Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Dárkové krabice na víno či lihoviny pro Vaše blízké, zaměstnance či obchodní partnery
Firma Karton Plus z Prostějova se zabývá výrobou dárkových krabic. Zabalte kvalitně, bezpečně a vkusně víno a lihoviny pro Vaše blízké či zaměstnance. Vlastní design. Objednávky od 1kusu!
Karton plus spol. s.r.o.
Galvanické zinkování - povrchová úprava technicky náročnějších dílů
Galvanické zinkování s garancí nejvyšší kvality vám zajistí spolehlivá firma GALVA s.r.o. - na povrchovou úpravu technicky náročnějších dílů jsou opravdu odborníci.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Vertikální zvedací plošina typu VPM 250, VPM 400 pro imobilní osoby
Řešení pro přepravu osob se sníženou schopností pohybu od Firmy MANUS s.r.o. Z Prostějova - vertikální zvedací plošina.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Dárkové krabice a tašky z papíru – originální a dekorativní způsob jak obdarovat blízké
Originální a dekorativní způsob jak obdarovat blízké formou dárkové krabice nebo tašky z papíru umožňuje nejen pro okolí Olomouce a Prostějova společnost Karton plus spol. s.r.o.
Karton plus spol. s.r.o.
Regulačních systémy, měření pro vytápění a chlazení vám zajistí odborníci
Firma ELMAR group, s.r.o. provádí návrhy a instalaci regulačních systémů a měření pro technologie vytápění, chlazení, vzduchotechniky a řízení spotřeby všech druhů energií.
ELMAR group spol. s r.o.
Výroba výškových stožárů pro městskou dopravu, tramvaje a trolejbusy
Návrhem, výrobou a dodáním trakčních a výškových stožárů pro městskou dopravu, tramvaje a trolejbusy se zabývá firma FORELV s.r.o., sídlící v Prostějově. Vyrobíme pro Vás vhodný typ stožárů.
FORELV s.r.o.
Prodej a montáž rekuperačních jednotek – rekuperační systémy větrání na míru
Prodejem a montáží rekuperačních jednotek na míru se zabývá v okolí Prostějova firma Zdeněk Obr Klimatizace a vzduchotechnika. Montujeme rekuperační systémy větrání na míru.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Montáž a dodávka klimatizace pro rodinné domy, administrativní budovy, školy i nemocnice
Pokud máte problémy s klimatizací a hledáte v této oblasti odborníka, kontaktujte společnost ELMAR group, která se zabývá regulačními systémy včetně montáže a dodávky klimatizací v Prostějově i Brně.
ELMAR group spol. s r.o.
Ohýbání, 3D pálení plechů a trubek na zakázku - podle požadavků zákazníka
Ohýbáním a 3D pálením plechů a trubek na zakázku se zabývá firma FORELV s.r.o. z Prostějova. Služby zajišťujeme v Olomouci, Přerově a okolí podle požadavků zákazníka.
FORELV s.r.o.
Zahradní stroje a malotraktory s výměnným příslušenstvím - prodej  techniky Vari, Agzat
Špičkovou techniku Vari, Agzat prodává v okolí Přerova a Prostějova firma Řemeslo a zahrada ze Smržic. Dodáváme různé zahradní stroje a malotraktory s výměnným příslušenstvím.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Technologie MaR, systémy měření a regulace - realizace a instalace
Realizace a instalace technologie MaR v Prostějově i Brně zajišťuje ELMAR group, s.r.o. Ta se zabývá systémy měření a regulace vytápění malého domu i řízení centrálního zdroje vytápění celého města.
ELMAR group spol. s r.o.
Speciální vlajkové stožáry pro prezentaci firem, výrobních závodů - výroba a prodej
Chcete-li vylepšit image vaší firmy, vsaďte na vlajkové stožáry, které vyrábí a prodává naše společnost FORELV s.r.o. z Prostějova. Naše stožáry se hodí pro instituce i výrobní závody po celé ČR.
FORELV s.r.o.
Speciální ocelová lana Teufelberger pro jeřáby a vrtné soupravy - dodavatel v ČR
Společnost Lano Moravia Prostějov se zabývá prodejem ocelových lan a vázacích prostředků. Má výhradní zastoupení firmy Teufelberger pro ČR - dodáváme speciální ocelová lana pro jeřáby, vrtné soupravy.
Lano Moravia, s.r.o.
Atypické a standardní dřevěné obaly, palety a bedny – výroba prováděná odborníky
Nejen na návrh a výrobu atypických a standardních dřevěných obalů, palet a beden se zaměřují specialisté společnosti PROŘEZ spol. s r. o. působící v Olomouci a Přerově.
Standardní ocelová lana - dodávka v metráži, na cívkách nebo ve svazcích
Ocelová lana standart dodává v metráži, na cívkách nebo ve svazcích společnost Lano Moravia, s.r.o. z Prostějova. Prodáváme ocelová lana jednopramenná, šesti i osmiramenná i lana speciální.
Lano Moravia, s.r.o.
Stříhání plechů pro firmy a komplexní zpracování na moderních strojích dle dokumentace
Firma FORELV s.r.o. zajišťuje komplexní zpracování plechů na moderní strojích dle dodané dokumentace. Provádíme ohýbání, stáčení a stříhání plechů do 6 mm pro firmy z Prostějova, Přerova a Olomouce.
FORELV s.r.o.
Ruční a elektrické nářadí, centrály, čerpadla a spojovací materiál - prodej
Různý železářský sortiment dodává v okolí Prostějova, Přerova firma Řemeslo a zahrada se Smržic. Skladem máme ruční, elektrické nářadí, centrály, čerpadla, myčky, svářečky a spojovací materiál.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Vertikální zvedací plošina na vyvýšená podlaží - kompletní dodávka na klíč
Snadným řešením bariér pro imobilní osoby na vyvýšená podlaží jsou vertikální zvedací plošiny, které vám kompletně dodá na klíč společnost MANUS Prostějov.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Zakázková výroba čerpacích jímek pro tlaková čerpadla ve standardních rozměrech i na míru
Firma PRESSKAN system, a.s. z Prostějova dodává čerpací jímky pro tlaková čerpadla. Vyrábíme monolitické čerpací jímky ve standardních rozměrech, na zakázku zhotovíme i jímky na míru.
PRESSKAN system, a.s. Tlaková kanalizace Prostějov
Bubnové multifunkční sekačky Dakr s mulčovačem nebo radlicí - prodej
Špičkovou zahradní techniku včetně bubnových zahradních sekaček značky Dakr zakoupíte u firmy Řemeslo a zahrada - Vítězslav Šoustal. Jsme zde nejen pro zákazníky z Prostějova, Olomouce a Přerova.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Plošiny pro vozíčkáře umožní bezbariérový přístup do objektu
Specialista na řešení bezbariérových přístupů je společnost MANUS Prostějov. Do bytových i nebytových prostor vyrábíme plošiny pro vozíčkáře a to na míru od prvotního návrhu až po montáž plošiny.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Očnice, oka, magnety, svorky - potřebné příslušenství k ocelovým lanům
Specialistou na ocelová lana a řetězy je firma Lano Moravia,s.r.o. z Prostějova. V nabídce také najdete příslušenství k ocelovým lanům, jako jsou očnice, oka, magnety, svorky a mnoho dalšího.
Lano Moravia, s.r.o.
Elektrické a hydraulické štípače dřeva – kvalitní značky známých výrobců Sheppach a Vari
Elektrické a hydraulické štípače dřeva od známých výrobců Sheppach a Vari má ve svém bohatém sortimentu společnost Řemeslo a zahrada -Vítězslav Šoustal působící v Olomouci a Prostějově.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Výroba a prodej elektrických, AKU a plynových LPG štěpkovačů Laski – kvalita za příznivou cenou
Na výrobu a prodej několika elektrických, AKU a plynových LPG štěpkovačů Laski s vysokým výkonem a jednoduchou konstrukcí pro snadnou manipulaci se zaměřuje společnost LASKI, s. r. o.
LASKI, s. r. o.
Akumulátorové zahradní stroje EGO – ergonomické aku sekačky, pily, křovinořezy a další vybavení
Bohatý výběr akumulátorových zahradních strojů značky EGO, sekačky, pily a další aku vybavení má ve svém sortimentu společnost Řemeslo a zahrada -Vítězslav Šoustal působící v Prostějově a Olomouci.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada