Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Renovace a tryskání starých omítek – kulturní památky, historické objekty
Renovaci starých omítek pomocí tryskání nejen u kulturních památek a historických objektů se zabývá firma Vladimír Veselý – Tryskání a pískování.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Univerzální zametací zařízení - zametače pro průmyslové areály, farmy i stavby
Univerzální zametací zařízení je skvělým pomocníkem k odstranění nečistot - zametače jsou vhodné pro průmyslové areály, farmy i na stavby. Jejich výrobou a prodejem se zabývá firma GreenMech, s.r.o.
GreenMech, s.r.o.
Zvelebení interiéru a exteriéru kulturních a historických objektů tryskáním
Zvelebení interiéru a exteriéru historických a kulturních památek zajišťuje Tryskání a pískování Vladimír Veselý. Renovujeme hrady, zámky, kostely, fontány, kašny sochy a další.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Velkoobchod s motorovými oleji TOTAL, ELF, MANNOL a MOL
Spolehlivým velkoobchodním partnerem s motorovými oleji ověřených značek TOTAL, ELF, MANNOL a MOL pro vaši dílnu, prodejnu či firmu je firma MERLIN-PLUS, spol s.r.o.
Stavební a manipulační technika DOOSAN - prodej, servis a pomoc s financováním
Stavební a manipulační techniku DOOSAN zastupuje na českém firmu firma SYNPRO. Zajišťujeme prodej a servis techniky DOOSAN a pomůžeme Vám zajistit i financování při nákupu této techniky.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Štěpkovače za traktor pro likvidaci dřeva - prodej a výroba
Kvalitní štěpkovače za traktor pro likvidaci dřevafirmy seženete u firmy GreenMech, s.r.o. v Bořeticích nedaleko Břeclavi. S jejich výrobou a prodejem mají již bohaté zkušenosti.
GreenMech, s.r.o.
Dodavatel olejů a maziv pro autoservisy, autodopravce; zemědělské, stavební  a strojírenské firmy
Dodavatelem kvalitních olejů a maziv MOL, TOTAL, ELF a MANNOL pro autoservisy, autodopravce, ale i zemědělské, stavební nebo strojírenské firmy je společnost MERLIN-PLUS spol. s.r.o.
Kvalitní štěpkovače, štípače dřeva za traktor - prodej
Kvalitní štěpkovače, štípače dřeva za traktor pro likvidaci zeleného odpadu Vám poskytne firma GreenMech, s.r.o. v Bořeticích u Břeclavi.
GreenMech, s.r.o.
Přeprava zboží - paletizace a manipulační technika, paletizační manipulátory Hustopeče
Přeprava zboží - paletizace a manipulační technika, paletizační manipulátory, automatická paletizace a depaletizace od firmy TERAMEX s.r.o. v Hustopečích.
TERAMEX s.r.o.
Etiketovací stroje a plnící stroje - výroba a výměna dílů při změně výrobního procesu
Společnost Vladimíra Jarůška z Mikulova poskytuje kompletní služby pro nápojářský a pivovarský průmysl, ke kterým patří i výroba a výměna dílů pří změně výrobního procesu u výrobků.
Špičkové a vysoce spolehlivé štípače a štípačky na dřevo pro domácí i profesionální využití
Špičkové a vysoce spolehlivé štípače a štípačky na dřevo AMR pro domácí i profesionální využití přináší GreenMech, s.r.o. Důraz je kladen na kvalitu provedení, bezpečnost a dlouhou životnost.
GreenMech, s.r.o.
Opravy, repase a výměna dílů etiketovaček nápojů  - komplexní práce pro nápojařský průmysl
Komplexní služby pro nápojářský průmysl, včetně oprav, repasí a výměny dílů etiketovaček nápojů provádí společnost Vladimíra Jarůška JV Servis v Mikulově.
Úprava zásobníků etiketovacích přístrojů, přegumovávání paletek
Pokud měníte velikost etiket a potřebujete upravit velikost zásobníku etiketovacího přístroje či přegumovat paletku, oslovte společnost JV servis z Mikulova.
Lepidla, laky, brusné kotouče a další materiál pro lepení, lakování a broušení
ŠH TRADE CZ s.r.o. z Mikulova je společnost, která se zaměřuje na prodej materiálu pro broušení, lakování a lepení. Najdete u nich široký sortiment lepidel, laků a brusných materiálů.
Výroba bazénů a jejich zastřešení, výrobky z polypropylénu, polyetylénu, PVC a dalších termoplastů, řezání vodním paprskem
Firma AMM Otáhal s.r.o. se zabývá především výrobou bazénů a jejich zastřešením. V rámci naší činnosti dále vyrábíme kvalitní plastové výrobky z polypropylénu, polyetylénu, PVC a jiných termoplastů.
Etiketovačky lahví, opravy a servis etiketovacích strojů různých značek
Etiketovačky lahví, opravy a servis etiketovacích strojů různých značek a výrobců pro potravinářský a nápojářský průmysl seženete od firmy Vladimír Jarůšek v Mikulově.
Bezpečnostní systémy a technologie pro stroje a strojní zařízení - bezpečná ochrana zaměstnanců
Bezpečnostní systémy pro stroje a strojní zařízení jejich dodávku i montáž Vám poskytne břeclavská firma Teprostroj s.r.o., která se specializuje na bezpečnostní komponenty.
Teprostroj s.r.o.
Plničky lahví, plnící linka na víno na pivo, stroje na láhve.
Široký sortiment pro nápojářský a pivařský průmysl seženete od firmy Vladimír Jarůšek z Mikulova, která poskytuje plnící linky na víno a pivo a etiketovací stroje na láhve.
Gastrozařízení, nerezové gastro vybavení, velkokuchyně, profikuchyně, prodej gastro zařízení
Firma Petr Hrůza - CHEVRON GASTRO má dlouholeté zkušenosti ve výrobě a dodávce gastrozařízení pro velkokuchyně a profikuchyně.
Odnosky na jednu až tři lahve vína z vlnité lepenky včetně potisku loga, motivu na přání
Odnosky na jednu, dvě nebo tři lahve vína z vlnité lepenky dodává firma Stillus. Odnosky můžeme na přání označit logem nebo jinými motivy na přání.
Průmyslová maziva a oleje pro pneumatické, hydraulické, převodové systémy
Velkoobchodním prodejem olejů a maziv pro penumatické, hydraulické, převodové a další systémy a soustavy dodává pro firmy a podniky se zabývá firma MERLIN-PLUS spol. s.r.o.
On-line půjčovna nápojového chlazení na rodinné oslavy, sportovní a společenské akce
Společnost Ráj Gastronomie - Gastro vybavení Hustopeče Vám on-line pomůže s půjčením výčepního zařízení na Vaše večírky, oslavy a jiné akce.
Ráj Gastronomie.cz
Velkoobchodní prodej motorových olejů prověřené značky ELF – pravidelné dodávky olejů
Velkoobchodním prodejem i dodávkou kvalitních motorových olejů značky ELF se zabývá společnost MERLIN-PLUS s.r.o. se sídlem v Hruškách u Břeclavi na Jižní Moravě.
Papírové tašky s bavlněným držadlem, papírovými uchy - možnost potisku na přání
Papírové tašky s bavlněným držadlem nebo papírovými uchy na zakázku vyrábí firma STILLUS. Dodáváme papírové tašky čisté nebo potištěné, včetně tašek na lahve.
Dárkové balení a obaly – krabičky s kašírováním, zakázkové dárkové krabičky
Dárková balení a obaly na míru vyrábí firma STILLUS s.r.o. Prodáváme krabičky s kašírováním a zakázkové dárkové krabičky pro unikátní příležitosti.