Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Zprostředkování a montáž tepelných čerpadel s ekologickým provozem
O zprostředkování i montáž tepelných čerpadel s ekologickým provozem a nízkými provozními náklady se vám postará firma MCS – Chlazení CZ s.r.o., jež své služby poskytuje ve Znojmě i jeho okolí.
Kondenzátory, výparníky a další chladicí zařízení pro chladírenský průmysl
Kondenzátory, výparníky, topení a další chladicí zařízení pro chladírenský průmysl vyrábí a navrhuje společnost Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlech na Moravě.
Realizace rekuperačních jednotek v rodinných domech i komerčních objektech
Rekuperační jednotky, které vzduch nejen pročistí, ale také zajistí příjemné klima v místnostech v létě i zimně, Vám v okolí Znojma a Třebíče zajistí společnost MCS-ChlazeníCZ s.r.o.
Spolehlivé bezhlučné mobilní klimatizace i pro domácnosti s elegantním designem
Nejen průmyslové, ale i domovní či mobilní klimatizace vám dodává firma MCS – Chlazení CZ, s.r.o. ze Znojma. Tyto typy disponují vysokou bezhlučností, spolehlivostí a elegantním vzhledem.
Lamelové výměníky tepla pro klimatizace,  vzduchotechniku, chladící zařízení a tepelná čerpadla
Lamelové výměníky tepla pro klimatizace, vzduchotechniku, chladící zařízení a tepelná čerpadla od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlých na Moravě.
Břity a čepy pro zimní sněhové pluhy - výroba a prodej
Břity a čepy pro zimní sněhové pluhy z polyuretanového elastomeru vysoká pružnost a velká pevnost - výroba a prodej u firmy BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Ocelové stožáry, výroba ocelových stožárů a sloupů k  veřejné světelné signalizaci
Ocelové stožáry, výroba ocelových stožárů a sloupů k veřejné světelné signalizaci a veřejnému osvětlení od firmy Vysto Kobylí, s.r.o. - dodávka kompletního materiálu pro veřejné osvětlení.
Elektroservis a opravy čerpadel, převíjení elektromotorů
Převíjení elektromotorů, servis a opravy čerpadel, revize elektromotorů a čerpadel i ručního nářadí, dopravu do 24 hodin zajistí v Brně firma Elmot
Ocelové sloupy, stožáry jižní Morava
Výrobou a dodávkou ocelových sloupů a stožárů pro veřejné osvětlení se zabývá společnost VYSTO Kobylí, s.r.o. se sídlem v Šakvicích na Jižní Moravě. Máme několik druhů sloupů.
Opravy, servis a převíjení vysokorychlostních elektromotorů
Kompletní servis a opravy různých druhů elektromotorů, i do 24 hodin, zajistí společnost Milana Vašuty ELMOT, s.r.o. působící v okolí Brna.
Zahradní technika a zahradní stoje značky Honda - prodej a servis
Autorizovaným prodejcem a servisem zahradní techniky a zahradních strojů značky Honda je firma MOTOMO, s.r.o. v Břeclavi.
MOTOMO, s.r.o.
Průmyslové značení výrobků - tisk etiket a štítků
Rychlé, čitelné a odolné značení výrobků a součástek Vám pomocí průmyslového značení, tisku etiket a štítků i celých značících linek zajistí společnost BOTTLING PRINTING s.r.o. z Moravy.
Výroba technologií z plastu, výroba plastových nádrží
Výroba technologií z plastu, výroba plastových nádrží, jímek, čistírny odpadních vod, odlučovače od firmy ORYX-CZ, s r.o. v Jihomoravském kraji.
Dřevovýroba, palety, europalety pro přepravu zboží, dřevěné a přepravní obaly
Kvalitní dřevěné palety i bedny vhodné k přepravě Vám vyrobí a zprostředkuje společnost Stanislav Hovězák s.r.o. Dřevovýroba z Klobouků u Brna. Bez problému si poradíme i s atypickými konstrukcemi.
Výměna ložisek u elektromotorů do 40 kW, revize elektromotorů
výměnu ložisek, revize, opravy servis elektromotorů, čerpadel a ručního nářadí v oblasti Pohořelic, Brno-venkov Vám zajistí firma Elmot
Vodoměrné šachty z plastu pro kontrolu vodoměru a vody
ORYX-CZ, s.r.o. sídlíce nedalko Břeclavi poskytuje kvalitní technologie z plastu, mezi něž patří i kvalitní vodoměrné šachty z plastu, které jsou pro kontrolu vodoměru a vody.
Servis ventilátorů, převodovek a frekvenčních měničů za skvělé ceny
Kvalitní a rychlý servis ventilátorů, převodovek a frekvenčních měničů za bezkonkureční ceny zajistí společnost ELMOT Milana Vašuty.
Půjčování polohovacích zdravotnických lůžek pro domácí péči – pro dlouhodobě nemocné i po operacích
Půjčování polohovacích zdravotnických lůžek pro domácí péči zajišťuje firma CMT CZ s.r.o. z Klobouk u Brna. Lůžka jsou vhodné nejen pro dlouhodobě nemocné, ale také pro rekonvalescenci po operacích.
Plastové bazény - výroba a prodej bazénů s 10 letou zárukou
Plastové bazény - výroba a prodej bazénů s 10 letou zárukou a širokým příslušenstvím, zdravotně nezávadné bazény odolné UV záření od firmy ORYX-CZ, s r.o. v Brně.
Odlučovače lehkých kapalin pro čištění a úpravu vody od ropných látek
Společnost ORYX-CZ, s.r.o., která sídlí na Břeclavsku se zaměřuje na plastové výrobky, mezi něž patří i odlučovače lehkých kapalin, které pomáhají s čištěním a úpravou vody.
Motorická polohovací zdravotnická lůžka a postele - do domovů, penzionů i nemocnic
Specialistou na motorická polohovací zdravotnická lůžka a postele je společnost CMT CZ s.r.o. z Klobouk u Brna. Zdravotnické postele dodáváme do domovů, penzionů i nemocnic.
Zdravotnická polohovací lůžka a rošty pro seniory a nemocné
Zdravotnická polohovací lůžka a rošty pro seniory a nemocné si můžete zapůjčit nebo pronajmout od firmy CMT CZ s.r.o. v Brně.
Signální světla, bezpečnostní světla a systémy a světelná signalizace pro bezpečnost práce
Břeclavská firma Teprostroj s.r.o. poskytuje signální světla, bezpečnostní světla a systémy, světelné signalizace pro stroje a strojní zařízení včetně kompletní montáže.
Teprostroj s.r.o.
Zámečnictví, kovovýroba, výroba nádob, vrat, zábradlí, řezání CNC
Zámečnické práce, kovovýrobu, výrobu nerezových nádob a kotlů, výrobu vrat, zábradlí, zemědělské techniky, strojů Vám zajistí společnost Silentium, s.r.o., sídlící v okrese Břeclav.
Zahradní nářadí FISKARS - kvalitní nástroje pro zahradu a domácnost
Práci na zahradě vám zpříjemní nářadí FISKARS. Pořiďte si na zahradu a do domácnosti kvalitní nástroje. Ucelený sortiment FISKARS nakupujte u firmy Modrohorské Humno, s.r.o. ve Velkých Pavlovicích.