Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Rychlá montáž a výměna lamelových clon s plastovou lištou QM – PVC lamely ušetří Vaše náklady
Rychlou montáž i snadnou výměnu plastových lamel zajistí společnost Portaflex s.r.o. se sídlem v Ostravě. PVC clony s plastovou lištou QM ušetří Vaše náklady při pořízení i údržbě a brání úniku tepla.
Portaflex s.r.o.
Střešní světlíky pro průmyslové stavby - kvalitní prosvětlení objektů
Stavební společnost Brozire z Ostravy zajišťuje výrobu světlíků pro průmyslové stavby. Provádíme kompletní výrobu i montáž. Díky kvalitním profilům zajišťujeme dlouhou záruku.
Provětrávaná, odvětrávaná fasáda z HPL desek - zateplení bez plísní a vlhkosti
Provětrávaná či odvětrávaná fasáda z HPL desek je chytrá fasáda, která má spoustu výhod - její realizaci provádí společnost H&P Polykarbonáty působící v Ostravě, Frýdku Místku a okolí.
H&P Polykarbonáty
Dulux perfect white -  sněhově bílá barva s dokonalým rozlivem a perfektním výsledným vzhledem
Pokud chcete při malování interiéru dosáhnout perfektně bílého odstínu barvy, vyzkoušejte bílou penetrace a sněhově bílou barvu Dulux Perfect White, kterou zakoupíte v prodejně SILESIA COLOR Ostrava.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Profesionální skleněné střechy a prosklené protihlukové stěny
Profesionální skleněné střechy a prosklené protihlukové stěny po celé České republice i v Praze realizuje firma Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o., která je ve svém oboru jednou z nejvýznamnějších.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Rozsáhlá nabídka průmyslových armatur - ventily, klapky a kulové kohouty
Rozsáhlou nabídku průmyslových armatur má na svém e-shopu Roman Juřík z Ostravy. V sortimentu má litinové či ocelové armatury. Nabízí uzavírací kulové kohouty nebo uzavírací a zpětné ventily a klapky.
Roman Juřík
Oprava, stavba, rekonstrukce kruhových objezdů, cyklostezek, parkovišť a dalších dopravních staveb
Ostravská společnost JANKOSTAV s.r.o. je specialistou na dopravní stavby a zajišťuje opravu a stavbu cyklostezek, parkovišť i kruhových objezdů. Zakázky realizuje také v okolí Frýdku-Místku i Opavy.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Prodej drenážní technika, potrubí, kanalizace, odpady
Firma DILES Company s.r.o. z Ostravy se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem drenážní techniky, potrubím, odpady a dalším materiálem pro opravu a výstavbu kanalizace, vodovodů i plynovodů.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Výroba a montáž vodotěsných rozvaděčů, které jsou odolné vůči poškození z vnějších vlivů
Výrobou i montáží elektroměrových, vodotěsných, odolných rozvaděčů s dodáním po celé České republice se zabývá společnost METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o. se sídlem v Ostravě.
METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o.
Dodávka bezešvých trubkových oblouků z oceli typu A i B pro průmyslové účely
Dodávku bezešvých trubkových oblouků vyrobených z oceli zajistí společnost GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o. se sídlem v Ostravě. Zaměřují se na realizace dodávek potrubí a potrubních dílů po celé ČR.
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.
Hliníkové profily a spojovací materiál LIPRO k výrobě regálů, prodejních stánků
Obchodní společnost Tertec s.r.o. v Ostravě poskytuje výrobu, prodej a montáž hliníkových profilů i spojovacího materiálu LIPRO, které můžete použít například při výrobě regálů či prodejních stánků.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Velkoobchod, dodávka ventilů pro regulaci, uzavíracích, zpětných a pojistných ventilů
Společnost Romana Juříka v Ostravě se specializuje na velkoobchodní prodej a dodávku ventilů pro regulaci a uzavíracích, zpětných i pojistných ventilů, které využijete v mnoha odvětvích.
Roman Juřík
Dveře zabudované, posuvné, skryté bez zárubní - návrh, dodávka včetně montáže
Návrhem a dodávkou včetně montáže dveří se zabývá BODINGER s.r.o. v Ostravě. Specializují se na kompletní řešení interiérů a vybavení bytů i domů. Postarají se, aby Váš domov byl útulný a moderní.
BODINGER s.r.o.
Velký výběr fitness rohoží, podlah, podložek pod stroje a na cvičeni pro domácí i veřejné tělocvičny
Fitness rohože, podlahy, podložky pod stroje a na cvičení, gumové dlaždice i žíněnky, které využijete při zařizování domácích i veřejných posiloven či tělocvičen, objednávejte na eshopu FLOMAT s.r.o.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Kvalitní ochrana dřeva – nátěry na dřevo, lazury a oleje značek Remmers, Sokrates a dalších
Kvalitní nátěry na dřevo, lazury, oleje, vosky, krycí emaily a další přípravky značek Sokrates, Remmers a dalších naleznete na prodejně firmy KMB barvy s.r.o. v Havířově- Šumbarku.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Sypaná izolace podlah a stropů - recyklovatelný nehořlavý polystyrén
Hledáte-li spolehlivou a efektivní izolaci pro Vaši podlahu nebo strop, objednejte si sypanou izolaci z polystyrenu u specialistů v naší firmě De.Mann působící na Ostravsku, Olomoucku a Zlínsku.
De.Mann Group s.r.o.
Pneumaticky ovládané sedlové, kulové ventily a klapky z kvalitních materiálů
Dodavatelem pneumaticky ovládaných sedlových i kulových ventilů a klapek z těch nejkvalitnějších materiálů je společnost Tertec s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Oficiální distributor produktů Aventics, dodáváme pneumatické válce, filtry-regulátory, manometry atd.
Pneumatické válce, filtr-regulátory, hadice, ventily a další produkty Aventics, dříve Bosch Rexroth Pneumatika, najdete u firmy Romana Juříka v Ostravě, který se stal jejich oficiálním distributorem.
Roman Juřík
Barvy, laky i impregnace od regionálních výrobců za rozumné ceny
V našem specializovaný velkoobchodě nátěrových hmot SILESIA COLOR v Ostravě naleznete kvalitní barvy, laky i impregnace od regionálních výrobců za rozumné ceny
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Prodej, velkoobchod trubek a příslušenství - kolena, redukce, T-kusy, dna, příruby
Trubky a veškeré příslušenství k trubkám můžete za dostupné ceny zakoupit u společnosti Mikra Metal s.r.o. v Ostravě, která se specializuje na velkoobchodní prodej nerezové oceli a hliníku.
Profesionální montáž, oprava - plynovody, ropovody, produktovody
Profesionální montáž a opravu plynovodů, ropovodů i produktovodů zajišťuje společnost GLUMBÍK s.r.o. v Ostravě, která se řadí mezi nejvýznamnější v této oblasti a má dlouholeté zkušenosti.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Bezpečná a odolná podlahová konstrukce Schlüter s kontaktní drenáží a izolací
Bezpečné a odolné podlahové konstrukce Schlüter s kontaktní drenáží a izolací dodává společnost PROFILA TRADE s.r.o., která se specializuje na kvalitní obkladovou techniku.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Prodej antivibračních tlumících rohoží, desek z  pryžového granulátu – vybírejte online na eshopu
Prodej antivibračních tlumících elastických rohoží (desek) zajistí společnost FLOMAT s.r.o. na svém eshopu za skvělé ceny. Rohože jsou vyrobené z pryžového granulátu, tlumí nárazy i hluk.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Vodou ředitelná jednovrstvá barva Aquarex na kov, plechové střechy, okapy, ploty, vrata
SILESIA COLOR je specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě, kde si v jeho sortimentu můžete vybrat také vodouředitelnou jednovrstvou barvu Aquarex na plechové střechy, okapy, ploty i vrata.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Hydranty nadzemní i podzemí, výtokové stojany ejektorové – prodej na eshopu za příznivé ceny
Hydranty nadzemní a podzemní, dále výtokové stojany ejektorové, dostupné v několika délkových provedení, prodává na svém eshopu společnost Roman Juřík se sídlem v Ostravě.
Roman Juřík