Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Výroba špaletová okna Praha, Děčín
Společnost TRUSTAV s.r.o. je certifikovaným výrobcem špaletových oken. Nabízíme: - zpracování dokumentace stávajících oken - výrobu vzorků a návrhy provedení - zaměření oken - demontáž oken - montáž oken včetně zednického začištění a montáže vnitřních i vnějších parapetů. Pro podrobnější informace klikněte na odkaz viz níže.
Ústí nad Labem prodej koberců, parket, PVC, linolea
Zabýváme se prodejem a montáží všech druhů podlahových krytin. V naší nabídce naleznete: - bytové a zátěžové PVC - přírodní linolea - vinylové podlahy - plovoucí laminátové podlahy - plovoucí dřevěné podlahy - masivní dřevěné podlahy (parkety, prkna, kantovky, vícevrstvé podlahy) - zátěžové koberce - korkové ...
Syntetická, epoxidová pryskyřice
Naše společnost je největším výrobcem syntetické pryskyřice ve střední a východní Evropě. Výrobky: - epoxidová pryskyřice - tvrdidla - alkydové pryskyřice - speciální pryskyřice - materiály pro stavebnictví.
Velkoobchod voda, topení, plyn Most
Společnost Felima s.r.o. se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem vodoinstalačního, plynoinstalačního a topenářského materiálu V našem sortimentu naleznete: - trubky, tvarovky - těsnící materiál - manometr, teploměr, vodoměr, redukční ventil - bojler, boiler, expanzomat - fitinky - varné koleno, nátrubek, dýnko, ...
Louny voda, topení, plyn
Nabízíme Vám prodej a montáž veškerého topenářského a instalatérského zboží. Provádíme: - rozvody teplé a studené vody - rozvody kanalizace - rozvody topení, podlahového topení - montáž kotlů, boilerů, ohřívačů, vodáren, čerpadel... V našem sortimentu naleznete: - sprchové kouty - smaltové, akrylátové vany - ...
Systémy centrálního mazání
Společnost Hennlich Industrietechnik spol. s r.o. dodává systémy centrálního mazání. Zařízení, jejichž mazaná místa jsou napojena na centrální mazací systém, mají delší životnost než zařízení, která jsou promazávána manuálně. V oblasti dodávky centrálních mazacích systémů komplexní řešení: - technické poradenství, projekce systémů na ...
Míchání barev Chomutov
Společnost MD COLOR v.o.s. zajišťuje míchání barev na počkání. Míchání: - syntetické, fasádní a interiérové barvy - probarvené omítky - epoxidové a polyurethanové nátěrové hmoty - autolaky R-M.
Prodej barvy, laky Chomutov
Nabízíme Vám velkoobchodní a maloobchodní prodej barev. V našem sortimentu naleznete: - nátěrové hmoty - protipožární nátěry na kov i dřevo - lepidla na tapety, stavební tmely - fasádové nátěry - kompletní zateplovací systém budov - polyesterová pryskyřice - pomůcky pro malíře, natěrače, zedníky, sadrokartonáře. Dále nabízíme ...
Velkoobchod barvy, laky Chomutov
Společnost MD COLOR v.o.s. provozuje velkoobchod s barvami a laky. V našem sortimentu naleznete: - všechny druhy nátěrových hmot - protipožární nátěry na kov i dřevo - lepidla na tapety, stavební tmely - minerální, sanační a probarvené omítky - fasádové nátěry - kompletní zateplovací systém budov - polyesterové pryskyřice - ...
Chomutov prodej stavebnin
Nabízíme Vám velkoobchodní a maloobchodní prodej stavebního materiálu. V našem sortimentu naleznete: - cihelné bloky - lícové bloky - přesné tvárnice - betonové výrobky - pletiva a ploty - cement, vápno - armovací sítě - mokrý štuk - spárovací hmoty - sádrové podhledy, sádrokarton - tepelné izolace - střešní krytiny - ...
Prodej cement a vápno Chomutov
Společnost Unicol a.s. zajišťuje prodej stavebního materiálu. Naše nabídka: - cement - vápno - suché maltové směsi - mokrý štuk - sádrokarton - cihelné bloky - lícové cihly - betonové výrobky.
Prodej střešní okna VELUX Chomutov
Prodáváme střešní okna značek VELUX, PRIMA FENESTRA, ROTO, LAGER. V našem sortimentu dále naleznete: - střešní fólie ( JUTA, P.K. TECHNICKÉ FÓLIE ) - střešní krytiny ( KM BETA, BRAMAC, TONDACH, CEMBRIT, ONDULINE, GUTTA, BITUWELL, KATEPAL, ICOPAL, IKO, RUUKKI ).
Podlahové centrum Ústí nad Labem
Společnost Podlahy Karel s.r.o. Vám nabízí komletní sortiment podlahových krytin. Nabídka podlahových krytin: - korkové podlahy - masivní parkety a prkna - dřevěné plovoucí podlahy - laminátové plovoucí podlahy - přírodní linoleum - PVC. Prodej: - přípravky na čištění a údržbu podlah.
Sleva až 25% na dřevěná eurookna a dveře
Tradiční český výrobce dřevěných oken a dveří společnost KERNER s.r.o. pro vás připravila množstevní a akční slevy až 25% na dřevěná eurookna a vchodové dveře. Vyberte si trojsklo U 0,6 za cenu 0,7 W/m2K či dvojsklo U 1,0 za cenu 1,1 W/m2K. Fixní či napojované europrofily IV 68 a IV 78 ve dřevinách: smrk, borovice, meranti a dub. Povrchová úprava ...
GEZ spol s.r.o. kovovýroba prášková lakovna Liberec Ústí  Děčín
GEZ spol. s.r.o. nabízí své služby a zkušenosti v oblasti kovovýroby, práškového lakování a výroby ocelových a protipožárných dveří.
GEZ spol s.r.o. prášková lakovna kovovýroba Liberec Ústí  Děčín
Společnost GEZ spol. s.r.o. nabízí svým zákazníkům komplexní služby nejen v oblastech práškové lakovny a kovovýroby.
Velkoobchod podlahové krytiny Teplice
Společnost Rieger spol.s r.o. Vám nabízí velkoobchodní prodej podlahových krytin. V našem sortimenzu naleznete: - plovoucí podlahy - parkety - koberce - korek - PVC. Spolu s prodejem podlahových materiálů se po celou dobu naší existence zabýváme i pokládkou a montáží.
Výměníkové stanice na klíč
Společnost TOPIZ Petr Perner dodává výměníkové stanice na klíč. Dodáváme také energo celky a kotelny na klíč. Provádíme topenářské a vodoinstalatérské práce. Působnost po celé ČR.
Základní anorganické sloučeniny
Společnost Spolek pro chemickou a hutní výrobu, a.s. vyrábí a dodává základní anorganické sloučeniny. Základní anorganické sloučeniny: - hydroxid (louh) sodný a draselný - chlór, kyselina chlorovodíková, chlornan sodný - epichlorhydrin, allylchlorid, perchloretylen.
Speciální anorganické sloučeniny
Společnost Spolek pro chemickou a hutní výrobu, a.s. vyrábí a dodává speciální anorganické sloučeniny. Speciální anorganické sloučeniny: - kyselina fluorovodíková, fluorid sodný - manganistan draselný - oxid hlinitý, umělý korund.
Výroba a prodej nábytkové kování Ústí nad Labem
Společnost METALL servis s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem nábytkového kování. Pro více informací nás prosím kontaktujte na telefonním čísle nebo emailem.
Plastová okna a dveře Teplice
Společnost DANMO se zabývá výrobou a montáží plastových oken a dveří. Plastová okna: - okenní systémy PANORAMA . Osvědčení dodavatelé v programu Zelená úsporám.