Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Fosfátování - fosfátovací linka s možností pokovení na závěse, v koši i hromadně v bubnu
Na fosfátování nebo-li lázně nové generace je odborníkem firma GALVA s.r.o.. Do nabídky povrchových úprav zařadili fosfátovací linku s možností pokovení jak na závěse, tak v koši i hromadně v bubunu.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Profesionální návrhy a vybavení gastronomických provozů
Pokud hledáte profesionální gastronomické zařízení pro vybavení kuchyně, restaurace či bistra, tak kontaktujte firmu Gavona v Šumperku - pomůže vám s vybavením i návrhem gastronomických provozů.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Odtrhoměr – odtrhový digitální přístroj s pamětí až na 1000 zkoušek
Kompaktní odtrhový digitální přístroj s přesnou měřící elektronikou a s pamětí až na 1000 zkoušek vyrábí a dodává společnost BRIO Hranice s.r.o.
BRIO Hranice s.r.o.
Ústřední vytápění, topení do bytů, rodinných domů i hal - instalace, montáž
Ústřední vytápění je dnes asi nejvíce používaným způsobem vytápění - spolehlivou firmou v této oblasti je Wagner instalace, která vám zajistí instalaci a montáž topení do bytů, rodinných domů i hal.
Wagner instalace s.r.o.
Moderní systémy klimatizací do bytů i kanceláří na míru
Moderní klimatizační systémy do bytů i kanceláří dodává firma Zdeněk Obr – Klimatizace a vzduchotechnika. Montujeme klimatizační systémy na míru.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Dárkové krabice na víno či lihoviny pro Vaše blízké, zaměstnance či obchodní partnery
Firma Karton Plus z Prostějova se zabývá výrobou dárkových krabic. Zabalte kvalitně, bezpečně a vkusně víno a lihoviny pro Vaše blízké či zaměstnance. Vlastní design. Objednávky od 1kusu!
Karton plus spol. s.r.o.
Kusová a malosériová výroba dřevěných beden a atypických palet – práce prováděná specialisty
Kusovou a malosériovou výrobou dřevěných beden, atypických, klasických EUR, ohradových a dalších palet se zabývají odborníci ze společnosti SEMOPLAST s.r.o. ze Šumperku.
SEMOPLAST s.r.o.
Pájení nerezových i ocelových materiálů pastou na bázi mědi (Cu) a na bázi nikl-chrom (Ni-Cr)
Společnost D&K Brazing s.r.o. provozuje lineární pájecí pec s řízenou ochrannou atmosférou složenou z vodíku a dusíku vhodnou pro kontinuální pájení a žíhání především nerezové oceli a běžné oceli.
D&K Brazing s.r.o. pájení a žíhání v peci
Stroje a zařízení pro odmašťování součástí a dílů po obrábění, kalení
Pokud hledáte spolehlivou firmu, která se specializuje na výrobu strojů a zařízení pro odmašťování součástí a dílů, pak se obraťte na společnost SUMMA spol. s.r.o.
SUMMA spol. s r.o.
Galvanické zinkování - povrchová úprava technicky náročnějších dílů
Galvanické zinkování s garancí nejvyšší kvality vám zajistí spolehlivá firma GALVA s.r.o. - na povrchovou úpravu technicky náročnějších dílů jsou opravdu odborníci.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Laserové čištění – ekonomické a ekologické odstranění nečistot z kovů, filtrů, plastů a dalších materiálů
Ekologické a ekonomické odstranění rzi, čištění kovu, forem, plastů, nátěrů, jemných povrchů a dalších materiálů provádí společnost Kovomont Přerov - spol. s r.o. formou laserového čištění.
Kovomont Přerov - spol. s r.o.
Palačinky - stroje, suroviny a obaly na výrobu palačinek
Na společnost CORNiCO Company, s.r.o. se můžete obrátit i v případě, že jste dostali chuť na pravé francouzské palačinky.
CORNiCO Company, s.r.o.
Motorové, elektrické a řetězové pily Stihl  - odborný prodej a servis
Motorové, akumulátorové, řetězové a elektrické pily Stihl včetně příslušenství dodává v Olomouci a Přerově firma Wald & Garten s.r.o. - Šindelka. Poskytujeme odborné poradenství a servis.
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Vertikální zvedací plošina typu VPM 250, VPM 400 pro imobilní osoby
Řešení pro přepravu osob se sníženou schopností pohybu od Firmy MANUS s.r.o. Z Prostějova - vertikální zvedací plošina.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Opravy,servis čerpadel,půjčení, Olomouc, Přerov
Společnost Metaservis s.r.o. zajišťuje opravy čerpadel v Olomouci a Přerově, se zapůjčením náhradního čerpadla po dobu opravy. Nechte si opravit čerpadlo MQ345,Scala 1 a Scala 2 a jiných bez obav!
Metaservis s.r.o. - opravy čerpadel a vodáren
Solární systémy vám umožní čerpat sluneční energii
Pokud si plánujete pořídit k vytápění solární systémy, ale nevíte na jakou společnost se obrátit, pak je pro vás spolehlivým partnerem nejen pro okolí Šumperk a Olomouc firma Wagner instalace.
Wagner instalace s.r.o.
Dárkové krabice a tašky z papíru – originální a dekorativní způsob jak obdarovat blízké
Originální a dekorativní způsob jak obdarovat blízké formou dárkové krabice nebo tašky z papíru umožňuje nejen pro okolí Olomouce a Prostějova společnost Karton plus spol. s.r.o.
Karton plus spol. s.r.o.
Kvalitní a funkční konvektomaty Retigo, které ušetří Váš čas a peníze při vaření
Designové, kvalitní a funkční. Takové jsou konvektomaty Retigo, které naleznete ve firmě GAVONA, specialisty přes prodej a servis gastro zařízení na Olomoucku
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Vafle - stroje, suroviny a obaly na výrobu vaflí
Další oblíbenou pochoutkou, se kterou Vám společnost Cornico Company s.r.o. pomůže, jsou vafle a to různých tvarů a velikostí dle použití nabízených strojů.
CORNiCO Company, s.r.o.
Regulačních systémy, měření pro vytápění a chlazení vám zajistí odborníci
Firma ELMAR group, s.r.o. provádí návrhy a instalaci regulačních systémů a měření pro technologie vytápění, chlazení, vzduchotechniky a řízení spotřeby všech druhů energií.
ELMAR group spol. s r.o.
Výroba výškových stožárů pro městskou dopravu, tramvaje a trolejbusy
Návrhem, výrobou a dodáním trakčních a výškových stožárů pro městskou dopravu, tramvaje a trolejbusy se zabývá firma FORELV s.r.o., sídlící v Prostějově. Vyrobíme pro Vás vhodný typ stožárů.
FORELV s.r.o.
Výroba a prodej samolepicích etiket na kotoučích a papírových logistických etiket
Papírové logistické etikety a samolepící etikety na kotoučích, které mají široké uplatnění v mnoha odvětvích průmyslu vyrábí a prodává společnost SEMOPLAST s.r.o. ze Šumperku.
SEMOPLAST s.r.o.
Prodej a odborný servis zahradních sekaček, křovinořezů a traktorů Stihl a Stiga
Prodejem zahradních sekaček, křovinořezů a traktorů Stihl a Stiga se zabývá firma Wald & Garten s.r.o. (Šindelka) v Olomouci. Samozřejmostí je odborný servis na zahradní techniku.
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Stroje pro odmašťování součástí a dílů - ultrazvuková zařízení, sběrače olejů
Máte znečištěny součásti či díly olejem a emulzemi? Společnost SUMMA má pro vás řešení - vyrábí stroje a zařízení pro odmašťování součástí a dílů jako jsou ultrazvuková zařízení nebo sběrače olejů.
SUMMA spol. s r.o.
Prodej a montáž rekuperačních jednotek – rekuperační systémy větrání na míru
Prodejem a montáží rekuperačních jednotek na míru se zabývá v okolí Prostějova firma Zdeněk Obr Klimatizace a vzduchotechnika. Montujeme rekuperační systémy větrání na míru.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov