Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Dodavatel obalového materiálu a kancelářských potřeb
Kartonový, lepenkový obalový materiál pro vaše zboží, drobnější papírové obaly a výrobky, kancelářský papírový sortiment a mnoho dalšího sortimentu u nás v LITOPAP spol. s.r.o.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Projektová činnost v oblasti ocelových a betonových konstrukcí Ústí nad Labem
Nabízíme služby v architektonické a projekční činnosti především pro výstavbu ocelových a betonových konstrukcí a konstrukcí dřevěných hal.
CHEMTEC projekty s.r.o. architektonická a projekční činnost
Distribuční a výkonové transformátory
Spolehlivý dodavatel distribučních a výkonových transformátorů, transformátory olejové, suché se zalévaným vinutím či suché RESIBLOCK Vám dodá společnost VFSERVIS s.r.o. se sídlem v Teplicích.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
Vyvolávací zařízení a zobrazovací systémy - výroba v České republice
Vyvolávací zařízení a zobrazovací systémy jsou velmi praktickým pomocníkem ve všech institucích a provozovnách, kam přichází větší počet zákazníků.
Bezkontaktní docházkové terminály vyráběné v ČR -  pro evidenci docházky a kontrolu přístupu
Aby Vaše docházkové a stravovací systémy fungovaly co nejlépe, musí být doplněny bezkontaktními docházkovými terminály, nejlépe od českého výrobce.
MIG svařování Chomutov - svařování kovů v ochranné atmosféře inertním plynu
Společnost HS UMFORMTECHNIK s.r.o. z Chomutova ve svém portfoliu služeb nabízí MIG svařování, tedy svařování kovů v ochranné atmosféře inertního plynu.
Povrchové úpravy – lakování, pozinkování či broušení
Broušení dílů a nástrojů, finální povrchové úpravy pomocí lakování a zinkování pro ochranu Vašich produktů, výrobků od firmy HS Umformtechnik s.r.o.
Speciální chemie Lorito a doplňky sanitární techniky a hygieny
Čističe a úklidová chemie značky Lorito, universální, základní i speciální přípravky pro úklid a dezinfekci prodává Augustin Pecha - Mopservis, s.r.o.
Podlahové mycí a drhnoucí stroje - Ústí nad Labem
Čištění podlah za pomoci mycích a drhnoucích strojů značky Nilfisk. Autorizovaný prodej a servis zajišťuje společnost KASCH Technik s.r.o. z Ústí nad Labem.
Displeje pro vyvolávací systémy od českého výrobce - snadnější a příjemnější práce s klienty
Přehlednost, jednoduchá obsluha a široké možnosti využití, přesně tyto funkce plní vyvolávací a zobrazovací systémy - displeje od společnosti TETRONIK.
Galvanické pokovování Ni a výroba konstrukcí nástrojů a jednoúčelových strojů
Antikorozní povrchová úprava, povrchová úprava pomocí niklování, vývoj a návrh nástrojů, součástek a strojů dle Vašich požadavků, dlouholeté konstrukční zkušenosti.
Výroba měřící techniky, optické měření Teplice, multidotykové měření, kalibrace, speciální systémy
Výroba měřící techniky, optické měření Teplice, multidotykové měření, kalibrace, speciální měřící systémy, přístroje pro měření drsnosti a kontury, údržba a servis.
Svařovací technika, svářečky MIG/MAG, plazmové svářecí přístroje Děčín, servis, příslušenství
Svařovací technika, svářečky MIG/MAG, plazmové svářecí přístroje Děčín, servis, příslušenství svařovací techniky, svařovací hořáky, automatizace.
Výkup palet a europalet a Cu-Al kabelů
Vykupujeme měděné i hliníkové kabely, palety i europalety. Zajistíme nakládku, odvoz i přistavení kontejneru. Provozovny máme v Chomutově a ve Spořicích.
Štoky s.r.o. výkup a zpracování odpadů
Technické služby města Most, správa a údržba veřejných prostor
Správa a údržba města Most, údržba veřejných prostor, komunikací, sportovišť, hřbitova realizuje firma Technické služby města Mostu, a.s, pod zřizovatelem Statutárního města Most.
CNC obráběcí centrum, plošné a tvarové obrábění, frézování a vrtání
CNC obrábění s moderním 5osém obráběcím centru. Výroba forem, modelů a dílů z několika druhů materiálů. Zpracování grafického návrhu výrobku u BV PLAST s.r.o. z Klášterce.
Odlitky, obrábění kovů, frézování, lisování, svařování, CNC
Opracování jakýchkoli kovů, výroba přípravků a dílů, odlévání velkých i drobných odlitků od STROJÍRNY Rumburk s.r.o. z Horního Jindřichova.
Montáže a servis klimatizačních zařízení Teplice, vzduchotechnické jednotky ATREA a REMAK
Montáže a servis klimatizačních zařízení Teplice, vzduchotechnické jednotky ATREA a REMAK, klimatizace do bytů, rodinných domů a kanceláří, tepelná čerpadla.
Kovovýroba, výroba montáž kontejnerů, zábradlí, brány Chomutov, konstrukce, zinkování
Kovovýroba, výroba montáž kontejnerů, zábradlí, brány Chomutov, konstrukce, ploty, zinkování, přístřešky pro automobily, stání, přepravní boxy, práškové lakování.
Výroba papírových a lepenkových obalů – krabice, proložky
Sháníte dodavatele kvalitních a rychle dostupných papírových a lepenkových obalů? Společnost LITOPAP spol.s r.o. z Litoměřic se zabývá výrobou kartonových obalů i odnosných a skládacích krabic.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Hydraulické a pneumatické stroje -  výroba, servis i prodej náhradních dílů
Pokud potřebujete zakoupit hydraulický či pneumatický stroj, nebo sháníte jenom servis na některých ze strojů, obraťte se na společnost pana Miroslava Zejdy se sídlem v Litoměřicích.
Půjčovna čistící techniky, vysavače, vysokotlaké mycí stroje a vapky,  podlahové mycí stroje Ústí nad Labem
Půjčovna kvalitní dánské čistící techniky, vysavače, vysokotlaké mycí stroje a vapky, podlahové mycí stroje, průmyslové vysavače, čištění koberců - KASCH Technik s.r.o. Ústí nad Labem
Zemědělská, komunální a lesnická technika -  široký výběr a servis profesionálních strojů
Sháníte zemědělskou, lesnickou, stavební či komunální techniku pro soukromé účely či pro podnikání? Zabýváme se prodejem, opravami a servisem zemědělské, lesnické a komunální techniky.
Obalový materiál – výroba lepenkových krabic, etiket, kartonů
Prodej žádného výrobku se neobejde bez obalového materiálu, lepenkových a odnosných krabic, kartonů i samolepících etiket. Toto vše Vám vyrobí a dodá společnost LITOPAP spol.s r.o. z Litoměřic.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Papírové obaly, kartónové krabice výroba Litoměřice
Kartónové krabice a boxy s víkem, rychlouzavírací i skládací na skladování, stěhování či balení produktů vyrábí a prodává společnost LITOPAP spol. s r.o.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice