Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Výroba a prodej úklidových mopů a pomůcek e-shop – pro domácí i profesionální úklid Děčín
Náročný úklid podlahy Vám zjednoduší a zrychlí kvalitní mopy a pomůcky, které pro domácí i profesionální použití vyrábí a prodává společnost Augustin Pecha-Mopservis s.r.o. sídlící nedaleko Děčína.
CNC i klasické obrábění kovů, plastů, kovoobrábění, přesné obrábění strojních součástí
CNC obrábění kovů a plastů s vysokou přesností Vám poskytne společnost ME - Metal Economic, s.r.o. z Droužkovic u Chomutova. Zajistíme kvalitní opracování kovů a plastů včetně dopravy a montáže.
Generální opravy a montáže strojních technologických celků, rotačních pecí, mlýnů a nádrží
Antonín Pospíšil - M Monteza je společnost z Čížkovic, jež poskytuje kompletní služby v oblasti montáží a oprav technologických celků strojírenského zařízení, ocelových konstrukcí a nádrží.
Autorizovaný zástupce čistící techniky NILFISK ADVANCE – prodej a servis
Společnost KASCH Technik s.r.o. z Ústí nad Labem jako autorizovaný zástupce kvalitní čistící techniky dánské firmy NILFISK ADVANCE nabízí služby prodeje a záručního i pozáručního servisu.
Antikorozní povrchová úprava kovových, betonových a dřevěných ploch, tryskání, pískování
Antikorozní ochranu povrchů ve vysoce namáhaných prostředích Vám zrealizuje firma EC + B service, s.r.o. z Teplic. Provádíme veškeré povrchové úpravy, kvalitně a v rámci nejen ČR, ale celé Evropy.
Kontejnery obytné, skladové, sanitární, stavební, stohovatelné buňky, prodej, pronájem
Kontejnery obytné, skladové, sanitární, stavební, stohovatelné buňky, různých velikostí, nové či repasované jejich prodej i pronájem zajišťuje společnost VAMIRO s.r.o., Most.
Kvalitní pákové a kroužkové mechanismy do kancelářských pořadačů, jejich výroba a prodej
Firma INTERKOV spol. s r.o. se zabývá výrobou a prodejem pákových a kroužkových mechanismů do kancelářských pořadačů. Široký sortiment pro knihařskou a papírenskou výrobu v Benešově nad Ploučnicí.
Výroba, montáž a servis vodorovných deskových, křížových nebo stolových vyvrtávaček
Nové typy vodorovných deskových, křížových nebo stolových vyvrtávaček pro strojírenství vyrábí firma RETOS VARNSDORF s.r.o. Zajistíme Vám také jejich montáž, servis a opravy.
Temperování a odtemperování sklářských a průmyslových pecí s použitím nejmodernější techniky
Temperování a odtemperování sklářských a průmyslových pecí s použitím nejmodernější techniky při opravách a servisech pecí a agregátů zajišťuje společnost BOHEMIA-HOTWORK s.r.o.
Požární ochrana Ústí nad Labem – od školení, jednání s úřady po zajištění požární techniky
Společnost TAURUS – PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem poskytuje komplexní služby požární ochrany od školení po zajištění požární techniky zákazníkům po celém území České republiky.
Ocelové sudy, kovové obaly pro pevné, kapalné i sypké látky, výroba
Ocelové sudy s odnímatelným či šroubovacím víkem pro přepravu a skladování pevných, kapalných i sypkých látek vyrábí společnost Greif Czech Republic a.s., se sídlem v Ústí nad Labem.
Zimní údržba komunikací a chodníků, odklízení sněhu, úklid areálu, okres Most
Celoroční servis, zimní a letní údržba komunikací, chodníků a prostranství, odklízení sněhu, úklid a čištění areálu Vám provede společnost Ivo Kernal sídlící v okrese Most.
Kovovýroba, výroba ocelových konstrukcí, zámečnické a svářečské práce, okres Děčín
Zámečnické a svářečské práce, výrobu ocelových konstrukcí do stavebnictví Vám zajistí kovovýroba S&R Stahlbau-Blechbearbeitung CZ, s.r.o., se sídlem v okrese Děčín.
Závlahové systémy a postřikovače pro zemědělce, fotbalová hřiště, zahrádkáře
Zavlažovací zařízení, závlahové systémy, soustavy a postřikovače pro zemědělce, zahrádkáře, fotbalová hřiště, okrasné zahrady, skleníky Vám dodá a zrealizuje firma AGROFIM CZECH s.r.o.
Strojírenská výroba Louny – kusová výroba, malé i velké série
Česká firma RK METAL spol. s r.o. z Loun nabízí své služby kvalifikované strojírenské výroby malých i velkých sérií náhradních dílů, forem na lití hliníku nebo vstřikování plastů.
Sklářské pece a vyzdívky pecí Teplice - poradenství, projektování, dodávky a montáž
Firma Teplotechna – Prima s.r.o. z Teplic je prověřeným projektantem a dodavatelem všech typů sklářských tavicích pecí, speciálních sklářských pecí a žáruvzdorných vyzdívek pecí.
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana Ústí nad Labem – revize, školení, poradenství
Se zajištěním bezpečnosti práce a ochrany zdraví zaměstnanců stejně jako s požární ochranou pracoviště Vám pomůže firma TAURUS – PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem.
Kovovýroba, výroba ocelových konstrukcí Teplice - od návrhu až po konečnou realizaci
Pokud sháníte společnost s nabídkou výroby ocelových konstrukcí a kovovýroby od projektu až po dodání, neváhejte kontaktovat spolehlivou firmu HASU spol. s r.o. z Teplic.
Renovace kovů a betonů Litvínov – finanční úspora za nové stroje
Zamezení dalšímu opotřebení částí strojů a zařízení napříč všemi odvětvími průmyslu a jejich zbytečné výměny za nové nabízí specialisté na renovace kovů a betonů z firmy STROJCONSULT Litvínov s.r.o.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Stroje pro potravinářský průmysl, pekárny, vývoj, výroba, prodej, servis, Šluknov
Máte pekárnu a hledáte pro ni spolehlivé stroje na přípravu, tvarování a dopravu těsta? Obraťte se na společnost TOPOS a.s. Vyvíjíme, vyrábíme, servisujeme stroje a zařízení pro potravinářský průmysl.
Servis elektromotorů různých typů a značek Děčín pro delší životnost
Pokud chcete, aby Váš elektromotor, nebo transformátor sloužil co nejdéle, pak využijte služeb firmy pana Ondřeje Tvrdíka z Děčína, který nabízí servis a opravy elektromotorů různých typů a značek.
Protikorozní ochrana a speciální nátěry Litoměřice – ochrana v extrémním prostředí
Pracujete se zařízením, které vystavujete velmi těžkému koroznímu prostředí? Pak kontaktujte firmu AQUA S.P.P. s provozovnou v Litoměřicích, specialistu na protikorozní ochranu a speciální nátěry.
Výroba a montáž ocelových konstrukcí Teplice – profesionální práce dle Vašich požadavků
Hledáte firmu, která Vám dle individuálních požadavků vyprojektuje, vyrobí a namontuje ocelové konstrukce? Společnost Teplotechna – Prima s.r.o. z Teplic se o vše postará.
Žáruvzdorné vyzdívky pecí Teplice - kompletní servis, montáž, projektové návrhy
Teplotechna - Prima se zabývá návrhy, realizací a montáží žáruvzdorných vyzdívek pro všechny průmyslové pece. Hlavní činnost firmy se věnuje výstavbě nových a opravě již stávajících sklářských pecí.
Optik Ústí nad Labem – výběr nových brýlí, opravy brýlí, měření zraku
Pokud nosíte brýle na dálku nebo na blízko, kontaktní čočky nebo potřebujete změřit zrak či opravit poškozené brýle, navštivte Oční optiku Krůtková v Ústí nad Labem.