Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Výroba plochých a hadicových sáčků, balící služby Mladá Boleslav, ruční zakázková výroba, design
Výroba plochých a hadicových sáčků, balící služby Mladá Boleslav, ruční zakázková výroba, konečný design, sáčky z flexibilní fólie, Flow Pack sáčky, doypack sáčky, balící služby, balení.
Dodávky výrobků a systémů v oblasti ochrany proti výbuchu Mělník, automatizační technika
Dodávky výrobků a systémů v oblasti ochrany proti výbuchu Mělník, automatizační technika, analyzátory, měření, elektrotechnika pro těžbu, modulární analyzátory plynu, řídící stanice, ovládací panely.
BARTEC s.r.o.
Kopi Servis -  oprava a prodej tiskáren, kopírek, faxů a multifunkčních zařízení
Potřebujete servis tiskárny, kopírky nebo jiné kancelářské techniky? Společnost pana Zdeňka Konopiského poskytuje profesionální servis a prodej tiskáren, kopírek, faxů a multifunkčních zařízení.
Technika pro farmu - stroje a mechanizace pro zemědělství -  doručení do 24 hodin
Potřebujete si usnadnit a zrychlit Vaši práci třeba na poli či farmě? Náš e-shop představuje sortiment zboží techniky pro farmu a stroje pro zemědělství.
Vitríny Euro Vitrine, Office Vitrine, výroba Praha – kvalitní provedení i pro exteriérové využití
Společnost Zapp Infosystémy s.r.o. z Prahy vyrábí a klientům nabízí vitríny řady Euro Vitrine a Office Vitrine v mnoha formátech pro přehlednou presentaci tiskovin a informací v exteriéru i interiéru.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Měřicí přístroje pro měření extrémních teplot - Termosondy Kladno
Termosondy Kladno, spol. s.r.o. se zabývají výrobou měřících přístrojů pro měření extrémních teplot. Nabízíme kalibraci a validaci teploty, tlaku i elektrických veličin v akreditované laboratoři.
Komplexní nabídka stavebních a silničních strojů Cat® včetně příslušenství
Stavební a silniční stroje, nakladače, válce rypadla od amerického výrobce Caterpillar nabízí společnost Zeppelin CZ s.r.o. sídlící v okrese Praha-východ s pobočkami po celé ČR.
Povrchová úprava kovů, galvanické pokovení a zinkování
Protikorozní povrchovou úpravu kovových výrobků Vám zajistí naše společnost CVP Galvanika s.r.o. Najdete nás v Příbrami IV ve Středočeském kraji.
Zámečnické práce Kolín – výrobky pro firemní prezentaci zboží
Zabýváme se především zámečnickou výrobou a obráběním, provádíme zámečnické práce Kolín – výrobky pro firemní prezentaci zboží - V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s.
Filtrační technika Kladno – kvalitní filtrační síta a tkaniny
Firma STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Kladna nabízí zákazníkům kvalitní filtrrační techniku jako jsou filtrační síta a filtrační tkaniny.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Robotická pracoviště, dopravníky pro výrobní společnosti
Kompletní robotizaci pracovišť a automatizovaných technologických celků nabízí společnost elTomas s.r.o. Provozovnu společnosti najdete v Bělé pod Bezdězem v okrese Mladá Boleslav.
Stolní tiskárny čárových kódů na štítky - malá velikost, nízká cena
Stolní tiskárny najdete v sortimentu společnosti TFP UNIVERSAL a.s. z Čestlic u Prahy. Mezi žádané produkty v této kategorii najdete např. tiskárny Argox série O4, P4 a D4.
Autorizovaný dealer strojů DYNAPAC v ČR
Prodej strojů značky DYNAPAC včetně zajištění náhradních dílů nabízí svým zákazníkům společnost DYWI servis CZ s.r.o. se sídlem v Modleticích 138 u Říčan v okrese Praha-východ.
DYWI servis CZ s.r.o. Stroje značky DYNAPAC v ČR
Konstrukce a výroba nástrojů, forem a obráběných dílů
Společnost Nástrojárna PALABA s.r.o. je firma s více než padesátiletou tradicí ve výrobě nástrojů a kovoobrábění, která sídlí na ul. Pražská 643 ve Slaném v okr. Kladno.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Elektrické pece na míru, vozové, nahřívací i sušárny
Průmyslové elektrické pece pro zpracování kovů, skla, nástrojárny, laboratoře na zakázku zhotovuje společnost Elektrické pece Svoboda – Václav Svoboda, Světice u Říčan.
Výrobní a montážní linky pro automotive a strojírenství
Automatizace a robotika, výrobní linky, montáže, jednoúčelová zařízení v průmyslových odvětvích. Tyto stroje projektuje a zhotoví společnost ADAX, spol. s r.o., Kladno.
Prodej spolehlivých hlásičů oxidu uhelnatého pro tábory, rekreační zařízení, chalupy Kolín
Naše firma provádí servis a prodej hasicích přístrojů, zabýváme se prodejem spolehlivých hlásičů oxidu uhelnatého - Josef Korelus Uhas Kolín
Regály, regálové systémy do skladů, hal, archivů, Veltrusy
Regály a regálové systémy policové, konzolové, posuvné, galerie se schody a dělícími stěnami do skladů či dílen dodává Služby, stavby, montáže, spol. s r.o., Veltrusy.
Broušení kovů Kolín – soustružení tvarové, na kulato, na plocho
Provádíme kvalitní broušení kovů, frézovací centrum – erozivní obrábění, soustružení - TESPON s.r.o. Nástrojárna Kolín
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Chladící stoly prodej Praha – velký vnitřní objem, nízká spotřeba
Žádné restaurační zařízení se neobejde bez chladícího stolu. Velký výběr různých objemů a velikostí se zárukou úsporného provozu nabízí společnost GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.
Kontejnery a nosiče na míru pro nákladní auta a traktory
Prodej, servis a výrobu nosičů kontejnerů, traktorových návěsů, kontejnerů a nákladních jeřábů realizuje CHARVÁT CTS a.s., Poděbrady.
Bezpečnostní zábrany prodej Slaný - ochrání před pádem do nižších podlaží
Potřebujete zajistit prostory mezi patry, na schodech nebo na balkonech před pádem osob a věcí? Bezpečnostní zábrany, zábradlí a ocelové sítě prodává TOI TOI, sanitární systémy, s r.o. Slaný.
Holografická fólie - bezpečností prvek pro ochranu Vašich výrobků
Chcete ochránit Vaše výrobky? Holografické fólie od společnosti TFP universal z Prahy jsou skvělou volbou.
Konstrukční a projekční činnost, 3D modelování, vývojové práce, vizualizace a design
Kompletní služby v oblasti strojírenství poskytuje pomalu se rozrůstající společnost Ottl, s.r.o. z Teplýšovic. Zajišťujeme profesionální konstrukční a projekční činnosti.
Skládací pojízdné kontejnery pro snad manipulaci, Beroun
Kovodružstvo, v.d. vyrábí a dodává praktické skládací pojízdné kontejnery různých velikostí a nosností pro snadnou manipulaci s nákladem. Nabízíme kvalitní manipulační techniku s dlouhou životností.