Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Hmoždinky, chemické i zarážecí kotvy a malty Fischer - eshop, prodej
Prodejem, eshopem a dodávkou hmoždinek, chemických i zarážecích kotev a malt značky Fischer se zabývá ostravská společnost Metalfix s.r.o., která je specialistou ve světě upevnění.
Optické rozvaděče a vany v různých variantách pro ukončení optických kabelů
Velkoobchodní prodej optických rozvaděčů a van v různých variantách, které se využívají zejména pro ukončení optických kabelů zajišťuje společnost Opticord.cz s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Kotvy s přerušením tepelného mostu, pro zateplovací systémy a markýzy - prodej, e-shop
Kotvy s přerušením tepelného mostu a kotvy pro zateplovací systémy i markýzy můžete zakoupit u ostravské společnosti Metalfix s.r.o., která je specialistou ve světě upevnění.
Zpevněné plochy, pokládka zámkové dlažby, chodníku - profesionální provedení
Zpevněné plochy, pokládku zámkové dlažby i chodníků realizuje společnost TIMO profistavby s.r.o., která se specializuje na stavebnictví a zajišťuje profesionální provedení.
RISER kabely s příslušenstvím vhodné pro horizontální i vertikální FTTH rozvody
Ostravská společnost Opticord.cz s.r.o. poskytuje prodej RISER kabelů společně s příslušenstvím, které jsou vhodné pro horizontální i vertikální FTTH rozvody bez nutnosti přerušení kabelu při odbočení
Vnitřní omývatelné barvy malířské - snadná údržba stěn
Vnitřní omývatelné barvy malířské nabízí společnost KMB Barvy, s.r.o. se sídlem v Ostravě. Tyto barvy oceníte především proto, že nabízejí snadnou údržbu stěn v domě.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Kvalitní TPO a PVC hydroizolační povlakové fólie pro izolaci plochých střech
Společnost KST MEMBRANE s.r.o. se specializuje na prodej TPO i PVC hydroizolačních povlakových fólií a dalšího střešního materiálu, který Vám dopraví přímo na Vámi určené místo po celé ČR.
Lazury na dřevo- pro ochranu dřeva před stárnutím a nepříznivým počasím
SILESIA COLOR je specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě. V sortimentu nabízíme také lazury na dřevo, které chrání dřevo před stárnutím a nepříznivým počasím.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Sleva a akce na obkladové palubky smrkové  té nejvyšší kvality
Společnost Dřevo Ostrava pro Vás připravila akci na obkladové palubky ze smrkového dřeva té nejvyšší kvality.
Prodej, dodávka - stavební dřevo, dřevařský materiál pro stavby, truhlářské dílny i domácí kutily
Dřevoprodej Jiří Hrůza dodává stavební dřevo a dřevařský materiál pro stavby, truhlářské dílny i domácí kutily. Zabývá se nákupem a prodejem palubek, stavebního dřeva i truhlářských dřevěných výrobků.
Omývatelné barvy, míchání barev - vysoce omyvatelné interiérové barvy značky HET
Specializovaná prodejna s možností míchání barev, KMB barvy, s.r.o. pro okolí Ostrava, Karviná a Frýdek Místek, má novinku na trhu - vysoce omyvatelnou interiérovou barvu značky HET.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Hoblované desky, fošny a střešní latě čisté i s impregnací
Prodejem hoblovaných desek, fošen a střešních latí čistých i impregnovaných v okolí Ostravy a Frýdku se zabývá společnost Dřevoprodej Jiří Hrůza, která je dodavatelem kvalitního stavebního dřeva.
Tepelná čerpadla NIBE, IVT - prodej, servis, úsporné vytápění pro domy, haly i školy
Komplexní realizaci, odborný servis a prodej úsporného vytápění pro rodinné, bytové domy, sportovní haly či školy zajišťuje společnost Centrum tepelných čerpadel, s.r.o.
Kotlíková dotace na tepelná čerpadla i solární kolektory NORDline
Společnost NOSRETI velkoobchod s.r.o. sídlící v Ostravě dodává tepelná čerpadla i solární kolektory NORDline, na které je možno čerpat kotlíkové dotace.
Podlahové, obkladové palubky, stavební dřevo, OSB desky - výrobky ze dřeva
Dřevoprodej Jiří Hrůza v Ostravě Vám již od roku 1992 dodává stavební dřevo a stavebně truhlářské výrobky. Specializujeme se na nákup a prodej palubek, stavebního dřeva a dalších výrobků ze dřeva.
LED zdroj - úsporný, ekologický a bezpečný zdroj světla Ostrava
ARGOS ELEKTRO, a.s. nabízí široký výběr LED zdrojů - je to úsporný, ekologický a bezpečný zdroj světla. Navštivte naší prodejnu v Ostravě.
Kvalitní zastřešení bazénu, pergol, přístřešků - prodej a výroba všech velikostí a tvarů
Firma H&P Polykarbonáty se zabývá výrobou a prodejem kvalitního zastřešení bazénů a pergol všech velikostí a tvarů. Také vyrábí odolné přístřešky a zádveří.
H&P Polykarbonáty
Výroba, montáž, servis automatické dveře, dveřní systémy - moderní řešení
Výrobu, montáž i servis automatických dveří a dveřních systémů v Ostravě realizuje společnost HAPUR spol. s r.o., která Vám nabízí moderní řešení vstupů do budov.
Specializovaný velkoobchod nátěrových hmot - kvalitní barvy včetně dovozu až k vám
Specializovaný velkoobchod nátěrových hmot s kvalitními barvami včetně dovozu až k vám, zajistí společnost SILESIA COLOR v Ostravě.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Míchání, tónování, prodej malířských barev, nátěrových hmot
Zaměřujeme se na prodej, míchání, tónování fasádních, interiérových a syntetických barev, nátěrů i laků na dřevo. Veškeré barvy namícháme na počkání.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Nová Zelená úsporám – dotace na ohřev vody pomocí FV panelů
Dotace Nová Zelená úsporám na ohřev vody pomocí FV panelů zajišťuje společnost EcoSun Systems s.r.o. v Ostravě, která se zabývá právě energiemi.
Malířské barvy na stěnu - specializovaná prodejna, nátěrové hmoty
Specializovaná prodejna s nátěrovými hmotami KMB barvy, s.r.o. všem kutilům i stavebním firmám z Ostravy, Frýdku Místku i Karviné dodává malířské barvy na stěnu.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Bezešvé ocelové trubky, ocel, kontislitky, sochory, šroub | Ostrava
Bezešvé ocelové trubky pro různá průmyslová odvětví vyrábí a dodávají TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY a.s. po celé České republice a Evropě. Výroba, dodávka, velkoobchodní prodej: - bezešvé ocelové trubky válcované za tepla - trubky profilové - trubky olejářské – Casing a Line Pipe - nátrubky k ochraně konců závitovaných trubek - ...
Koupelny Ostrava
vodovodní baterie, předstěnové instalace WC sanitární keramika (umyvadlo,klozet,bidet) vany a sprchové kouty (vana,kout,vanička) obklady a dlažba (obklad,dlažba,lepidla,lišty) koupelnové doplňky (mýdelník,háček,dávkovač) HELP - pro handicapované (dopňky pro postižené) koupelnový nábytek (skříňka,zrcadlo) otopná tělese (žebříky,topné ...
Hliníková střecha ihned – řada výhod střešní hliníkové krytiny
Společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o. Vám v Ostravě okolí hliníkovou střechu kterou můžete mít ihned. Střešní hliníkové krytiny mají řadu výhod, které ocení každý.