Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Stavebnicové nerezové zábradlí, skleněné zábradlí Teplice, paneláková madla, montáž zábradlí
Zajišťujeme dodávky a montáže různých variant stavebnicového nerezového zábradlí, dále skleněného zábradlí a panelákových madel.
Výroba dílenského nábytku Teplice, zábrany proti koronaviru, snadná a rychlá montáž zábran
Nabízíme plexisklové zábrany proti kapénkové nákaze COVID-19, vhodné do kamenných prodejen a pultových prodejen, snadná a rychlá montáž + demontáž.
VYKONA TEPLICE, spol. s r.o. kovový dílenský nábytek
Zálivkové a sanační malty ERGELIT pro kanalizační potrubí
Maltové směsi ERGELIT, hydroizolační, těsnící a protikorozní zálivkové a sanační malty vhodné pro kanalizační potrubí a vodojemy dodává MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
MPL – polymerové těsnící pásky
Těsnící systémy nové generace pro Vaši stavbu. MPL – polymerové těsnící pásky k utěsnění pracovních spár. Bentonitové těsnící materiály a systémy nové generace od firmy MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Fišer Interiéry Louny, realizace podlah, dveří, oken, schodišť, vestavěných skříní, žaluzie
Fišer Interiéry Louny, zabýváme se prodejem, montáží a servisem podlah, dveří, schodů, plastových oken a žaluzií.
Eshop, prodej elektroinstalačního materiálu Most, kabely, jističe, napájecí zdroje, zásuvky, žárovky
V našem on-line Eshopu najdete až 3000 druhů elektroinstalačních materiálů pro domovní i průmyslové instalace, technické poradenství pro elektromontážní a elektroinstalační práce.
Bentonitové vysoce těsnící rohože – skládky, nádrže, kanály
Vysoce těsnící bentonitové rohože od společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu zajistí i při lehké manipulaci rychlé pokládce nepropustnost nádrží, skládek, kanálů nebo kompostů.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Výroba spojovacího materiálu Litoměřice, pojistné kroužky, vlnovkové pružiny, hadicové sponky
Společnost Rotor Clip Czech získala řadu ocenění za kvalitu od významných výrobců OEM, výrobců automobilů a distributorů.
Podlahové centrum, prodej, pokládka laminátových podlah Ústí nad Labem, vinyl, PVC, koberce, parkety
Podlahové centrum, prodej, pokládka, renovace podlah Ústí nad Labem, vinyl, PVC, koberce, laminátové podlahy, přírodní linoleum, parkety, korkové podlahy, přechodové profily.
Materiál pro stavbu domu a zahrady – prodej v Ústeckém kraji
Stavební materiál za nejlepší cenu s nejvyšší kvalitou. Poskytování poradenství a řešení realizací vašich projektů zajišťuje společnost Stavebniny Černý, s.r.o.
Montáž prefabrikovaného potrubí, výměna, údržba
Montážní činnost při údržbě zařízení, montáž prefabrikovaného potrubí podle nejvyšších požadovaných norem realizuje STROJCONSULT Litvínov, s.r.o.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Elektro materiál, elektroinstalační materiál, světla, kabely, e-shop a prodejna
Elektroinstalační materiál, potřeby pro elektroinstalatéry a elektrikáře, veškeré elektro zboží najdete v prodejně i e-shopu Martina Kaplana Toraka z Mostu.
Distribuční a výkonové transformátory, vysoké a nízké napětí
Kvalitní transformátory od společnost VFSERVIS s.r.o. z Teplic, která Vám pomůže s výběrem, realizací, a ještě nabídne pozáruční servis.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
Beton formy na bloky a svodidla Most, prodej, pronájem, bazar použité silniční panely, beton bloky
Beton formy na bloky a svodidla Most, prodej, pronájem, bazar použité silniční panely, beton bloky přesně do sebe zapadající, beton bloky pro stavebnictví.
Realizace a rekonstrukce sportovních podlah Ústí nad Labem, podlahy tělocvičen, halové, míčové
Realizace a rekonstrukce sportovních podlah Ústí nad Labem, podlahy do tělocvičen, víceúčelové, míčové, halové, atletické sporty, rekonstrukce tělocvičny a haly.
Dvojité bentonitové rohože (DBR), výroba a prodej Most – ochrana proti radonu a prosakující vodě
Dvojité bentonitové rohože (DBR) vyráběné a prodávané společností MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu garantují duální hydroizolační ochranu i v náročných podmínkách.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Podlahové krytiny všech typů, dřevěné, laminátové, vinylové, Marmoleum, prodej a pokládka
Plovoucí podlahy, linolea i parkety dodá a namontuje společnost PODLAHY KAREL s.r.o. z Ústí nad Labem. Zajistíme Vám kvalitní podlahy včetně podlahových krytin za bezkonkurenční cenu.
Stavební materiál, velkoobchodní a maloobchodní prodej v Ústeckém kraji, poradenství
Bohatý stavební sortiment naleznete u firmy Stavebniny Černý, s.r.o. s provozovnou v Teplicích Řetenice. Zpracujeme cenovou kalkulaci a daný materiál dopravíme až přímo na stavbu.
Hydroizolační systémy Most – různé produkty pro stavebnictví
O dokonalou izolaci v různých podmínkách při stavbě budov, vodních děl nebo spodních staveb se spolehlivě postarají hydroizolační systémy od společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Hydroizolace staveb - systém bentonitových těsnících produktů
O účinnou hydroizolaci staveb od rodinných domů po velká vodní díla se postará moderní systém bentonitových produktů od společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Multifunkční kabelovody FlexiS pro inženýrské sítě
Multifunkční kabelovody FlexiS určené pro inženýrské sítě a ochranu kabelů proti poškození nabízí společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Průmyslové armatury od světových výrobců, ventily, kohouty, klapky
Průmyslové armatury do tepláren, vodáren, energetiky od předních světových výrobců, ventily, kohouty, klapky, pohony, regulátory dodává společnost KASEN s.r.o.
Šroubárna, výroba šroubů, matic, kolíků, závitových tyčí a čepů
Šroubárna ŠROUBY Krupka s.r.o., okres Teplice se zaměřuje na výrobu spojovacího materiálu, šroubů, matic, kolíků, podložek, závitových tyčí, čepů a ocelových dílů pro průmyslová odvětví.
Palcové, DIN, ANSI metrické a JIS pojistné kroužky, konstantní průřezové kroužky a vlnkové pružiny
Kompletní řadu pojistných kroužků a vlnovkových pružin naleznete u společnosti Rotor Clip s.r.o. z Budyně nad Ohří. Kvalitní produkty s širokým výběrem kritických velikostí a typů.
Ochrana podzemního i nadzemního potrubí před mrazem – samoregulační kabely
O účinnou ochranu podzemních i nadzemních potrubí domovních i technologických rozvodů před mrazem se postará společnost ELSTAP - Janovský Jan sídlící v Mostě.