Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Myčky nádobí prodej Praha – ideální mycí výsledky s nízkou spotřebou vody
Žádná restaurace, jídelna nebo kavárna se dnes již neobejde bez kvalitní myčky nádobí. Velký výběr těchto profesionálních pomocníků naleznete u společnosti GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.
Drobná manipulační technika Beroun - rudly, vozíky a další
Kovodružstvo, v.d. nabízí ruční dvoukolové vozíky, distribuční vozíky, rudly i další drobnou manipulační techniku. Sídlo společnosti najdete nedaleko Berouna.
Výroba lisovacích nástrojů na plechové díly Slaný – od konstrukce po doladění
Hledáte prověřenou společnost, která nabízí služby výroby lisovacích nástrojů na plechové díly? Pak kontaktujte společnost Nástrojárna Palaba s.r.o. ze Slaného, která má v tomto oboru dlouhou tradici.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Výroba forem pro sériovou výrobu vstřikováním plastů a lisováním plechů
Výrobu forem pro Vaši sériovou výrobu dílů vstřikováním plastů nebo lisováním plechů zajistí společnost Nástrojárna Palaba s.r.o. ze Slaného.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Opravy speciálních strojů, přestavby balicích strojů i linek, odborný technický servis
Profesionální repasí a opravou balicích i jiných strojů se zabývá společnost KELTNER STANISLAV - OPRAVY SPECIÁLNÍCH STROJŮ z Kácova v okresu Kutná Hora.
Filtrační program Kladno – rotační, kónická, oblouková, plochá a válcová síta
Filtrační program vyrobený z ušlechtile oceli, který nalezne své uplatnění čistírnách vod, pivovarnictví nebo chemickém průmyslu nabízí společnost STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Kladna.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Vozítka pro děti Beroun - koloběžky a tříkolky pro děti od 4 let s parkovacími stojany
Koloběžky a tříkolky dodáváme jednotlivcům i mateřským školkám. Koloběžky jsou vhodné pro děti od 4 let a tříkolky od 3 let s maximální nosností do 30kg.
Stroje pro rychlé zpracování surovin Praha - krouhače, roboty, škrabky, nářezové stroje
Širokou nabídku profesionálních strojů pro zpracování potravinářských surovin od robotů, škrabek, nářezových strojů až po krouhače nabízí restauračním zařízením GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.
Zdravotnický materiál, technika a přístroje - LaparoTech Instruments
Společnost LaparoTech Instruments s.r.o. se sídlem v Brandýse nad Labem – Staré Boleslavi dodává špičkové lékařské přístroje a zdravotnické vybavení.
Komplexní laparoskopické portfolio, zdravotnické přístroje a materiál
Zdravotnické přístroje pro laparoskopii, instrumentační techniku a zdravotnický materiál nabízí firma LaparoTech Instruments s.r.o. v Brandýse nad Labem.
Kované podvozkové díly pro automobilový průmysl, kování a obrábění hliníku, výroba Kamenice
Kvalitní kované díly pro dekorativní a průmyslovou oblast zhotovuje společnost Strojmetal Aluminium Forging, s.r.o. z Kamenice u Prahy. Vyrábíme pevné díly i pohony na míru s dlouhou životností.
Tiskárna etiket VP750 - vylepšená odolnost proti vodě
Mezi tiskárnami etiket pro průmyslové využití najdete v sortimentu společnosti TFP universal a.s. také plnobarevnou tiskárnu voděodolných etiket VP750 společnosti VIP Color.
Technologie pro povrchové úpravy produktů, tryskací, metalizační, lakovací zařízení
Stroje pro rovnoměrný žárový nástřik na kovové materiály i plastové hmoty naleznete u společnosti S.A.F. Praha spol. s r.o. z obce Přišimasy. Kvalitní povrchová úprava včetně dodávky a montáže.
Gastro konvektomaty prodej Praha – nepostradatelný všestranný varný systém
Nepostradatelným pomocníkem všech kuchařů hotelů, restaurací a cateringových společností se stává gastro konvektomat, který prodává společnost GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.
Elektrické servopohony REGADA pro všechny typy armatur, výroba a prodej, moderní technika
Elektrické servopohony s průmyslovými elektromagnetickými ventily vyrábí společnost Regada Česká, s.r.o. v obci Ořech u Brna. Kvalitní vývoj a výroba v oblasti regulační a automatizační techniky.
Regada Česká, s.r.o. výroba elektrické servopohony
Multifunkční kotle a pánve prodej Praha - ThermaLine, ProThermetic
Multifunkční vybavení do gastroprovozů, univerzální tlakové či sklopné kotle a pánve řady ThermaLine, ProThermetic prodává společnost GASTROART CZ, spol. s r.o., Praha.
Technické služby občanům, firmám a obcím Kutná Hora
Poskytujeme služby městu Kutná Hora, okolním obcím, firmám a občanům.
Výdejní linky prodej Praha  - nadčasový design a maximální funkčnost
Výdejní linky s moderním designem, maximální funkčnost, snadný přístup k prezentaci pokrmů do jídelen či cukráren dodává GASTROART CZ, spol. s r.o., Praha.
Nástroje a implantáty pro ortopedii, chirurgii a traumatologii, výroba
ProSpon spol.s r.o. je česká firma z Kladna zabývající se vývojem, výrobou zevních i vnitřních fixátorů pro oblast zdravotnictví. Zaměřujeme se na implantáty a náhrady lidských kloubů i částí kostí.
Antikorozivní nástřiky na ocelové mostní konstrukce Jičín
Provádíme profesionální ošetření ocelových mostních konstrukcí kvalitními antikorozivními nástřiky - Pavel Kordík - Metax Jičín, Mělník
Produkty Intervence od světových výrobců - Intervenční kardiologie a radiologie
Společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze nabízí nemocnicím a klinikám pro jejich oddělení intervenční kardiologie a radiologie kvalitní produkty intervence od světových výrobců.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Prodej a plnění tlakových lahví oxidem uhličitým Kutná Hora
Nabízíme prodej a plnění tlakových lahví oxidem uhličitým (CO2) i mimo pracovní dobu - Hasič-Servis Požárně Bezpečnostních Zařízení, s.r.o. Kolín
Cukrárenské vitríny eshop – lákavá nabídka dortů, zákusků a desertů
Vlastníte restauraci nebo cukrárnu? Lahodným dortům, zákuskům a desertům vystaveným v cukrárenských vitrínách z eshopu společnosti GASTROART CZ,spol. s r.o. zaručeně zákazníci neodolají.
Svařovací technika Příbram, výkonné svařovací zdroje, přídavné materiály, bowdeny, e-shop
Prodej špičkových strojů pro účely svařování zajišťuje společnost QUICK - SERVIS, spol. s r.o. z Příbrami V – Zdaboř. Kvalitní svařovací zařízení předních světových značek STEL a ESAB.
Zakázková kovovýroba na míru s použitím nejmodernějších technologií, zábradlí a schodiště
Klasickou a ozdobnou kovovýrobu podle představ daného zákazníka zajišťuje dynamická společnost Kovovýroba Zbyněk Pokorný sídlící v obci Kněžmost – Býčina v okresu Mladá Boleslav.