Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Soustruhy SU 50, modernizace, generální a střední opravy, výkup
Soustruhy řady SU 50, modernizace, generální a střední opravy, úpravy a servis, dodávky náhradních dílů, výkup starších soustruhů zajišťuje společnost UNIOS SERVIS s.r.o.
UNIOS SERVIS  s.r.o. opravy a servis obráběcích strojů
Očnice, oka, magnety, svorky - potřebné příslušenství k ocelovým lanům
Specialistou na ocelová lana a řetězy je firma Lano Moravia,s.r.o. z Prostějova. V nabídce také najdete příslušenství k ocelovým lanům, jako jsou očnice, oka, magnety, svorky a mnoho dalšího.
Lano Moravia, s.r.o.
Elektrické a hydraulické štípače dřeva – kvalitní značky známých výrobců Sheppach a Vari
Elektrické a hydraulické štípače dřeva od známých výrobců Sheppach a Vari má ve svém bohatém sortimentu společnost Řemeslo a zahrada -Vítězslav Šoustal působící v Olomouci a Prostějově.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Vysokozdvižné vozíky Toyota, BT, Cesab – náhradní díly, opravy a servis prováděný specialisty
Opravy, servis a zajištění náhradních dílů pro vysokozdvižné vozíky značek Toyota, BT a Cesab zajišťují odborníky společnosti VZV DESTA SERVIS působící nejen v oblasti Olomouce a Přerova.
Zdenek Šindelář Opravy a servis VZV
Eshop i prodejna s ložisky SKF - velký výběr válivých nebo kluzných ložisek
Velký výběr válivých nebo kluzných ložisek SKF naleznete na eshopu firmy LOŽISKA VILÍM, ale navštívit můžete i naši prodejnu v Olomouci či Prostějově, kde vám rádi poradíme s výběrem ložisek.
LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Eshop
Mobilní vysokotlaký čistič Hydroblaster 500 bar je určen pro profesionální využití v oblasti průmyslového čištění
Výrobou a prodejem mobilního vysokotlakého čističe Hydroblaster 500 bar, který je určen pro profesionální využití v oblasti průmyslového čištění, se zabývá firma AQ PUMPY s.r.o. se sídlem v Hranicích.
AQ PUMPY, s.r.o.
Obalové materiály – bublinkové a strečové fólie, zakrývací plachty
Bublinkové, stretch fólie a další obalové materiály, pomocí kterých ochráníte různé předměty při jejich přepravě, zakoupíte v prodejně Barvy M.J. Final, s.r.o. v Litovli. Prodáváme také krycí plachty.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Motorové pily a bohatý výběr vybavení pro les a zahradu – kvalitní technika značky Stihl
Motorové pily, křovinořezy, zahradní nůžky a další vybavení pro les a zahradu světoznámé značky Stihl má ve svém bohatém sortimentu společnost Wald & Garten s.r.o. - Šindelka z Olomouce.
Wald & Garten s.r.o. (Šindelka)
Půjčovna gastro vybavení na rauty, párty, oslavy a svatby
Potřebujete-li zapůjčit profesionální gastronomické vybavení na oslavu nebo svatbu, obraťte se na firmu Gavona, která vám zapůjčí gastro zařízení dle vašich potřeb ať už jste z Olomouce či Šumperka.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Výroba a prodej elektrických, AKU a plynových LPG štěpkovačů Laski – kvalita za příznivou cenou
Na výrobu a prodej několika elektrických, AKU a plynových LPG štěpkovačů Laski s vysokým výkonem a jednoduchou konstrukcí pro snadnou manipulaci se zaměřuje společnost LASKI, s. r. o.
LASKI, s. r. o.
Zkušební zařízení pro zkoušky cementu, betonu, kameniva - výroba, prodej
Společnost BRIO Hranice se zabývá výrobou a prodejem zkušebních zařízení pro zkoušky cementu, betonu a kameniva.
BRIO Hranice s.r.o.
Spolehlivý pronájem a půjčovna elektrocentrál včetně trvalé obsluhy
Firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. je vždy připravena vám zajistit spolehlivý pronájem elektrocentrál včetně trvalé obsluhy pro Uherské Hradiště, Hodonín i celou Českou republiku.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Výroba a prodej náhradních dílů na obráběcí stroje – soustruhy, frézky a další
Spolehlivým výrobcem a prodejcem náhradních dílů pro obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, frézky či vrtačky, je společnost UNIOS SERVIS s.r.o.
UNIOS SERVIS  s.r.o. opravy a servis obráběcích strojů
Robotický vysavač TUBO ROBO TR800 s nabíjecí a samočistící stanicí - vysává i vytírá
Robotický vysavač TUBO ROBO TR800 s nabíjecí a samočisticí stanicí a napojením na centrální vysavač, který vysává a vytírá, prodává Ekoelektro z Olomouce. Je to nejlepší domácí pomocník.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Výpalky i tryskání provádíme rychle a přesně
Kompletní kovoobráběčské práce od soustružení až po výpalky a tryskání najdete jedině u firmy Zekof z okolí Olomouce a Šumperka - jsme vám schopni zhotovit i upravit jakýkoli kovový výrobek na míru.
Zekof, s.r.o.
Akumulátorové zahradní stroje EGO – ergonomické aku sekačky, pily, křovinořezy a další vybavení
Bohatý výběr akumulátorových zahradních strojů značky EGO, sekačky, pily a další aku vybavení má ve svém sortimentu společnost Řemeslo a zahrada -Vítězslav Šoustal působící v Prostějově a Olomouci.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Opravy a servis vysokozdvižných VZV vozíků - více než 20 let zkušeností
Firma VZV DESTA SERVIS nedaleko Olomouce má již více než 20 let zkušeností v oblasti opravy a servisu vysokozdvižných vozíků značek Desta, Hyster, Toyota a další. Přenechejte vaše VZV profesionálům.
Zdenek Šindelář Opravy a servis VZV
Autojeřáb DEMAG CITY AC 25T - pronájem
Hledáte pronájem autojeřábu za rozumnou cenu? Obraťte se na společnost REKOS v Olomouci, kde vám pronajmou plně funkční autojeřáb DEMAG CITY AC 25T s vyškoleným řidičem.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Prodej ložisek, gufer, řemenů, řetězů, těsnění a mazacích olejů, tuků a systémů
Mnohaleté zkušenosti s prodejem různých typů ložisek, gufer, řemenů, řetězů, těsnění a mazacích olejů, tuků a systémů v Olomouci má společnost LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Olomouc
Řiditelné nápravy ADR - distributor náprav, dodávka originálních náhradních dílů
Společnost ADR SYSTEM spol. s r.o. Prostějov je distributor speciálních náprav ADR pro těžké stavební, průmyslové stroje pro ČR. Dodává řiditelné nápravy ADR i originální náhradní díly na nápravy.
Prodej výtahových lan DWH Taurus s vysokou únosností a dlouhou životností
Speciální výtahová lana pro strojírenství i lesnictví prodává naše společnost Lano Moravia, s.r.o. z Prostějova. Vsaďte např. na lano DHW Taurus Super Lift s dlouhou životností a vysokou únosností.
Lano Moravia, s.r.o.
Zakružování profilů, trubek, tyčí a výměníků - kvalitně odvedená práce za příznivou cenu
Česká firma Přidal vám zajistí zakružování profilů, trubek, tyčí a výměníků. Své výrobky dodáváme po celé České a Slovenské republice i do zahraničí - kvalitně odvedená práce za příznivou cenu!
Přidal s.r.o.
Výroba čistícího stroje na zakázku, který je určen k vysokotlakému čištění potravinářských strojů
Návrh a výrobu čistícího stroje na zakázku přesně dle potřeb a přání zákazníka, určeného k vysokotlakému čištění potravinářských strojů, zajistila společnost AQ PUMPY s.r.o. se sídlem v Hranicích.
AQ PUMPY, s.r.o.
Přístřešky na odpadové nádoby, koše a popelnice – kvalitní přenosné přístřeší
Přístřešky na odpadové nádoby, koše a popelnice ve formě kvalitního přenosného přístřeší ukotveného do podloží dodává nejen v okolí Olomouce a Šumperku společnost Čekárny – bus.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Povrchové úpravy kovů, fosfátovací linka, fosfátování
Společnost GALVA s.r.o. v Prostějově se zaměřuje na služby v oblasti povrchových úprav kovů. Nyní mezi ně zařadila fosfátovací linku s možností pokovení na závěse, v koši nebo i hromadně v bubnu.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů