Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Protipádové gumové dlaždice na dětská a víceúčelová hřiště - prodej
Protipádové gumové dlaždice, které tlumí zvuky a nárazy a jsou vhodná na dětská a víceúčelová hřiště, dodává a prodává firma ANDĚL CZ.
Anděl CZ, s.r.o.
Dřevoplastové terasové WPC prkno s dřevodekorem v různých odstínech
Bezúdržbová, odolná a stálobarevná dřevoplastová terasová prkna WPC s přirozeným vzhledem dřeva objednávejte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Stavební truhlářství a truhlářská výroba
Specialistou na tradiční řemeslnou truhlářskou výrobu a stavební truhlářství v okolí Telče je společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Prodej stavebnin, stavebního nářadí, techniky a stavebních materiálů
Široký sortiment zboží pro Vaše stavební projekty, jako jsou tvárnice, obklady, nářadí a technika, najdete v obchodním domě Haus Spezi v Třebíči.
Zpracování a prodej dřeva Moravské Budějovice – kvalitní služby pro širokou veřejnost
Pokud se chystáte k výstavbě pergoly a nevíte jaké stavební řezivo je na tento projekt potřeba zastavte se na pile v Moravských Budějovicích, kde vám rádi poradí a řezivo rovnou připraví.
Ryze česká výroba plastových potrubních systémů bez hnití a koroze
OSMA zpracování plastů, s.r.o. Humpolec - největší český producent certifikovaných plastových potrubních systémů pro domovní a venkovní kanalizaci
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Plastové obrubníky a hřeby pro neviditelné zakončení okrajů zámkové a zatravňovací dlažby
Plastové obrubníky v různých výškách pro zakončení okrajů zámkové a zatravňovací dlažby nebo oddělení zatravněných ploch včetně hřebů pro jejich ukotvení pořídíte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Položení zámkové dlažby na chodníky či příjezdové cesty, přadlažba chodníků
Zámková dlažba je praktická a stále velmi oblíbená. Položením dlažby, předlažbou chodníků a na další stavební a zednické práce se zaměřuje firma Jaromíra Vyhnálka v okolí Třebíče, Jemnice a Dačic.
Betonové protihlukové stěny, panely a mobilní svodidla pro pozemní komunikace - výroba
Prodejem prvků pro pozemní komunikace se zabývá firma Leube Beton s.r.o. z Jihlavy. Vyrábíme betonové protihlukové stěny, panely, mobilní svodidla a další zařízení.
Leube Beton s.r.o.
Prodej obkladů do koupelny, dlažby vnitřní i venkovní
Prodej obkladů do koupelny v mnoha barevných variacích a typech najdete v Třebíči v obchodním domě Haus Spez, který poskytuje vše pro dům i zahradu.
Výroba spojovacího materiálů, šroubů, klipů, matic
Nestandardní spojovací materiál, šrouby, nýty, závlačky, klipy, matice a mnoho dalších vyrábí a dodává česká společnost LAGUS s.r.o. z Jihlavy.
LAGUS s.r.o.
Truhlářské potřeby Moravské Budějovice – prodejna pro kutily a stavebníky
Konečně jste si našli trochu času abyste dohnali práci, kterou neustále odkládáte. Potřebujete zbrousit trámy, ale když vyndáte brusku zjistíte, že vám došli brusné pásy. A co teď?
Prodej, dodávka a montáž hliníkových vchodových dveří
Kvalitní hliníkové vchodové dveře v několika barevných dekor s vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi v okolí Jemnice a Slavonic prodává a montuje firma Garážová vrata a žaluzie z Telče.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Panely, lodžie a prefabrikované haly - výroba stavebních betonových prvků
Na výrobu a prodej stavebních betonových prvků se specializuje firma Leube Beton s.r.o. z Jihlavy. Dodáváme panely, lodžie a prefabrikované haly pro občanské výstavby i stavitelství.
Leube Beton s.r.o.
Montáž cementotřískových desek CETRIS s důrazem na protipožární aplikace
Odbornou montáží nejen protipožárních cementotřískových desek CETRIS se v okolí Telče a na Jihlavsku zabývá společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Realizace výměníkových stanic pro přeměnu tepelné energie a rozvod tepla
Kompletní realizaci výměníkových stanic, které slouží k přeměně tepelné energie a rozvodu tepla, zajistí na celém území Vysočiny firma Dolmont Energo.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Šrouby, matice, nýty, klipy - výroba nestandardního spojovacího materiálu
Nestandardní spojovací materiál za skvělé ceny od společnosti Lagus s.r.o. z Jihlavy. Vyrobíme šrouby, matice, nýty, klipy, vruty, mikrošrouby, péra, pojistné kroužky a další.
LAGUS s.r.o.
Plynové kotle od osvědčených výrobců – dodávky, montáž
Dodávku a montáž spolehlivých plynových kotlů zajistí v okolí Náměšti nad Oslavou a Jaroměřic nad Rokytnou společnost K-TOP, s.r.o. Topte bezpečně a úsporně.
K-TOP, s.r.o.
Montáž rozvodů impulsního potrubí – potrubářské práce
O montáž rozvodů impulsního potrubí se na území Vysočiny postará firma Dolmont Energo z Třebíče. Provádíme také veškeré potrubářské práce, montáže a opravy potrubních systémů.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Rozvody potrubí pro rozvod tepla a chlazení – montáž, demontáž, opravy
Technologické celky pro rozvod topení a chlazení instaluje firma Dolmont Energo. Zajistíme montáž, demontáž i opravy rozvodů tepla a chlazení.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Prodej a odborné položení korkových a jiných druhů podlah
Prodej a odborné položení koberců, korkových, plovoucích i laminátových podlah, linolea a marmolea zajistí v oblasti Jihlavy pan Pavel Kasal
Podlahy Pavel Kasal
Plynoservis Třebíč, montáž kondenzačních kotlů a tepelných čerpadel, čištění a revize kotlů
Jsme certifikovanou servisní a montážní firmou výrobce kotlů a tepelných čerpadel BUDERUS od německého výrobce Bosch Termotechnika.
Dřevovýroba Třebíč, výroba dřevěných obalů, palet, stavebního řeziva, prodej paliva, pilin, štěpků
Naše firma z okresu Třebíč provádí kompletní služby v oblasti dřevovýroby, prodej dřevěných obalů, palet, paletových přířezů a stavebního řeziva, prodej paliva, pilin a štěpky.
Výrobky pro instalaci vody, topení, plynu, sanitární zboží pro vybavení koupelen, umýváren
Kompletní sortiment výrobků pro instalaci vodovodních, topných i plynových systémů a také sanitární zboží pořídíte v prodejnách TRADE LUKÁŠ s.r.o.v Třebíči a v Jihlavě
Jímky na dešťovou vodu z plastu za výhodnou cenu - praktický sběr vody na zahradě
Společnost ITMS plast s.r.o., která poskytuje své služby po celé Vysočině Vám dodá kvalitní plastové jímky pro sběr dešťové vody pro zalévaní zahrady či splachovaní suché toalety.