Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Krabice na výslužku, vánoční cukroví a dekorativní krabice – výroba a prodej
Ozdobné krabice na svatební výslužku, originální dekorativní krabice na zabalení dárku či klasické krabice na uskladnění cukroví zakoupíte v okolí Prostějova v prodejně společnosti Karton plus.
Karton plus spol. s.r.o.
Výroba nových modelových zařízení ze dřeva, pryskyřice i kovu
Výrobu nových modelových zařízení ze dřeva, pryskyřice i kovu vám zajistí SLÉVÁRNA ANAH Prostějov, s.r.o..
Dopravníkové systémy - podvěsné dopravníky pro oděvní výrobu
Na výrobu dopravníkových systémů je specialistou firma Přidal z Prostějova - pro oděvní výrobu zajistíme podvěsné i řetězové dopravníky.
Přidal s.r.o.
Zahradní štěpkovače - drcení a likvidace kmenů, keřů, kůry, k výrobě štěpky
Výkonné zahradní štěpkovače určené k drcení a likvidaci kmenů, keřů, kůry a nepotřebného řeziva a také k výrobě štěpky dodává společnost LASKI s.r.o.
LASKI, s. r. o.
Frézy na pařezy - výroba a prodej - odfrézování nadzemní i podzemní části pařezu
Frézy na pařezy, které jsou určeny k frézování dřevěných pařezů, vyrábí a prodává společnost LASKI s.r.o. Frézy na dřevěné pařezy slouží k odfrézování nadzemní a podzemní části.
LASKI, s. r. o.
Nástrojárna, konstrukce a výroba vstřikovacích forem plastových dílů, zpracování návrhu
Výrobou vstřikovacích forem pro sériovou produkci i prototypové plastové díly se zabývá energicky se rozvíjející společnost Mürdter Dvořák, nástrojárna, spol. s r.o. se sídlem v Olšanech u Prostějova.
Levné obaly, sáčky i tašky přímo od výrobce - eshop
Levné obaly, sáčky i tašky zakoupíte jedině od firmy OBALIA s.r.o. - na eshopu obalylevne.cz na vás čeká bohatý sortiment obalového materiálu s potiskem i bez potisku a to přímo od výrobce.
Reklamní, igelitové tašky s potiskem i bez potisku - výroba
Reklamní, igelitové tašky s potiskem jsou výbornou propagací pro vaši firmu či produkty. Chcete-li i vy zajistit jejich výrobu, pak kontaktujte firmu OBALIA v Prostějově a vyberte si z mnoha druhů.
Kompletní služby požární ochrany - servis hasících přístrojů a hydrantů
Společnost MARAKOU s.r.o. vám zajistí kompletní služby v oblasti požární ochrany pro lokality Prostějov, Olomouc a Brno. Jednou z nich je servis hasících přístrojů a hydrantů.
Galvanovna - povrchové úpravy kovů a galvanické zinkování
Specialistou na povrchové úpravy kovů a galvanické zinkování je Prostějovská firma GALVA , která tyto technologie využívá především na technicky a konstrukčně náročnější díly.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Rychlouzavírací sáčky se zipem pro balení a skladování předmětů
Pro balení a skladování menších předmětů jsou nejpraktičtější rychlouzavírací sáčky se zipem, díky kterým budete mít vše pod kontrolou. V eshopu firmy OBALIA si vyberete zipové sáčky různých druhů.
RFID Technologie – radiofrekvenční systém průmyslové identifikace
RFID technologie – radiofrekvenční systém identifikace – systém pro rychlé zpracování a co nejrychlejší přenos dat od společnosti ALEDO s.r.o. z Prostějova.
Uzamykací produkty, systém LOTO, Procedura Lockout/Tagout
Společnost Aledo z Prostějova vám představuje unikátní uzamykací produkty – systém LOTO. Je to systém, jehož cílem je zabránit náhodnému spuštění zařízení při provádění oprav průmyslových strojů.
BOZP a bezpečnostní značení sníží riziko úrazů na pracovišti
Povinností každého zaměstnavatele je zajistit bezpečnost práce pro své zaměstnance, aby nedošlo k žádnému úrazu na pracovišti, způsobenému nedostatečným značením pracovního prostředí.
Multifunkční výkonné průmyslové tiskárny BRADY - nejen pro značení etiket, štítků a čárových kódů
Bez identifikačních údajů se dnes neobejde žádný produkt, proto si u firmy Aledo pořiďte multifunkční průmyslovou tiskárnu BRADY pro tisk výrobního, bezpečnostního a směrového značení.
Drátěné dopravní pásy pro průmyslová odvětví, konstrukce, výroba a montáž a pravidelný servis
Drátěné dopravní pásy pro účely přepravy či manipulace předmětů Vám poskytne ryze česká společnost s více jak padesátiletou výrobou, Bratři Wilhelmové – TOPAS, spol. s r.o. z Prostějova.
Zábradlí kovové, nerezové, dřevěné, prosklené, zakázková výroba, okres Prostějov
Zábradlí do interiérů i exteriérů, kovové, nerezové, dřevěné, prosklené, na schodiště, balkony či tribuny vyrábí na zakázku společnost ARDENT Corp. s. r. o., okres Prostějov.
Přenosné hasící přístroje do firem, veřejných prostor i domácností - prodej
Hasící přístroj nesmí chybět ve firmě, veřejných prostorách, ale ani v domácnosti. Proto se vybavte ve firmě MARAKOU, která se zaměřuje v Prostějově i Olomouci na prodej přenosných hasících přístrojů.
Podlahové bezpečnostní značení - odolný podlahový nátěr
Pokud chcete předejít k poškození nátěrů, které jsou nutné pro označení manipulačních prostorů a komunikací, tak je ideálním řešením vysoce odolný podlahový nátěr od firmy Aledo s.r.o. Prostějov.
Spolehlivé a kvalitní hasicí přístroje by měly být součástí každého domu - prodej, servis
Hasicí přístroj by měl být součástí každého domu - ty nejlepší najdete u společnosti MARAKOU, která vám mimo prodeje také zajistí jejich servis, plnění a výměnu.
Hasicí přístroje k prodeji i plnění hasicích přístrojů
Hasicí přístroje jsou základem požární ochrany v každém objektu. S tím vám pomůžeme ve společnosti MARAKOU působící v městech Prostějov a Brno. Naším oborem je prodej i plnění hasicích přístrojů.
Kompresory Orlík - autorizovaný prodej, servis
Plánujete koupi kompresoru? Chcete mít spolehlivý kompresor s dlouhou životností? Obraťte se na AIRtech Lysák v Prostějově, který se zabývá prodejem a kompletním servisem a poradí vám s výběrem.
Obalové materiály pro domácnost - chrániče na oděvy, sáčky do košů, na psí exkrementy
Široký sortiment obalového materiálu pro domácnost naleznete v eshopu firmy OBALIA. Ať už potřebujete chrániče na oděvy, sáčky do košů nebo na psí exkrementy - u nás máme vše !
Uzavíratelné zipové sáčky v různých variantách - výroba s dlouholetou tradicí
Nenahraditelným pomocníkem nejen v domácnosti jsou uzavíratelné zipové sáčky v různých variantách, které dodává společnost OBALIA s.r.o. se sídlem v Prostějov.
LDPE pytle a sáčky všech barev a rozměrů
Obalový materiál do průmyslových podniků, skladů, menším odběratelům a živnostníkům. Bublinkové sáčky Rychlo uzavírací sáčky Standardní sáčky různobarevných provedení Balení textilních výrobků Balení potravinářských výrobků Balení všech ostatních výrobků Sáčky různobarevných provedení Pytle z polyetylénu standartní Pytle paletizační do ...