Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Těsnící plechy k utěsnění spár výroba  - použítí do  pracovních spár, vodorovných nebo svislých....
Dva druhy těsnících plechů do pracovních spár s různými vlastnostmi a oblastmi použití vyrábí a dodává firma MEDIUM INTERNATIONALI s. r. o.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Prodej samoregulačních kabelů pro okapy bez rampouchů a převisů
Bezpečný průchod pod okapy Vašeho domu bez rizika zranění při pádu rampouchů a převisů zajistí v zimě samoregulační kabely, které prodává společnost ELSTAP - Janovský Jan sídlící v Mostě.
Lepící a těsnící tmely šedé barvy MQ 100 MASTER - prodej Most
Dokonalou eliminaci nerovnosti podkladu a vyplnění dutin i jiných trhlin v pozemních zajistí lepící a těsnící tmel šedé barvy MQ 100 MASTER, který prodává firma MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Přístroje a rozvaděče VN Teplice – prodej a distribuce, servis a opravy
Společnost VFSERVIS s.r.o. se sídlem v Teplicích nabízí své služby v oblasti prodeje, distribuce, ale také oprav a servisu přístrojů a rozvaděčů VN.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
Servis plynových kotlů pro delší životnost Žatec
Pravidelný servis plynového kotle od naší Žatecké firmy Vám ušetří náklady na opravy a prodlouží životnost Vašeho spotřebiče.
Prodej kotlů Žatec - kotle na plyn, tuhá paliva i biomasu, montáž, servis
Prodejem kotlů v Žatci a jeho okolí se zabývá pan Antonín Pech. V nabídce naleznete nepřeberné množství kotlů na plyn, biomasu nebo tuhá paliva a v neposlední řadě také elektrokotle.
Servis kotlů v okolí Žatce – pravidelný roční i pozáruční servis, havarijní opravy
Pravidelný roční servis kotlů, pozáruční servis i opravy, výjezdy k akutním haváriím zajišťuje v okolí Žatce spolehlivá a prověřená firma Antonín Pech.
Stavební chemie SIKA – pro všechny stavby
Přísady do malt a betonu, sanační malty, tmely, lepidla nebo jiné kvalitní produkty stavební chemie švýcarské společnosti SIKA nabízí certifikovaný dodavatel, společnost TRANS-REGION-STAV s.r.o.
Podlahy plovoucí laminátové, dřevěné i vinylové, vzorkovna a prodej
Podlahy plovoucí laminátové, dřevěné, PVC, vinylové, příslušenství, vzorkovna, prodej a montáž podlahových krytin zajišťuje společnost Jan Kořínek - Vaše podlahy a dveře, Chomutov.
Výroba technického korku a antivibračních desek Chomutov – široké využití
Tlumení nežádoucích otřesů strojového vybavení a skvělé izolační vlastnosti zajistí antivibrační korkové desky a technický korek, který vyrábí společnost KJZ, spol.s r.o. Chomutov.
Topné rohože - prodej a montáž Most – nízká spotřeba a minimální konstrukční výška
Nejen v zimě, ale po celý rok pocítíte příjemné výhody a komfort topných rohoží do koupelen, které prodává a montuje společnost ELSTAP - Janovský Jan sídlící v Mostě.
Prefabrikace potrubí Litvínov – splňující nejvyšší standardy
Společnost STROJCONSULT Litvínov s.r.o. nabízí své odborné prefabrikace potrubí, které splňuje nejvyšší standardy, a je využíváno jak při novostavbách, tak i při renovacích.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Prodej a těžba písku a kameniva Louny
Společnost PÍSKY - J. Elsnic spol.s.ro. se zabývá prodejem a těžbou písku včetně dalšího kameniva.
Prodej mozaiky Teplice - od německé značky Bärwolf a italské značky CE.SI.
Teplická společnost KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. nabízí prodej mozaiky od německého výrobce Bärwolf a italské značky CE.SI. Mozaiky z přírodního kamene i skleněné.
Výroba a prodej speciálních stavebních prvků k utěsnění spodních staveb Most
Výrobou, prodejem a neustálým vylepšováním speciálních stavebních prvků k utěsnění spodních staveb se zabývá společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. sídlící v Mostě.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
MQG 150 - plechy k utěsnění spár Most – extrémně vysoká účinnost
Pro spolehlivé utěsnění pracovních spár a oddělení pracovních rastrů nabízí společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu vysoce účinný plech s označením MQG 150.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Hydroizolační páska MQ FLEX 120 výroba a prodej Most – vysoce pružná a přilnavá
Hydroizolační páska MQ FLEX 120, kterou vyrábí a prodává společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. se sídlem v Mostě, vyniká vysokou voděodolností a je vhodná pro ochranu vnitřních i vnějších rohů.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Slide – design glazury s elegantním efektem skla
Elegantní sérii obkladů Slide s designem glazury evokující leskem skleněný povrch přináší jako novinku roku 2016 a svým zákazníkům nabízí společnost KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. z Teplic.
Bentonitový těsnící pás řady MQ - výroba, prodej Most – dokonalé utěsnění spár
K dokonalému utěsnění pracovních spár nebo spár v inženýrských a vodních stavbách vyrábí společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. se sídlem v Mostě elastický bentonitový těsnící pás řady MQ.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Venkovní dlažba Teplice – široká paleta druhů, materiálů a barev
Široký výběr druhů, materiálů i barev kvalitních venkovních dlažeb odolných proti mechanickému poškození a změnám teplot nabízí společnost KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. z Teplic.
Koupelnové studio, široký výběr různých druhů sanitárního zařízení, obkladů a dlažby
Koupelnu podle vašich představ Vám vybaví firma KOREP Litvínov. Máme bohatý výběr sanitárního zařízení, obkladů a dlažeb od renomovaných výrobců s dlouholetou zárukou.
Radiátory Zehnder Teplice – designový doplněk interiéru
Radiátory jsou nutností, ale díky společnosti KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. z Teplic a její pestré nabídce moderních radiátorů firmy Zehnder se mohou stát designovým prvkem každého interiéru.
Ochrana okapů, potrubí i ploch díky systému DEVI - Most
Popraskáním a poškozením jsou v zimě za mrazu a sněhu ohroženy například okapy, potrubí nebo venkovní plochy, jako jsou chodníky či příjezdové cesty.
Beton výroba, čerpání, doprava, zdicí malty a potěry, Litoměřice
Beton, zdicí malty, potěry, kamenivo zpevněné cementem, tekuté směsi pro lité podlahy jejich výrobu, čerpání a dopravu zajišťuje společnost DK-beton, s.r.o., Litoměřice.
Těsnící produkty Most - perfektní ochrana před průnikem vody a utěsnění spár
Spolehlivou a perfektní ochranu před průnikem vody poskytnou pouze kvalitní těsnící produkty z široké nabídky společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. se sídlem v Mostě.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit