Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Dveře pro vchody, okna, eurookna - výroba ze dřeva s montáží
Kvalitní dřevěná okna, dveře či eurookna včetně montáže Vám zrealizuje v okolí Brna firma Okna ROBENEK, s.r.o., která je jejich dlouholetým a tradičním výrobcem.
Kvalitní, estetická eurookna, dřevěná okna - výroba
Firma Okna ROBENEK, s.r.o. s mnohaletou tradicí Vám v Praze a středočeském kraji nabízí výrobu kvalitních, dokonale zpracovaných a esteticky zajímavých eurooken, dřevěných oken a vchodových dveří.
Podlahové krytiny Ostrava, podlahářské služby, renovace podlah, prodej koberců, linoleum, lamino
Podlahové krytiny Ostrava, podlahářské služby, renovace podlah, prodej koberců, linoleum, laminátové podlahy, dřevěné podlahy, podlahová chemie a příslušenství.
Avatar group, s.r.o.
Kvalitní výroba a montáž - okna, eurookna a vchodové dveře ze dřeva
Společnost Okna ROBENEK, s.r.o. s dlouholetou tradicí v oboru Vám nabízí jedinečnou možnost výroby dřevěných oken, eurooken a vchodových dveří v okolí Ostravy.
Estetická eurookna, dřevěná okna, vchodové dveře, montáž i výroba
Estetická dřevěná okna, vchodové dveře i eurookna vyrábí společnost Okna ROBENEK, s.r.o., která se specializuje také na jejich montáž. Působíme také v okolí Zlína.
Povrchová úprava oken i vchodových dveří ze dřeva pro dokonalý vzhled a dlouhou životnost
Povrchovou úpravu oken i vchodových dveří ze dřeva zajišťuje společnost Okna Robenek s.r.o. v Ostravě, díky které budou mít dokonalý vzhled a hlavně dlouhou životnost.
Dřevěné a moderní okenice pro dřevěná okna a eurookna - výroba, montáž
Výrobou a montáží dřevěných a moderních okenic se zabývá společnost Okna Robenek s.r.o. Tyto okenice jsou vhodné pro dřevěná okna i eurookna, které naše firma také vyrábí a dodává.
Výroba, montáž dřevěná okna, eurookna, vstupní dveře, Nová Zelená úsporám
Společnost Okna Robenek, s.r.o. v Ostravě je partnerem programu Nová Zelená úsporám a zabývá se výrobou a následnou montáží kvalitních eurooken, dřevěných oken, vstupních a vchodových dveří.
Výroba eurooken, oken, vstupní dveře - z dřevěného materiálu
Eurookna, dřevěná okna i vstupní dveře a jejich výrobu i montáž realizuje společnost Okna ROBENEK, s.r.o., která se zaměřuje také na okolí Hradce Králové a Pardubic.
Armatury, solenoidové ventily – maloobchod, velkoobchod, autorizovaný prodejce
Firma Juřík Roman se specializuje na velkoobchodní i maloobchodní prodej armatur a solenoidových ventilů v Ostravě. Jsme autorizovaným prodejcem ASCO/JOUCOMATIC.
Roman Juřík
Dodavatel kvalitního stavebního dřeva pro stolaře, truhláře i domácí kutily
Dodavatelem kvalitního stavebního dřeva pro stolaře, truhláře i domácí kutily je společnost Dřevoprodej Jiří Hrůza v Ostravě, která působí v Česku i na Slovensku.
Protihluková opatření, realizace včetně produktů - vyřešte své problémy s hlukem již napořád!
Potřebujete vyřešit nebo navrhnout konkrétní protihluková opatření? Společnost Ing. Jaroslava Vrány - AVAP v Ostravě poskytuje komplexní služby v oblasti protihlukových opatření.
Pokládka laminátových a dřevěných podlah, PVC podlah i linolea, podlahářské práce, prodej
Precizní pokládku jakékoli podlahové krytiny zajistí společnost Avatar group, s.r.o. z Ostravy. Položíme podlahu rychle a odborně s důrazem na kvalitu podlahového materiálu.
Avatar group, s.r.o.
Fasádní barvy DULUX a HET - profesionální nátěry na fasádu a omítku
Kvalitní nátěrové systémy pořídíte od havířovské společnosti KMB barvy s.r.o., která se zaměřuje na prodej a míchání barev pro interiéry, exteriéry, dřevo a další.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Dekorativní, otěruvzdorné i omyvatelné barvy Tikkurila do interiéru a malířské nářadí Anza
Dekorativní, otěruvzdorné i omyvatelné malířské barvy Tikkurila určené pro interiér a malířské nářadí Anza nyní můžete jednoduše zakoupit u firmy KMB Barvy s.r.o. v Ostravě.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Prodej obkladových a podlahových palubek, terasových prken - kvalita za přijatelnou cenu
Obkladové a podlahové palubky i terasová prkna můžete zakoupit u firmy Dřevoprodej Jiří Hrůza v Ostravě, která se specializuje na dodávku veškerých stavebně truhlářských výrobků v ČR i na Slovensku.
Zakrytí, zastřešení bazénu, přístřešek na bazén - výroba a prodej
Výrobou, montáží i prodejem zastřešení a přístřešků bazénu z polykarbonátových desek se zabývá společnost H&P Polykarbonáty. Výhodou těchto desek je především nízká hmotnost a tepelná izolace.
H&P Polykarbonáty
Malířské barvy do interiéru, tmely a lepidla od předních tuzemských i zahraničních výrobců
Malířské barvy do interiéru i exteriéru, tmely a lepidla od předních tuzemských a zahraničních výrobců můžete zakoupit ve specializované prodejně KMB barvy, s.r.o. v Ostravě - Přívoze.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Hoblované hranoly, hranolky, trámy, fošny, desky - dodávka, prodej
Prodejem hoblovaných hranolů, hranolků, trámů, fošen, desek a dalších stavebně truhlářských výrobků se zabývá ostravská firma Dřevoprodej Jiří Hrůza, která daný sortiment dodává po ČR i Slovensku.
Fasádní barvy akrylátové i silikonové, omítky - prodej
Fasádní barvy a omítky můžete zakoupit ve specializované prodejně KMB barvy s.r.o. v Ostravě-Přívozu, která se zabývá prodejem veškerých nátěrových hmot od předních tuzemských i zahraničních výrobců.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Prodej, e-shop - profily, konzoly, rychloupínací matice pro montované konstrukce
Nevíte kde koupit rychloupínací matice pro montované konstrukce či konzoly a montážní profily? Podívejte se na eshop firmy Metalfix s.r.o. a určitě zde najdete to, co hledáte.
Rámové hmoždinky MRH, šestihranná hlava s podložkou, zápustná hlava - prodej, eshop
Specialistou na prodej upevňovacích dílů jako jsou rámové hmoždinky MRH, šestihranná hlava s podložkou či zápustná hlava je firma Metalfix s.r.o. Veškerý sortiment si můžete zakoupit také přes e-shop.
Optické kabely, materiál pro datové, telekomunikační sítě – prodej, velkoobchod
Optické kabely, materiál pro datové i telekomunikační sítě a další instalační materiál prodává ve svém velkoobchodě společnost Opticord CZ s.r.o.
Ochranná, oddělující drenážní geotextilie z kvalitního PP a PES materiálu – prodej, e-shop
Prodejem ochranné a oddělující drenážní geotextilie vyráběné z kvalitních PP a PES materiálů se na svém e-shopu zaměřuje společnost ARNAK s.r.o. v Ostravě. Slouží jako doplňková stavební izolace.
Arnak s.r.o.
Tónovací centrum - míchání a tónování malířských, fasádních i syntetických barev
KMB barvy, s.r.o. v Ostravě je specializovaná prodejna s velkým výběrem nátěrových systémů a barev, která Vám namíchá malířskou, fasádní i syntetickou barvu na počkání.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty