Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PELUS automation machines s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Povrchová úprava kovů tryskáním – pískování ve strojírenství
Dokonalé čištění, odmaštění a odstranění zbytků starého nátěru nebo rzi z kovových konstrukcí zajistí firma Tryskání a pískování. Provádíme pískování v různých strojírenských oborech.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Tribotechnický servis a poradenství - správný výběr a aplikace olejů, maziv
Se správnou aplikací olejů maziv pro vaše vozidla a stroje a s výběrem vhodných olejů pro strojní zařízení Vám pomůže MERLIN-PLUS s.r.o. Z Břeclavi. Poskytujeme tribotechnické poradenství a servis.
Revize, prodej, servis a montáž hasicích přístrojů
Revize, servis a montáž hasících přístrojů svěřte do rukou firmy Antipyr servis s.r.o. z Břeclavi. Prodáváme také nové práškové, pěnové i vodní. hasící přístroje.
Víceúčelové oleje pro naftové motory, převodovky  a hydraulické systémy zemědělských a stavebních strojů
Široký sortiment víceúčelových olejů vhodných pro naftové motory, převodovky a hydraulické systémy stavebních nebo zemědělských strojů dodává firma MERLIN-PLUS.
Provozní kapaliny TOTAL pro nákladní vozidla - motorové oleje, kapaliny pro brzdy, spojky, převodovky
Vysoce kvalitní provozní kapaliny pro nákladní automobily objednávejte u společnosti MERLIN-PLUS. Dodáváme oleje pro motory, převodovky, ale také kapaliny pro brzdy nebo spojky značky TOTAL
Motorové oleje a maziva pro dvoutaktní a čtyřtaktní motocykly
Kvalitní semisyntetické, syntetické a minerální motorové oleje ELF pro dvou a čtyřtaktní motocykly zakoupíte ve velkoobchodě MERLIN-PLUS spol.
Kvalitní brusiva, lepidla, silikony a izolační systémy
Švýcarská flexibilní brusiva Sia v Mikulově. Montážní PU pěny, leštící pasty, řezné a brusné kotouče, diamantové nástroje, silikony, lepidla a další produkty pro firmy i řemeslníky.
Dodavatel kvalitních plastových bazénů a průmyslových nádrží jižní Morava
Vysoce kvalitní české plastové bazény, bazény z plastu vyráběné v České republice, průmyslové a víceúčelové nádoby z plastu, vyráběné plastové nádrže a rodinné bazény.
Etiketovací stroje pro potravinářský i stavební průmysl
Etiketovací stroje pro potravinářský i stavební průmysl a etiketovačky na láhve jejich výrobu, montáž a servis pro Vás poskytuje firma Vladimír Jarůšek z Mikulova.
Kompletní sortiment pro řemeslo, dům, dílnu i zahradu – nářadí, nástroje, spojovací materiál a další
Ucelený sortiment potřeb pro dům, dílnu, zahradu i řemeslo prodává v okolí Mikulova Kovo Prokeš. Najdete u nás nářadí, nástroje, elektronářadí, spojovací materiál, kovomat a další.
Kovo Prokeš, s.r.o.
Zámečnictví a klempířství Břeclav, výroba oplechování, okapové systémy, vložkování komínů
Zámečnictví a klempířství Břeclav, výroba oplechování, okapové systémy, vložkování komínů, výroba parapetů, svody, různé barevné provedení.
Bezpečnostní komponenty pro stroje a strojní zařízení - lišty, nárazníky, spínače a zámky
Bezpečnostní systémy pro stroje a strojní zařízení nebo veřejnou dopravu poskytuje břeclavská firma Teprostroj s.r.o.. Zajišťujeme bezpečnostní lišty, nárazníky, spínače, zámky a mnohé další.
Teprostroj s.r.o.
Prodej a servis výčepního zařízení a chlazení – produkty českého výrobce LINDR
Vysoce výkonné a profesionální výčepní zařízení a chlazení českého výrobce LINDR prodává firma Ráj gastronomie.cz. Provádíme i servis výčepních a chladících zařízení a techniky této značky.
Ráj Gastronomie.cz
Bezpečnostní technologie, systémy pro průmysl - výroba a montáž
Bezpečnostní technologie, systémy pro průmysl, strojní zařízení a stroje, veřejnou dopravu, automotive a security- výroba a montáž od firmy Teprostroj s.r.o. v Břeclavi.
Teprostroj s.r.o.
Výroba kanceláří a interiérů na míru - zakázková výroba kancelářského nábytku
Pořiďte si nový a moderní nábytek od firmy LAMÉ v Břeclavi, která poskytuje kvalitní truhlářské práce. Vyrobíme Vám kancelářský nábytek podle Vaších potřeb.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Zapůjčení kontejnerů na sběr odpadů
Zapůjčení kontejnerů na kovové odpady a jejich přistavení na stanovené místo v dohodnutém čase zajistí v okolí Brna a Pohořelic společnost HULMAN-kovošrot s.r.o.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Vysoce kvalitní plastové výrobky z polypropylénu, polyetylénu, PVC
Nádrže z termoplastů, jímky, nádrže na dešťovou vodu, šachty i tvarovky do vodovodních a odpadních systémů i další výrobky pro chemický, potravinářský a stavební průmysl.
Nábytek na míru do dětských pokojů, kuchyní i kanceláří - výroba nábytku na míru
Firma Lamé má dlouholeté zkušenosti s výrobou nábytku a vyrábí kompletní nábytek na míru do dětských pokojů, kuchyní i kanceláří.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Klempířské a zámečnické práce, oplechování a montáž okapů
Oplechování střech, komínů, montáž okapů, svodů, parapetů a jiné klempířské a zámečnické práce realizuje Jaroslav Helešic, okres Břeclav.
Technologie, zařízení pro řízené kvašení vína, moštu – dodávka, servis, montáž
Prodejem a dodávkou technologií pro řízené kvašení vína a moštu se zabývá firma Ráj gastronomie cz. Zajišťujeme také montáž a odborný servis na námi dodávané zařízení pro kvašení vína a moštu.
Ráj Gastronomie.cz
Výměníky tepla, tepelné výměníky pro zemědělské stroje
Výměníky tepla, tepelné výměníky pro zemědělské stroje, vlaky, potravinářský a zdravotnický průmysl a další od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlích na Moravě.
Prodej, montáž tepelných čerpadel značky Nibe, Panasonic
Prodej a montáž spolehlivých tepelných čerpadel značek Nibe a Panasonic realizuje v okolí Znojma firma MCS – ChlazeníCZ, s.r.o.
Výměníky tepla pro klimatizace, klimatizační zařízení, lamelové výměníky
Výměníky tepla pro klimatizace, návrhy a výroba klimatizačního zařízení, lamelové výměníky pro chladírenských průmysl a vzduchotechniku od firmy Heat Transfer Systems s.r.o Novosedly na Moravě.
Jedinečné kancelářské klimatizace vhodné i do průmyslového provozu
K celoroční regulaci teploty jsou vhodné kancelářské klimatizace firmy MCS - ChlazeníCZ, s.r.o. ze Znojma. Instalace těchto zařízení je možná i do průmyslového provozu.
Tepelné výměníky pro vzduchotechniku a klimatizaci
Tepelné výměníky pro vzduchotechniku a klimatizaci, výroba lamelových tepelných výměníků pro chladírenský průmysl a vzduchotechniku od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. v Novosedlých na Moravě.