme a prodáváme originální, špičková ložiska. Nabízíme veškeré výrobky společnost SKF. V našem sortimentu naleznete pouze nejkvalitnější ložiska, které strojům prodlouží životnost. Což má za následek i další ušetřené peníze. LOGUP, spol. s r.o. neprodává ani nenabízí žádné ...
Zimní údržba veřejných komunikací Litoměřice - 24 hodinová pohotovost
Zahradnické služby Knotek & Veselka zajišťují zimní údržby komunikací. Dále také ruční úklid sněhu a úklid tam, kde nemá přístup technika (disponujeme ručními posypovými vozíky.