Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Prodej tepelné izolace a materiálu pro zateplení fasád domů - deskové izolační systémy
Tepelnou izolaci a materiál pro zateplení fasád domů a bytů, prodává v České republice firma Josef Vaníček ELOV z Vojnova Městce. Pořiďte si deskové izolační systémy LINITHERM a nebudete litovat.
Stavební práce Jihlava, fasády a zateplení budov, strojní omítky, obklady a dlažby, zámkové dlažby
Naším cílem je plnění snů zákazníkům v oblasti stavebnictví v Jihlavě a po okolí. Je pro nás důležitá kvalitně odvedená práce, individuální přístup a Vaše spokojenost.
Výrobky z plastu, plastové jímky samonosné, dvouplášťové, žumpy za akční ceny
Specialista na plastovou výrobu, plastové jímky (žumpy), samonosné, dvouplášťové a k obetonování je společnost ITMS plast s. r. o., s působností po celé ČR.
Prodej materiálu pro tepelné izolace, potřebné pro zateplené průmyslových a komerčních staveb
Na prodej materiálu pro tepelné izolace se zaměřuje společnost Josef Vaníček ELOV působící po celé České republice. Najdete zde vše potřebné pro zateplení průmyslových i komerčních staveb.
Plastová zátěžová zatravňovací dlažba ProGrass MAX - zelené parkovací plochy, příjezdové cesty
Ideálním řešením pro zpevnění venkovních ploch je plastová zátěžová zatravňovací dlažba ProGrass MAX, kterou zakoupíte na e-shopu ANDĚLCZ. Využívá se pro zelené parkovací plochy i příjezdové cesty.
Anděl CZ, s.r.o.
Výroba podzemních plastových sklepů - moderní alternativa klasického sklepu
Výrobou kvalitních moderních podzemních plastových sklepů se zabývá společnost ITMS plast s.r.o. Výrobky dodáváme po celé České republice.
Odolná a ochranná fitness gumová rohož na podlahy pro fitness centra a tělocvičny
Na e-shopu ANDĚL CZ pořídíte přírodní gumové rohože, které ochrání podlahy ve fitness centrech a tělocvičnách. Gumové rohože představují perfektní ochranu proti dopadu těžkých předmětů – činek.
Anděl CZ, s.r.o.
Zpracování projektu a montáž solárních panelů pro ohřev vody a vytápění
Naše společnost VacuSol, spol. s r.o. z okresu Žďár nad Sázavou dodává solární panely, které snižují náklady na ohřev vody a vytápění. Pro kraj Vysočina zajišťujeme montáž i zpracování projektu.
Pila Ostrov nad Oslavou, pořez kulatiny, prodej stavebního řeziva, prodej palivového dříví
Nabízíme pořez kulatiny, prodej palivového dříví a pilin, provádíme stavbu střech a specializujeme se na stavbu dřevěných konstrukcí.
Odolné PUR/PIR desky, prodej izolačního systému LINITHERM s dlouhou životností
Izolační systém LINITHERM s dlouhou životností dodává naše firma Josef Vaníček ELOV z Vojnova Městce. Vsaďte na odolné PUR/PIR desky a zateplete jakoukoliv budovu od sklepa až po střechu.
Hlíníkové kotvící profily U,L a těsnění pro skleněná zábradlí – prodej, dodávka
Hliníkové kotvící profily U,L prodává e-shop ANDĚL CZ. Prodáváme Al kotvící profily pro skleněná zábradlí i těsnění kotvícího profilu.
Anděl CZ, s.r.o.
Truhlářské řezivo z kvalitních výřezů - prodej i na zakázku
Společnost Wood Rakušan má v prodeji truhlářské řezivo z kvalitních výřezů, prkna a fošny různých rozměrů, řezivo vyrábí i na zakázku po celé Vysočině a Jihočeském kraji.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Servis a revize plynových kotlů Telč, montáže vody, tepelných čerpadel, montáže solárních panelů
Zabýváme se nejen servisem plynových kotlů, ale také revizemi plynových kotlů a kotlů na tuhá paliva.
Elegantní hliníkové pergoly pro zastínění terasy a verandy s antikorozním nástřikem
Elegantní hliníkové pergoly pro zastínění terasy nebo verandy opatřené antikorozním nástřikem nakoupíte na e-shopu firmy ANDĚL CZ. Při nákupu pergoly obdrží každý zákazník její doručení zcela zdarma.
Anděl CZ, s.r.o.
Kyvné střešní okno s tepelným límcem a filtrem proti hmyzu – nákup na e-shopu
Kvalitní kyvná dřevěná střešní okna KEYLITE v různých rozměrech objednávejte na e-shopu ANDĚL CZ. Okna jsou dostupná i ve variantě s tepelným límcem a sítí proti hmyzu.
Anděl CZ, s.r.o.
Specializovaný prodej barev Žďár nad Sázavou, fasádní omítky, ochranné  nátěry na dřevo i kov
Ve Žďáru nad Sázavou naleznete specializovaný prodej barev a široký sortiment nátěrových hmot od renomovaných výrobců z tuzemska i ze zahraničí.
Odpadní jímky známé jako žumpy, určené pro odpadní vodu bez možnosti připojení kanalizace
Odpadní jímky neboli žumpy vyrábí a prodává firma ITMS plast s.r.o. ve více variantách. Záleží na typu prostředí, kam bude jímka umístěná. Bez kanalizace jedině jímku.
Prodej hoblovaného dřeva a řeziva - podlahová, palubková prkna
Výroba a prodej sušeného řeziva určeného pro truhlářskou a stavební činnost. Hoblování dřeva, hoblované řezivo, palubková prkna dodává WOOD RAKUŠAN.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Podzemní plastové sklepy s dobrou hydroizolací - praktické řešení vlhkosti ve sklepě
Společnost ITMS plast s.r.o. poskytuje kvalitní a certifikované podzemní plastové sklepy s dobrou hydroizolací a vysokou životností jsou praktickým řešením vlhkosti ve sklepě.
Realizace plotových systémů a plotů - pro rodinné domy, firmy, soukromé osoby
Výstavbu oplocení pro rodinné domy, firmy i soukromé osoby z Pelhřimova zajišťuje firma ADH-PLOTY, s.r.o..Postaráme o kompletní realizaci plotových systémů, plotů na klíč a dle požadavků zákazníka.
Výstavba betonových a pletivových plotů, oplocení na klíč
Sortiment pro výstavbu betonových a pletivových plotů naleznete v plotovém centru ADH-Ploty s.r.o. ve Štokách. Odborníky na dodávku a montáže oplocení na klíč.
Výroba a prodej ventilů – elektromagnetické, pilotní, prachové a motorizované
Výrobou a prodejem ventilů ideálních pro zpracovatelský průmysl, jako jsou elektromagnetické, pilotní, prachové a motorizované ventily, se zabývá společnost IMI International s.r.o.
Prodej certifikované stavební řezivo v atypických rozměrech
Prodej certifikované stavební řezivo od firmy Ing. Radek Vintr můžete mít i v atypických rozměrech. Střešní latě, BSH hranoly, fošny, prkna, trámy, palisády atd.
Prodej OSB desek z dřevotřísky - vhodný materiál pro každé staveniště
OSB desky prodává firma Radka Vintra RV DŘEVO z Vysočiny. Poskytuje kvalitní stavební řezivo, mezi něž patří kvalitní a pevné OSB desky z dřevotřísky, které najdou využití v každém staveništi.
Kvalitní okna a dveře na míru – výroba, prodej a montáž
Prodejem, montáží a výrobou kvalitních oken a dveří na míru se zabývá společnost PLASTOMA CZ, s.r.o. z Jihlavy. Své služby realizuje také pro zákazníky z oblasti Havlíčkova brodu a okolí Vysočiny.