Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Pilařská výroba, pořez kulatiny – řezivo pro truhlářskou a stavební činnost
Pilařskou výrobou a pořezem kulatiny se v okolí Jemnice a Dačic zabývá společnost Wood Rakušan. Dodáváme kvalitní řezivo vhodné pro truhlářskou i stavební činnost.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Spojovací díly nejen pro automobilový průmysl a  nestandardní spojovací materiál
Pokud hledáte dodavatele spojovacího materiálu, ať již standardního či nestandardního, pak se neváhejte obrátit na proslulou společnost LAGUS s.r.o. z Jihlavy.
LAGUS s.r.o.
Výroba zakázkových spojovacích dílů
Výroba zakázkových spojovacích dílů firmou LAGUS s.r.o. dle požadavků klienta. Jak pro Českou republiku tak pro Rakouské, Německé, Francouzské nebo Italské světové firmy.
LAGUS s.r.o.
Jímky, septiky a vodoměrné šachty – zakázková výroba plastových nádrží
Zakázkovou výrobu plastových nádrží, kterými jsou například jímky, septiky a vodoměrné šachty, se zabývá společnost využívající odolné materiály BOVAS - Bohuslav Štaubert v Jihlavě a na Vysočině.
Dodavatel samořezných, závito-tvárných šroubů do oceli, plastu i dřeva
LAGUS s.r.o. z Jihlavy, to je prodejce nestandardního spojovacího materiálu, závito-tvárných a samořezných šroubů do dřeva, plastu i oceli. Garance vysoké kvality a nízké ceny.
LAGUS s.r.o.
Nádrže na dešťovou vodu, jímky a septiky – kvalitní výroba z odolných plastů
Výrobou nádrží na dešťovou vodu z odolných plastů a septiků neboli jímek na odpadní vody se zabývá společnost BOVAS - Bohuslav Štaubert působící na Vysočině.
Novinka - Systém ultra DB s výbornými akustickými vlastnostmi
Rozšířená nabídka odpadních produktů o další špičkový produkt - Systém ultra DB trubky a tvarovky - OSMA zpracování plastů, s.r.o. Humpolec
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Spojovací materiál vyráběný pro světové firmy - přímý prodej i kanban
Spojovací materiál vyráběný pro světové firmy firmou LAGUS s.r.o. specialistou na trhu. Přímý prodej i kanban. Jsme výrobci pro celosvětový odbyt.
LAGUS s.r.o.
Korková podlaha do bytu i rodinného domu pro úsporu tepelné energie, proti hluku a vhodná pro alergiky
Jihlavská firma Podlahy Pavel Kasal je prodejcem koberců, podlah a v nabídce mají také korkové podlahy, které Vašemu domovu zajistí odhlučnění a úsporu nákladu za topení.
Podlahy Pavel Kasal
Výroba mikrošroubů a šroubů pro elektro automobilový průmysl
Kvalitní mikrošrouby a šrouby nejen elektro automobilový průmysl vyrábí za skvělé ceny společnost LAGUS s.r.o. z Jihlavy, která zajišťuje sortiment pro celou Českou republiku.
LAGUS s.r.o.
Výroba plastové potrubí, kanalizační systém z neměkčeného polyvinylchloridu
Zajišťujeme jako největší český výrobce výrobu plastového potrubí v různých variantách, jako například kanalizační systém z neměkčeného polyvinylchloridu.
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Střešní latě, fošny, prkna –  stavební řezivo na prodej a výroba na zakázku
Společnost Wood Rakušan se zabývá řezáním fošen a střešních latí ze sušeného řeziva určeného pro truhlářskou či stavební činnost. Naleznete nás v okrese Třebíč sklad: Mladoňovice a Jemnice.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Revize plynových kotlů a zařízení včetně oprav jejich poruch
O revizi a opravy plynových kotlů a dalších plynových zařízení se postará firma Petr Strnad Plynové kotle Třebíč. Opravíme také plynové sporáky, bojlery, topidla a zářiče.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Podlahové studio – dodávka a pokládka podlahových krytin
O dodávku podlah a pokládku podlahových krytin od spolehlivých evropských výrobců se Vám postará společnost Podlahy Kasal ze Žďáru nad Sázavou.
Podlahy Pavel Kasal
Vchodové pultové stříšky z bezpečnostního skla nebo kvalitního dutinkového polykarbonátu
Pultové vchodové přístřešky z odolných materiálů prodává firma ANDĚLCZ. Nakoupíte u nás pultové stříšky z bezpečnostního skla nebo dutinkového polykarbonátu.
Anděl CZ, s.r.o.
Plynové kotle – servis a údržba pro bezproblémové plynové vytápění
Petr Strnad, expert na plynové topení z Třebíče, si poradí s opravou Vašeho plynového kotle. Kromě servisu provádí i výměnu starého kotle za nový kondenzační vč. potřebné montáže.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Zplyňovací kotle BLAZE – unikátní dřevozplyňovací kotle na kusové dřevo, brikety, štěpku, pelety a piliny
Unikátní kotle BLAZE na dřevo s odtahovým ventilátorem a řídící jednotkou pro regulaci výkonu prodává firma Kamna, krby Láznička – KALA. Pořiďte si dřevozplyňovací kotle na kusové dřevo i pelety.
Kamna, krby Láznička - KALA Láznička Jaromír
Konsignačních sklady pro dodavatele a odběratele -  snadné a optimální skladování
Jihlavská firma LAGUS s.r.o. se nezabývá pouze dodávkou speciálních spojovacích součástí, ale také poskytuje skladové služby v podobě konsignačních skladů, které jsou výhodnější než sklady standardní.
LAGUS s.r.o.
Čištění a pravidelná údržba, servisní prohlídky plynových kotlů
Pravidelné servisní prohlídky plynových kotlů zajistí v okolí Třebíče firma Petr Strnad Plynové kotle. Postaráme se o čištění a pravidelnou údržbu plynových kotlů.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Systém kanban - výroba spojovacího materiálu na výzvu - rychlejší výrobní proces
Firma LAGUS s.r.o. poskytuje služby v oblasti výroby spojovacích materiálů na výzvu, ke kterému využívá praktický a optimální systém kanban, který usnadňuje výrobu a urychluje ji.
LAGUS s.r.o.
Marmoleum – ekologická přírodní podlahová krytina pro Váš domov
Firma Pavel Kasal na Vysočině prodává a zajišťuje pokládku marmolea - kvalitní, přírodní a ekologické podlahové krytiny pro Váš domov.
Podlahy Pavel Kasal
Akrylátové barvy pro kreativní tvorbu v malém balení – metalické, matné, lesklé, efektové, patinovací
Široký sortiment akrylátových barev v malém balení pro použití v interiéru i exteriéru zakoupíte na-eshopu barvyartemiss.cz. Prodáváme akrylové barvy metalické, matné, lesklé, efektové i patinovací.
barvyartemiss.cz, s.r.o.
Modřínové obkladové palubky bez suků, v kvalitě A
Výrobou kvalitních modřínových obkladových palubek bez suků, vhodných pro vnitřní i venkovní použití, se zabývá společnost Wood Rakušan z Mladoňovic.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Prodej sanitární techniky - toalety, vany, umyvadla a sprchové systémy
Pro nové sanitární vybavení do Vaši koupelny si zajeďte do třebíčského obchodního domu Haus Spezi, kde najdete kompletní sortiment zboží pro rekonstrukci koupelny od kachliček po nábytek.