Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Zpravodajské zabezpečení, systémy ochrany a rádiové rušení
Sledovací a průzkumná zařízení pro vojenské a bezpečnostní složky, rádiové rušiče a jiné softwarové a hardwarové produkty vyvíjí a vyrábí společnost URC Systems, spol. s r.o.
Objednejte si polystyrenový thermoobal na 5 l soudek či na 6 skleněných a plastových lahví
Na eshopu společnosti Velkorakovský minipivovar s.r.o. si můžete objednat polystyrenové thermoobaly buď na 5 l soudky či na šest lahví ať už skleněných i plastových.
Pásový schodolez pro přepravu vozíčkářů na schodištích - jednoduché bezbariérové řešení
Pásový schodolez SHERPA od firmy MANUS je jednoduché bezbariérové řešení, které je ideální pro přepravu vozíčkářů na schodištích.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Výroba, montáž dopravníkové systémy, pásové dopravníky Olomouc
Výrobu a montáž dopravníkových systému a pásových dopravníků pro Vás zajistí česká společnost Přidal s.r.o., která je profesionálem v oboru strojírenství s kovovýroby.
Přidal s.r.o.
Prodej a výhradní servis výkonných motorů Lombardini a Kohler - benzínové, dieselové
Kvalitní benzínové a dieselové motory pro průmysl prodává společnost Laski, s.r.o. ze Smržic. Působíme jako výhradní servisní středisko výkonných motorů Lombardini a Kohler v České republice.
LASKI, s. r. o.
Dodavatel kontejnerových systémů všeho druhu
Výrobce kontejnerových buněk dle přání zákazníka, konstrukce a realizace obytných, kancelářský či sanitárních systémů od společnosti Futures-Contproduct s.r.o.
Futures Contproduct s.r.o. kontejnery
Galvanické povrchové úpravy kovů, zinkování
Společnost GALVA s.r.o. provádí galvanické povrchové úpravy kovů a galvanické zinkování. Pozinkují vám díly železné, zinkové nebo i litinové odlitky.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Jednoúčelové stroje pro montáž a kontrolu, automobilový průmysl - výroba
Česká firma Přidal s.r.o. se specializuje na strojírenské výrobky, které se využívají v automobilovém průmyslu pro montáž a kontrolu. Výrobu zajistíme pro Českou a Slovenskou republiku i zahraničí.
Přidal s.r.o.
DOYPACK obaly, sáčky na potraviny se zipem - zabezpečí trvanlivost vašich výrobků
Chcete-li zabezpečit trvanlivost vašich výrobků a potravin, pak jsou skvělým pomocníkem DOYPACK obaly nebo-li sáčky se zipem, které vám vyrobí společnost OBALIA se sídlem v Prostějově.
Zipové sáčky s potiskem i bez potisku, jezdcem, se zipem
Chcete-li si udělat pořádek v bylinkách, korálcích či drobných předmětech, tak jsou výborným pomocníkem zipové sáčky. Společnost OBALIA vám je vyrobí s potiskem i bez potisku, s jezdcem nebo se zipem.
Strojní obrábění - výroba  jednoúčelové stroje, pásové dopravníky
Jednoúčelové stroje a pásové dopravníky vám vyrobí firma Přidal s.r.o. - strojní obrábění je jejich hlavní specializací a jsou schopni vyrobit jakékoliv zařízení dle Vašeho přání.
Přidal s.r.o.
Nerezové, dřevěné, skleněné zábradlí do domácností i kancelářských prostor
Společnost Ardent Corp vyrábí na zakázku nerezové, dřevěné i skleněné zábradlí do domácností i kancelářských prostor. Dodáváme zábradlí interiérové, schodišťové, venkovní či balkónové.
Pásové dopravníky pro automobilový průmysl - výroba
Výrobu pásových dopravníků pro automobilový průmysl zajistí česká společnost z Olomouckého kraje - Přidal s.r.o.
Přidal s.r.o.
Výroba a dodávky pro automobilový průmysl - velkoobjemové série
Výrobou a dodávkou dílů pro automobilový průmysl se zabývá firma CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova. Zajistíme konstrukční práce od individuálních požadavků zákazníků až po velkoobjemové série.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Schodišťové a svislé zvedací plošiny na klíč pro imobilní osoby
Schodišťové a svislé zvedací plošiny na klíč pro imobilní osoby vyrábí, dodává a montuje firma MANUS z Prostějova - snažíme se usnadnit život všem, kteří mají potíže s pohybem.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Opravy a servis vojenské techniky Prostějov, servis letadlových celků, vojenská technika
Opravy a servis vojenské techniky Prostějov pro Armádu České republiky, firmy, organizace, jednotlivce, servis letadlových celků, vojenská technika.
Kovoobrábění, CNC obrábění, soustružení a frézování - výroba na CNC strojích
Společnost CNC-MORAVIA s.r.o. Prostějov působí v oblasti kovoobrábění a je partnerem firem převážně v automobilovém průmyslu. Výrobu zajišťujeme na CNC strojích - CNC obrábění, soustružení, frézování.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Půjčovna vyvíječů páry - zapůjčení použitého zdroje páry, repasovaný parní vyvíječ
Společnost NEKL s.r.o., se sídlem Konice u Prostějova, je dodavatelem vyvíječů páry, funguje i jako půjčovna. K zapůjčení použité zdroje páry - repasovaný parní vyvíječ.
Sáčky s kapsou v kombinaci se zipem nebo s klopou a lepící páskou - prodej, výroba
Sáčky s kapsou v kombinaci se zipem nebo s klopou a lepící páskou jsou ideální pro vložení návodu či popisku výrobku, předmětu. Jejich výrobu a prodej provádí firma OBALIA v Prostějově.
Doypackové obaly - sáčky, které zabezpečí trvanlivost potravin i jiných výrobků, eshop
Pro zabezpečení trvanlivosti potravin, ale i jiných výrobků vyzkoušejte novinku - doypackové obaly, které vyrábí firma OBALIA, s.r.o. v Prostějově. V našem eshopu máte na výběr z mnoha velikostí.
Zabezpečení pomocí softwarových a hardwarových systémů
Hledáte odborníky ve výzkumu, vývoji, výrobě a servisu softwarových a hardwarových produktů pro oblast řízení, velení a výkonu činností sledování na úrovni vojsk, policie a datových komunikací?
Pro bezpečný převoz květin a  jejich skladování jsou tady kónusové sáčky na květiny
Pro malé i velké květinářství vyrobíme kónusové sáčky na květiny podle přání zákazníka. Květiny a rostlinky budou v bezpečí před poškozením, které jím může hrozit při převozu.
Přesné obráběcí práce – rovinné broušení, dělení materiálů, kovoobrábění na CNC strojích
O přesné obráběcí práce – rovinné broušení, dělení materiálů na pásové pile, obrábění kovů na CNC strojích - se postará společnost CNC – MORAVIA s.r.o. se sídlem v Prostějově.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Zámečnické práce, obrábění ocelí a lehkých kovů, výroba dílů pro přesné strojírenství
Zámečnické práce, obrábění ocelí a lehkých kovů, výrobu dílů pro přesné strojírenství provádí firma CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova. Zajišťujeme výrobu od návrhu až po odzkoušení a předání zákazníkovi
CNC-MORAVIA s.r.o.
Automobilové, motorové oleje a maziva -Shell, Castrol, Mogul - prodej
Největší výběr v regionu - široký sortiment automobilových maziv a olejů předních výrobců, jako je Shell, Castrol, Ford nebo Brenton, naleznete v okolí Prostějova v prodejně H&Z AUTO MOTO.
H&Z AUTO MOTO